Şimdi Ara

Oyunumu Nasıl Geliştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç yıldır PES oynamama rağmen oyunu ne kadar sevsem de kendime göre oyunu berbat oynuyorum. Aslında kötü değilim de iyinin kötüsü diyelim. Dünya karması takımımla bile Barcelona veya Real Madrid'i zar zor yeniyorum. Pas yapıyorum çalım yapıyorum pozisyonları iyi değerlendiriyorum frikik ve penaltı atışlarımda müthiş fakat pozisyon yaratmada çok sıkıntılıyım. Daha demin yine mal gibi puanı düşük bi adama yenildim o sinir ile direk geldim buraya konu açtım. nasıl pozisyon üretebilirim önericeğiniz taktikler neler oyunun püf noktaları neler lütfen yardımcı olun biraz yaa. kafayı yicem abi adam gibi pozisyonum olmuyor resmen 30 tane pas yaparım istersem fakat ceza sahası içine giremiyorum bir türlü. bir de karşı takıma bakıyorum adam bir ara pası atıyor tamam zaten kaleciyle karşı karşıya. ne önerirsiniz beyler yeter artık adam akıllı sökmem lazım oyunu

• Koşu yoluna paslar ve havadan pasları dene. Kanatları iyi kullan. Bunları düzgünce uygulamaya başlarsan gerisi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

Koşu yoluna paslar ve havadan pasları dene. Kanatları iyi kullan. Bunları düzgünce uygulamaya başlarsan gerisi gelir.

hocam klasik yorum bu oldu zaten ben de biliyorum adamın önüne atıp kaleciyle karşı karşıya kalmayı da olmuyor işte. takımı çok geride tutuyorum heralde forvete pas attığımda adam topu orta saha da almış oluyor zaten sonra duvar pası yapmak için yanlara veya geriye veriyorum. oyun stilim bir değişik ya
  • valla hacı bende kötü oynarım aslında ama şu aralar şunu farkettim oyuncuları çok fazla koşturuyorum elim hep r1 de bi süre kullanmadım şimdi çok daha iyiyim çok daha düzgün pozisyona girebiliyorum, sadece yürüterek adam rahat bişekilde ceza sahasına girebiliyor, koşturtma adamları yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

valla hacı bende kötü oynarım aslında ama şu aralar şunu farkettim oyuncuları çok fazla koşturuyorum elim hep r1 de bi süre kullanmadım şimdi çok daha iyiyim çok daha düzgün pozisyona girebiliyorum, sadece yürüterek adam rahat bişekilde ceza sahasına girebiliyor, koşturtma adamları yani

benim de öyle. denerim onu da elimi tuştan nasıl çekicem bakalım
  • Bi de PES'in şu sorunu var; siz topu sürerken takım arkadaşlarınız bön bön bakıyo pas isteyen araya kaçan yada en azından basit bi şekilde ilerleyen dahi olmuyo özellikle forvetler bakıyolar öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

Bi de PES'in şu sorunu var; siz topu sürerken takım arkadaşlarınız bön bön bakıyo pas isteyen araya kaçan yada en azından basit bi şekilde ilerleyen dahi olmuyo özellikle forvetler bakıyolar öyle.

bu dediğiniz olayın sebebi 11deki oyuncuların takım oyunu özelliğinin düşük olmasından kaynaklanır o yüzden kadronuzu dizerken takım oyunu özelliğine dikkat etmenizi öneririm tabi forvetin yetenekleriylede alakalı bi durum refleks kartı yoksa bön bön bakması normaldir sarkmaz yani defansın arkasına

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

Kaç yıldır PES oynamama rağmen oyunu ne kadar sevsem de kendime göre oyunu berbat oynuyorum. Aslında kötü değilim de iyinin kötüsü diyelim. Dünya karması takımımla bile Barcelona veya Real Madrid'i zar zor yeniyorum. Pas yapıyorum çalım yapıyorum pozisyonları iyi değerlendiriyorum frikik ve penaltı atışlarımda müthiş fakat pozisyon yaratmada çok sıkıntılıyım. Daha demin yine mal gibi puanı düşük bi adama yenildim o sinir ile direk geldim buraya konu açtım. nasıl pozisyon üretebilirim önericeğiniz taktikler neler oyunun püf noktaları neler lütfen yardımcı olun biraz yaa. kafayı yicem abi adam gibi pozisyonum olmuyor resmen 30 tane pas yaparım istersem fakat ceza sahası içine giremiyorum bir türlü. bir de karşı takıma bakıyorum adam bir ara pası atıyor tamam zaten kaleciyle karşı karşıya. ne önerirsiniz beyler yeter artık adam akıllı sökmem lazım oyunu

Her hafta avrupa liglerinde atılan gollere bak. Gollerden önceki organizasyon sana fikir verir zaten.

• Pes 2011 de sakın omuz omuz gitme adam hemen yamuluyor kim olursa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

Kaç yıldır PES oynamama rağmen oyunu ne kadar sevsem de kendime göre oyunu berbat oynuyorum. Aslında kötü değilim de iyinin kötüsü diyelim. Dünya karması takımımla bile Barcelona veya Real Madrid'i zar zor yeniyorum. Pas yapıyorum çalım yapıyorum pozisyonları iyi değerlendiriyorum frikik ve penaltı atışlarımda müthiş fakat pozisyon yaratmada çok sıkıntılıyım. Daha demin yine mal gibi puanı düşük bi adama yenildim o sinir ile direk geldim buraya konu açtım. nasıl pozisyon üretebilirim önericeğiniz taktikler neler oyunun püf noktaları neler lütfen yardımcı olun biraz yaa. kafayı yicem abi adam gibi pozisyonum olmuyor resmen 30 tane pas yaparım istersem fakat ceza sahası içine giremiyorum bir türlü. bir de karşı takıma bakıyorum adam bir ara pası atıyor tamam zaten kaleciyle karşı karşıya. ne önerirsiniz beyler yeter artık adam akıllı sökmem lazım oyunu

Her hafta avrupa liglerinde atılan gollere bak. Gollerden önceki organizasyon sana fikir verir zaten.

Bu da ilginçmiş denerim sağol.

• arapası herzaman işe yarar
  • 2500 maç yapmış biri olarak sana tavsiyem verkaçı çok iyi kullanman dikkat et çok kullanman deil yerinde ve iyi kullanman lazım verkaçta son pası ara pası olarak kullanman vede forvet oyuncularını ceza sahasının içine savunma oyuncularının kucağına bırakmamanı ceza sahasının dışına koyup sağlam verkaçlarla ceza sahasına girmeni tavsiye edebilirim

diyer önemli bir konuda savunma

mesela adam kendi sahasından geliyor savunmanı bir elin pasa yani pres tuşu basarken yön tuşlarında mutlaka ileri karşı oyuncuya doğru tutmalısın adamın uzun paslarını %80 kesersin kısa paslarını %30 kesersin baktın adamı durduramıyon adam verkaclarla yada güzel paslarla senin ceza sahana yaklaştı hemen bir elin pres deyken yön tuşlarını arkaya kendi kalene doğru çevir adamın herhangibi bir ara pasında onun forvetiyle senin kalecin teke tek kalması çok düşük mutlaka savunma oyuncun karşı forveti rahatsız edicek pozisyondadır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.