Şimdi Ara

Özel fiber çektirmek mantıklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün müdürlüğe gittim, yan apartmanda ftth olduğu halde bize gelmiyor. Seneye de bir proje gözükmüyor dedi. Kendim çektirsem ne kadar tutar dedim 70bin dedi. Ama hiç hesap falan yapmadı 200-250 metre kablo çekicem desi. apartmana komple ftth çekecekler ancak kullanan yok yani masrafı ödersem tek başıma ben Ödemiş olurum.

turkneti aradım müşteri hizmetlerin olumlu bir şey söylemedi sanırım onlar kablo çekimi yapmıyor.

yaş olmuş 30 bekle bekle nereye kadar değil gigabit bi fiber internet kullanamadık. Yeni yılda zam falan gelmeden verip çektirsem mi acaba sizler ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Zaten Telekom müdürlüğü ile görüştüm. Bende şuan vdsl var fiber yok. Bana 70k diyince ben sinirlenip kalktım hiçbir şey sormadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ücretsiz bir şekilde altyapı getirmek bu aşağılık şirketin görevi olmasına rağmen haritayı açıp rastgele binalara altyapı çekiyorlar. İsteyen oluncada umursamıyorlar. Bu ülke artık yormaya başladı.

• Fiber konusunda bende aynı süreçteyim, ama 70k lık bir ücret ödemenize gerek yok ki, fiber kablo çok pahalı bir malzeme değil, apartman girişine de ttnetin desteklediği fiber sonlandırıcı marka modeli bulup çekebilirsin, işçilik kablo dahil 5 ila 7 k arası tutar en fazla. Benimde 2018 den beri sokağımda ttnet fiber var hatta alt yapı kazısını yapmaları için ben kavga ettim, apartmanımın kaldırımının önünde fiber logarı mevcut, hatta 1 sene önce biten yan apartmanda 1000-50 mgbps türknet ve fiber hizmeti de geldi ama inatla bana çekmiyorlar, büyük ihtimal Türknet kullandığım için bütün şikayet ve taleplerimi umursamazca aynı şekilde cevaplayıp kapatıyorlar.

Son çare TTnet fiber alt yapısı ile uyumlu fiber sonlandırıcı kutu ve kabloları kendim alıp çekmeyi düşünüyordum, sonrada gidip alt yapıyı ben çektim, siz logar ile birleştirrin diyecektim ve bunun maliyetini de hesapladım 5 ila 7 bin tl arası tutuyor modeme kadar fiber tüm masrafları.

Sonrasında türknet ekibinden birinden şuan ki mahalleme yakın bir mahallede çalışma bitmek üzere yakında sizin buraya geçecekler diye biliyorum abi diye bir bildirim aldım ve hemen teknik ekipten benim ile ilgilenen bir arkadaşa aradığında ilettim bu durumu, araştırıp bilgi vereceğini söyledi ve 3-4 gün sonra aradı, 2 hafta önce sizin mahalleniz için imalat başlamış gigafiber gelecek hiç ttnet için masraf yapmayın dedi ve bende yapmama kararı aldım gigafiberi bekliyorum. Bakalım umarım dediği doğrudur ve bu ttnetden sonsuza dek kurtulurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arantheim_ -- 20 Mayıs 2026; 15:41:37 >

Mustafa Kemal Atatürk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.