Şimdi Ara

Özel hastanelerde çok para ödemeyin! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
148
Favori
36.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
467 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen Güneşt Tıp
  • Ulaşım,Sağlık,Eğitim bu üçünün özelden olmaması taraftarıyım zira bizim ne milletimiz ne politikacılarımız nede işverenlerimizde allah korkusu yok...
  • site açılmıyor
    bir de sadece muayene için mi geçerli bu olay?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluminense

ank memorial hastanesi kemoterapi için bizden kür başına 125 lira alıyor.Kemo öncesi kan testleri için de 75 lira kitliyor.Bu ücret nedir diye sorduğumda sgk farkı deniyor.Benim bildiğim kanser tedavileri tüm özel hast. ücretsizdi.e bu memorial ne akla hizmet benden her tedavide 200 lira alıyor?? Arada yapılan pet ct mamografi ultrason ücretleri de cabası...
    (geçen 437 lira istediler, hanım nerdeyse ağlayacak, gel bunlar benden 450 lira istiyor dedi,fırladım gittim.ne parası şu bu derken 150 liraya düşürdüm...iyice azıtttılar)
    Büyük geçmiş olsun hocam. acil şifhalar.
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Merhaba yeğenim in çocuğu oldu özel hastanede sezaryan ile 2500 tl para aldılar sadece 1 gece kaldı normalde sezeryan ücrrti ne kadar birde verdiğin link açılmıyor şimdiden teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Listeye tekrar ulaşabilirsek iyi olucak nedir ne değildir bilinçlenmek adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traful

Önce ödemeyi yapıyorsunuz fatura sonra çıkıyor. Sonra faturada bu yazmıyor derseniz bizde böyle der iade etmezler ğarayı. Hastaneler bimiyır mu sut kodu yazdıları zaman başına geleceği. Devlet bilmiyor mu bunhastaneşerin böyle yaptığını. Herkes herşeyi biliyor. Olan bize oluyor.

Alıntıları Göster
    Bizzat başıma geldi faturayı detaylı olarak istediğimi belirttim muhasebe ile görüştüm ve aldım. Ücret de otomatikman düştü
  • Başkent hastanesi acile gittik önemli bir sağlık sorunu olmadığı için 40 tl ücret aldılar acilde böyle bir şey var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba1993 kullanıcısına yanıt
    Şikayetler neydi?
  • Link hata veriyorda hocam,siteden girdim gene hata veriyor.Senden sonra erişim engellendi galiba :)
  • Beyler bayanlar Link patlamış. Büyük ihtimalle gercekleri öğrenmeyelim diye bozdular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz şikayet artınca kaldıramamış
  • 2017 Ekim ayında sırt ağrısı şikayeti ile işyeri doktoruna göründüm, muayene etti ve bir kardiyoloji uzmanına görünmemi tavsiye etti. Siyami Ersek hastanesine gittim, EKG, EKO, Eforlu EKG ve Anjiyo için 2-5-7-28 gün sonraya gün verdiler.
    Ben de Gebze'de ki Johns Hopkins hastanesine gittim sabah 8 den akşam 4 kadar tüm tetkikler bitti, ertesi gün anjiyoya girdim sol ana kroner damarda %40 daralma göründüğünden 3 damarın bypass edilerek ameliyat yapılmasına karar verildi. 2 gün sonra ameliyat oldum 5 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu oldum.
    Hastane masrafı toplam 117 bin lira tuttu 67 bin lirası SGK tarafından karşılandı üstünü de tamamlayıcı sağlık sigortası olarak Mapfre sigorta ödedi. Hepsi 1 hafta içinde gerçekleşti, devletin eline kalsaydık hala randevu günü beklemekle ömrümüz geçecekti. Güya hastanede kuyrukları kaldırdık diye masal anlatıyorlar...

• Beyler link çalışmıyor konuyu açan arkadaş bilgilendirebilirmi bu link ne oldu adamlarmı kapattı yoksa linktemi bir sorun var?
  • Şimdi ben 3.500 tl'ye özel hastahanede doğum paketi yaptırdım, bu paradan farkı alabiliyormusun :)
  • Öyle her şey için hastaneye gidilmez...
    Cübbeli Ahmet Hoca'dan Dua ve Zikirler
    eş-Şâfî İsmi Şerifi İle Şifa Bulmak İçin Yapılacak Bir Terkip
    https://cubbeliden.blogspot.com/2018/06/ya-safi-esmasi-ile-sifa-bulmak.html

okuyun, bedavaya şifa bulun...

• Arkadaşlar link çalışmıyor. Sitenin kendisinden de bu alanı bulamadım, bilgisi olan bilgilendirsin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraxsas -- 27 Şubat 2019; 10:15:35 >
  • Pendik Medical park 115 tl muayene 550 tl tahlil odedik. Bu siteye noldu ya keske bakabilsek hakkimizi bilincli bir sekilde arasak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 yılının son çeyreğinde eşimin boynu, beli ağrıdığı için medical park fizyoterapi bölümüne randevu aldık gittik, tabi öncesinde dediğiniz siteden maksimum ilave ödenecek ücrete vs baktım ama benden ödememi istedikleri ücret bunun 2 katı kadardı, 55-60 küsür muayene ilave ücreti ödemem gerekirken 115 tl istediler kredi kartıyla ödeme yaptım, makbuzunu vs aldım sonra doktora girdik çıktık tabi kan tahlili, mr, vs falan istedi doktor; normalde kan tahlili de muayene ücretine dahil olması gerekirken 170 mi 190 tl mi ne istediler onun için de bakın dedim bu ücret fazla en fazla bu kadar alabilirsiniz? "yok herkese böyle" dediler iyi dedim yine kredi kartıyla ödememi yaptım sliplerini vs hepsini koydum kenara, mr için de yine 200 mü ne istediler aynı şekil kredi kartıyla ödedim makbuzlarını vs aldım. işim bitince cimer,sgk,tüketici hakem heyeti ne varsa hepsine şikayet ettim belgeleri ekledim slipleri tahlilleri giriş saati çıkış saati hepsini yazdım. ne oldu dersiniz? hastane yana yakıla beni arıyor gelin 1. katta hasta ilişkileri bölümüne sizden fazla para almışız diye? noldu? bir daha gelir miyim ben sana? ama benim gitmemem hastane için hiç birşey ifade etmez çünkü hastane kaynıyor, darphane gibi para basıyor. herkes hakkını bilip itiraz ederse ne ala, ama kaç kişi itiraz ediyor acaba? gittiğimde ödediğim paraların yarısı kadarını iade ettiler diye hatırlıyorum. bu yüzden bu konuyu açtığınız için, ve vatandaşı bilinçlendirdiğiniz için, farkındalık yaratmaya çalıştığınız için teşekkürler.

• zaten özel hasaneye ayak bastığmız anda gerekli gereksiz bütün tetkikleri sokmaya çalışıyorlar. biz hasta ve tıptan anlamayan halimizle hangi tetkiklerin gerekli, hangilerinin düzenbazlık olduğnu anlamaya çalışıyoruz. allah belasını versin bu işi bu hale sokanların.

soğuk algınlığı, grip şikayeti ile gittim özel hastaneye adam benden kan, idrar ve dışkı tahlili istedi utanmasa yada biraz daha cahil görse ekg felan da isterdi heralde şerefsiz. tabii direk çıktım senin gibi dokturun … diyerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 27 Şubat 2019; 10:7:50 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.