Şimdi Ara

Özel Kuvvetler Komutanlığı muvazzaf astsubay Temini(YARDIM!!!!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şimdiden yapcağınız yorumlar için teşekkür ederim. Umarım dalga geçtiğimi düşünmessiniz. Aydınlatmanız dileğiyle...

Ben konuda belirtmiş olduğum başvuruyu kazandım. Ankara'da Mülakata gireceğim
    Ancak Saçlarım RASTA! sakallarımı kesip gidiceğim. Askeri Okul Mülakatlarına uzun saçla gidip mülakata giren arkadaşlarınız varmıydı?

• kardeşim gerçekten astsubay olmak istiyorsan bence 3 numaraya vur öyle git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0N3R

kardeşim gerçekten astsubay olmak istiyorsan bence 3 numaraya vur öyle git.

bilader ben istemiyorum değil ancak güvenmıyorum dişten kulaktan burundan elicekler 3yıllık saclarım hiç pahasına bozuk psikolojimle helak olucak. neler okuyoz nette. birde artislik yapıp utanmadan tavsiye veren andavallar var. daha asker olmadan kamuflaj giymişler millete nutuk cekiyolar. benim istediğim sadece -hayır mülakata alınmaz denmesi ya da bilmiyorum denmesi hepsi bu yani.
  • Uzun saçla kesinlikle gitme -3le başlarsın mülakata çok göze batarsın. Ya saçlarını riske atacaksın yada gitmeyeceksin kardeşim iyi düşün öyle karar ver.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Uzun saçla kesinlikle gitme -3le başlarsın mülakata çok göze batarsın. Ya saçlarını riske atacaksın yada gitmeyeceksin kardeşim iyi düşün öyle karar ver.

eyvallah dostum bu cevabın için. göze batcağım için ön yargılı davrancaklarını düşündüm bende.
  • Hocam Özel kuvvetler ( bordo bereli ) astsubay sınavınımı kazandınız kaç puanla girdiniz yaş kaç öğrenebilirmiyim ?

cevaplamak zorunda değilsiniz merak sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Hocam Özel kuvvetler ( bordo bereli ) astsubay sınavınımı kazandınız kaç puanla girdiniz yaş kaç öğrenebilirmiyim ?

cevaplamak zorunda değilsiniz merak sadece

kpss ile davet edildim sıvan ankara da olucakmış kpss ile alımda başvurdum 29 aralıkta ankara mamak a davet ettiler kpss den 60üstü almak gerekiyomuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende subay ya da astsubay olmak istiyorum. Ama kafa şekilsiz olduğu için kısa saç berbat duruyor. Mülakattan sonra tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.
  • Hocam ben 66 aldım başvuru nasıl yapabiliyoruz bittimi başvurular ?
  • Dostum normal okul olsa kesme derdim ama zaten ısa süreli eğitim alıp hemen astsubay olacaksın ve liseden çıkmış hevesli çocuk gibi görünmeyeceksin. Olgun insan isterler karşılarında. Ki bir de gireceğin yer özel kuvvetler olunca daha önemli bu. Özel kuvvetler personeli kafadan kırık olur biraz.

3'e falan vurma saçını saf gibi. Erat olmaya gitmeyeceksin. Git berbere güzel bir subay tıraşı yaptır. Sakalları da kes. Düzgün kıyafet giy. Ancak takım elbise falan giyme çok garip duruyor. Düzgün günlük kıyafetler uygun olur. Kendini düzgün ifade edersen sıkıntı olmaz.

Ayrıca renk körlüğün yoksa, düz taban değilsen, güvercin/kunduracı göğsün yoksa ve vücudunun ve yüzünün görünen kısmında göze çarpan bir kusur yoksa sağlıktan da geçersin. Özel kuvvetlere başvurduğuna göre spordan yana sorunun yoktur diye düşünüyorum. 50 şınav, 50 mekik, 30 barfiks, 5000 mt koşu istiyorlar sanırım özel kuvvetlere girmek için. İlk başta istemezler senden bunu ama kurs bitimi isteyeceklerdir.

Neyse hayırlısı olsun adına.

• quote:

Hocam ben 66 aldım başvuru nasıl yapabiliyoruz bittimi başvurular ?

geç kalmışssın ben başvurdum sonucu acıklandı ve sınava cağırıldım ancak saçlardan dolayı gidemicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: nas35

quote:

Hocam ben 66 aldım başvuru nasıl yapabiliyoruz bittimi başvurular ?

geç kalmışssın ben başvurdum sonucu acıklandı ve sınava cağırıldım ancak saçlardan dolayı gidemicem

Bu arada 3 numara cart curt diyenlere bakma kel aynak kuşu gibide gitme izsiz amerikan dedikleri model yaptırmanı tavsiye ederim. Üstler 4 5cm kadar uzun olabilir ama yanlar kesinlikle 1-3 numara arası olmalı. Sakın sıfıra da kazıtma o moda girip başarılar dilerim şimdiden umarım hayırlısı neyse o olur kardeşim

Temsili böyle olsun üstler bundan biraz daha kısa olsun.

Özel Kuvvetler Komutanlığı muvazzaf astsubay Temini(YARDIM!!!!!!)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hadi ya tüh sağlık olsun teşekkürler cevap için
  • DHO geri yolladılar.Hele 3 yıllık saçsa hiç şansın yok ailede asker kökenli insan var(biride babam) ordan biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mülakatta görmüştüm uzun saçlı hatta bayağı bir uzundu arkaya bağlamıştı ama temiz düzgün duruyordu .
  • İşkembeden sallamış millet.İstersen 10 yıllık saçla git bir şey olmaz.Mülakatta önemli olan kendini düzgün ifade edebilmen ve diksiyonun düzgün olması.Kazanırsan kestirirsin saçlarını.
  • Bu yıl DENİZ HARP OKULU mülakatlarına girmiş ve okulu kazanmış birisi olarak gördüklerimi, duyduklarımı anlatayım.

Benim gittiğim gün uzun saçlı sakallı hatta saçı sakalı birbirine girmiş çocuklar vardı.

Sağlık raporu almak için Hava Harp Okuluna gittiğimde önceki günden HHO'da mülakatı geçmiş bi arkadaşla tanıştık o da dediğim gibi saçı sakalı birbirine girmişti neyse sağlık kontrolünde birlikte aynı grupta dolandık genel kontrolde "bu saçları keseceğiz yazık" dedi bi doktor sadece bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler cevaplarınız için çok saolun benim saçlarım RASTA. sizce daha faul değil mi? masraf etmek istemiyorum taa ankaraya gidip?
  • Ben de bu sene Harp okulunu deneyeceğim Hocam.Babam subay saçlarını kestirmen lazım dedi bana mülakata giderken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.