Şimdi Ara

Özel lise mi fen lisesi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce Ege bölgesindeki iyi fen liseleri(Halil Kale Fen lisesi,İzmir Fen Lisesi gibi) mi?Yoksa bursla okunabilen özel liseler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Geçmiş Yılların Öss/Ales/Ygs/Lys Soruları
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaman01

İzmir fen !!!

Hocam özelliklerini söyler misiniz?

Orijinalden alıntı: Scientist-Programmer Kid

quote:

Orijinalden alıntı: megaman01

İzmir fen !!!

Hocam özelliklerini söyler misiniz?

Valla pek bisey bilmiyorum ozellikleri derken normal bir devlet fen lisesi yani ama universite kampusunun icinde diye duyduk ne kadar dogru bilmiyorum ben izmir fene gidebilecekken ozel liseye gittim hic memnun kalmadim ama ozel liseyede bagli tabiki izmir fen iyidir ayri bir havasi vardir... Ama kolejde de farkli etkinlikler falan olabilir orasi ayri galatasaray lisesinide dusun fransizca ogrenirsin hic olmazsa :) ingilizce zaten unide ogrenilir...

• gidebilirseniz halil kale fen lisesine gidin. ama fen lisesinden daha iyi eğitim veren özel lise benim bildiğim yok. eğer orayı tutturduysanız gidin. puanınız tutyorsa ankara fen'i düşünebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel lise mi, devlet lisesi mi?
    6 yıl önce açıldı
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scientist-Programmer Kid

Sizce Ege bölgesindeki iyi fen liseleri(Halil Kale Fen lisesi,İzmir Fen Lisesi gibi) mi?Yoksa bursla okunabilen özel liseler mi?

ben özel fen lisesinde okudum. Hedefleri derece olduğu için çok sıkı bir tempo vardır. Bu canını sıkmaz ve seni usandırmazsa özel fende daha iyi yerlere gelirsin bence.

Orijinalden alıntı: kaskas123

gidebilirseniz halil kale fen lisesine gidin. ama fen lisesinden daha iyi eğitim veren özel lise benim bildiğim yok. eğer orayı tutturduysanız gidin. puanınız tutyorsa ankara fen'i düşünebilirsiniz.

Hocam ben halil kale fen lisesiyle aynı ilçedeyim.puan tutarsa oraya veya Ankara TED koleji amacım.Yada izmir özel fen lisesi.Hiçbiri olmazsa Muğla fen .

bazı çok sağlam özel fen liseleri var(ygs lys bakımından) onlardan birine girebiliyorsan gir olmadı fen lisesine git (fen liselerindeki hocaların tavrı da önemli mesela bazı fenlerde yeni okul puanı düzenlenmesine karşı sözlüleri 100 doldurdu bizim rehberlikçi gelmiş bizi kandırıyor özel okulların puanı kesiliyor çok yüksek notlarda diye)(%1 kandırmıyor olma ihtimali var onu da yazayım) annem izin verse cemaat okuluna geçiceğim o kadar kötü durumdayım(okulda kız yok düşün nasıl bir yer)

hele hocaları yaşlı olan 20 senedir aynı okulda çalışan tiplerse koşarak uzaklaş ders anlatamıyorlar artık vereceği birşey kalmamış mesela bizdekiler bir kısmının kesinlikle emekli olması lazım adamlar sınav sistemini bile bilmiyor eski müfredat dışı kaynaklar kullanıyorlar

not fen lisesi öğrencisiyim

edit özele gidersen bir daha bir daha yazıyorum yüksel ygs lys başarısı olan yerlere git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 4 Kasım 2012; 21:30:58 >

• izmirde puanı yüksek bi özel fen vardı neydi o? Oraya git

• Kültür Fen Lisesindeyim. İzmirde olmasan önerirdim gerçekten harika bir okul. Hem özel okul hem fen lisesi. Laboratuvar sınavlarından tut herşeye YGS ve LYS ye hazırlıyorlar. Bugün daha 9.sınıflara YGS denemesi yaptılar :((

Orijinalden alıntı: alittlebit

Zengin değilsen fen lisesi. Özel liselerde bazı züppeler çok can sıkıcı olabiliyor.

Hiç sanmıyorum özel ilköğretimde okudum 9 yıl birkaç züppe vardı puanla almadıkları için. Şimdide özel fen lisesindeyim yine para ödeyip okuyabiliyorsunuz ama hiç züppe yok herkes gayet başarılı ve altyapılı olduğundan bilinçli. 450 den aşağı alan fen lisesi varsa belki olabilir züppe oralarda ama oralarda iyi okul yoktur 450 aşağısı.
  • ingilizceyi iyi öğrenebileceğin bir liseye git yani özel liseler olabilir. ben lise hayatımda 2 fen lisesi değiştirdim ve fen lisesi mezunuyum şu an üniversitenin eğitim dili ingilizce arkama dönüp baktığımda fen lisesinin bana akademik açıdan kattığı birşey göremiyorum (calculus hariç) . bunların haricinde fen lisesindeki arkadaşlıklar ve dostluklarda bir başkadır. özlemişim aslında :)
    bilgisayarım ; CPU #0 Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz, 2533 Sistem Belleği 2048 MB (DDR2-800 DDR2 Power 600 watt epsilon fsp Görüntü Bağdaştırıcısı Nvidia Gtx460 Gigabyte
  • Konuyu hortlatayımda 11 de fen lisesinden özele geçmek nasıl olur

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.