Şimdi Ara

Özel fiber çektirmek mantıklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün müdürlüğe gittim, yan apartmanda ftth olduğu halde bize gelmiyor. Seneye de bir proje gözükmüyor dedi. Kendim çektirsem ne kadar tutar dedim 70bin dedi. Ama hiç hesap falan yapmadı 200-250 metre kablo çekicem desi. apartmana komple ftth çekecekler ancak kullanan yok yani masrafı ödersem tek başıma ben Ödemiş olurum.

turkneti aradım müşteri hizmetlerin olumlu bir şey söylemedi sanırım onlar kablo çekimi yapmıyor.

yaş olmuş 30 bekle bekle nereye kadar değil gigabit bi fiber internet kullanamadık. Yeni yılda zam falan gelmeden verip çektirsem mi acaba sizler ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Zaten Telekom müdürlüğü ile görüştüm. Bende şuan vdsl var fiber yok. Bana 70k diyince ben sinirlenip kalktım hiçbir şey sormadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ücretsiz bir şekilde altyapı getirmek bu aşağılık şirketin görevi olmasına rağmen haritayı açıp rastgele binalara altyapı çekiyorlar. İsteyen oluncada umursamıyorlar. Bu ülke artık yormaya başladı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.