Şimdi Ara

Oyunun sistem gereksinimini karşıladığı halde bilgisayar neden kasar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    başlıkta da belirttiğim gibi sorun şu ; en son fifa 12 i kurdum bilgisayara oyunun istediği özellikleri bilgisayarım karşılıyor fakat oyunu adam akıllı oynayamadım bile çünkü kasıyor..bunun sebebi nedir yardım eder misiniz ?

Sistem özelliklerim şöyle ;

İntel Core 2 Duo E7400 2,80 GHz x 2

4 Gb ddr 2 ram ( ama 3,25 Gb olarak görünüyor bunu da anlamış değilim )

Ati HD 4350 Ekran kartı

İşletim Sistemi : xp sp3

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

• Oyunun istediğinin bir önemi yok.Onun biraz üstü yada çok üstü olması önemli.Gel gelelim ekran kartın Eski kalıyor.Önemli olan boyut'u değil. 512 MB,1GB Hiç önemi yok.

Soruna çözüm olarak game booster kullanmanı önerebilirim.%42 Rahatlama yaratıyor.
  • Arkadaşım sistem gereksinimlerin yeterli.Orada 3,25 yazmasının nedeni 32 bit işletim sistemi kullanmandır ama 4 gb 3,25 arasında pek hız farkı yok o yüzden 64 bite de geçmeye gerek yok.Oyuna gelirsek orjinal mi?
  • yok oyunu internet üzerinden indirmiştim..

koderap arkadasım game booster dediğin program mı ney bilmiyorum ben onu biraz anlatman mümkün mü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h0pe

yok oyunu internet üzerinden indirmiştim..

koderap arkadasım game booster dediğin program mı ney bilmiyorum ben onu biraz anlatman mümkün mü acaba?

Sistemde çalışan gereksiz programları kapatarak performans arttırıyor.Tamamen oyun üzerine yapılmış.
  • Eğer internet üzerinden indirdiyseniz crack te ve diğer başka sebeplerden sorun çıkarabilir.Oyunu silip tekrar yükleyin ve crack yapı.

Ne çabuk yayıldı nete ya.
    Demo'u full mu oda var tabi.
    Çok şey yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Eğer internet üzerinden indirdiyseniz crack te ve diğer başka sebeplerden sorun çıkarabilir.Oyunu silip tekrar yükleyin ve crack yapı.

Ne çabuk yayıldı nete ya.
    Demo'u full mu oda var tabi.
    Çok şey yazdım.

Pro Evolution Soccer 2012
    FIFA 12

Hepsi Torrent Olarak Sitelere Yayıldı ( Fakat yoğun yüklenmeden en fazla hız 4 kb :) )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya hiç anlamıyom oyun çıkıyo 1 gün sonra tak torrentlerde.Nası bi iş adamlar burdan ekmek parası kazanıyo.Ama 4kb indirme hızı mı olur yaa. 1 yıl uğraşsan inmez.
  • Oyun full..ben de torrentten indirdim ama gayet hızlıydı :) 900 kb/s den aşşağı inmedi çok şükür ama gel gelelim oynayamadık..

bu arada teşekkür ederim koderap söylediğin programı bi deneyeceğim bakalım verim alabilicek miyim.
  • Bende İndireyim Bir Yahu Herkes İndirmiş Maşallah.

Pro Evolution Soccer 2012
    FIFA 12
  • Bence 1 ay sonra indir indirme sayısı azalır ve indirme hızı artar zati torrent ben hiç kullanmadım neti çok yavaşlatıyo.
  • ekran kartının:
    Çekirdek Hızı :600MHz
    Bellek Hızı : 800MHz
    ki 512mb DDR2 ve 64bit veriyoluna sahip,

bunlar düşük kalıyor.

yeni nesil oyunları en iyi şekilde oynamak için 128bit ve üstü kartlar şart

FIFA'nın grafik ayarları nasıldır bilmem ama varsa Anti-Aliasing'i kapat, Gölgeler'le ilgili bi seçenek varsa en aşağı düzeye çek, bunlar biraz yardımcı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodelero

ekran kartının:

bunlar düşük kalıyor.

FIFA'nın grafik ayarları nasıldır bilmem ama varsa Anti-Aliasing'i kapat, Gölgeler'le ilgili bi seçenek varsa en aşağı düzeye çek, bunlar biraz yardımcı olacaktır.

:S ekran kartı 128 bit :S oyunu kaldrııyor ama kasma oluyor işte..başka bi arkadaşa sordum indirdiğin sitede bi virüs falan wardır dosyaya bulaşmıştır dedi yenisini indirip denicem fakat sadece fifa 12 de yapmıyor bunu diğer oyunlarda da aynı problemle karşılaştım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rodelero

ekran kartının:

bunlar düşük kalıyor.

:S ekran kartı 128 bit :S oyunu kaldrııyor ama kasma oluyor işte..başka bi arkadaşa sordum indirdiğin sitede bi virüs falan wardır dosyaya bulaşmıştır dedi yenisini indirip denicem fakat sadece fifa 12 de yapmıyor bunu diğer oyunlarda da aynı problemle karşılaştım.

yazdığın modele google'dan bakınca hep 64bit çıktı, hmmm yanıldıysam özürdilerim.

• da iyice baktım 4350; 64-bit
  • bi tane daha ekran kartı war elimde G-Force 9400 var onu diğer makinada kullanıyorum.
    onunla değiştirsem daha iyi verim alır mıyım sizce?
  • quote:

bi tane daha ekran kartı war elimde G-Force 9400 var onu diğer makinada kullanıyorum.
    onunla değiştirsem daha iyi verim alır mıyım sizce?

4350'den gayet iyi.Onu Kullanman iyi olacaktır.
  • öyle ama G-force 9400 128 bit
    Ati HD 4350 de 128 bit diye biliyodum ben ama 64 bit diyor arkadaş .s çözemedim bir türlü senin dediğin game booster'ı kurdum şimdi oyunu tekrar yükledim bakalım sonucu tekrar yazarım buraya :) bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yardım ettiğiniz için :)
  • o programı kullandıktan sonra bi problem yok walla allah razı olsun senden çok çok teşekkür ettim :)
  • quote:

arkadaşlar merhaba ..
    başlıkta da belirttiğim gibi sorun şu ; en son fifa 12 i kurdum bilgisayara oyunun istediği özellikleri bilgisayarım karşılıyor fakat oyunu adam akıllı oynayamadım bile çünkü kasıyor..bunun sebebi nedir yardım eder misiniz ?

Sistem özelliklerim şöyle ;

İntel Core 2 Duo E7400 2,80 GHz x 2

4 Gb ddr 2 ram ( ama 3,25 Gb olarak görünüyor bunu da anlamış değilim )

Ati HD 4350 Ekran kartı

İşletim Sistemi : xp sp3

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle merhaba, ilk olarakhttp://www.systemrequirementslab.com/cyri/ sitesi üzerinden sisteminizin oyun için ne kadar yeterli olduğunu bir test edin. Ekran kartınız 128bit ise yeni nesil oyunlarda yetersiz kalabilir bu yüzden grafik ayarlarını düşürerek oynayabilirsiniz. Eğer bunlarda bir problem yoksa mutlaka yaptığınız crack veya attığınız patchler yüzünden oyun kasıyordur. oyunu baştan doğru bir şekilde kurmayı deneyiniz. bu arada Fifa 12 henüz çıkmadı diye biliyorum eğer indirdiğiniz kaçak BETA sürümü ise oyun kasacaktır ve birçok hatası olacaktır. Aynı crysis 2 nin BETA versiyonunun piyasaya sızması gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t4hr1 -- 1 Ekim 2011; 9:52:26 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.