Şimdi Ara

Oyunu Daha Bilinçli ve Daha İyi Oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu sezon 2'nin başından beri oynuyorum.Sürekli farklı laneler farklı roller denedim.ADC hariç hepsinde başarılı olduğum bir şampiyon oldu.Gerekli tecrübeleri edindim.
    Oyundaki en önemli şey TECRÜBE'dir.Tecrüben varsa gank yemezsin tecrüben varsa boş yere ölmezsin.
    Oyunu oynarken karşınızdaki adamın hareketlerini analiz etmeniz gerekir gank atmadan önce ne yapıyor lane'i pushlamayı mı bırakıyor engageliyor mu, bunları görüp anlamanız lazım bir sonraki gankleri engellemek için.İçinizde eğer gank yiceğinize dair bir şüphe varsa muhtelemen yiceksinizdir. İnat etmeyin safe bir pozisyon alın.
    Kendi şampiyonunuzu tanıyın neler yapabilceğinizi bilin sınırlarınızı öğrenin. Karşı şampiyonların sınırlarını bilin boş yere ölmeyin. Bir kill peşinde asla uzun süre gitmeyin işin sonunda büyük ihtimalle ölürünüz. Aklıma geldikçe editlerim.

• bil bakalım ne oldum
  • Yararlı bilgiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence buralarda ögretici seyleri paylasmak kendini yorma burasi anlayışsız velet dolu

• bu solo mid jung için geçerli ben adc ne dersem diyim adam pushluyor lane i o yüzden tham op sup :D
  • Mr. Assasin M kullanıcısına yanıt
    +1
  • bende s2 sonu basladim ayni bende adc beceremiyom ne hikmetse...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yararlı konu,takip.
  • Okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz

bil bakalım ne oldum

Silveremi çıkdın yoksa knk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

quote:

bil bakalım ne oldum

bronza çıktım qnq
  • S3 te başladım tek oynayabdiğim rol adc idi diyebilirim ama tank metasından sonra adc oynamaktan zevj almayınca jungle ve supporta yöneldim kesinlikle junglr oynarken alınan zevk hiç birinde yok

• Mr. Assasin M kullanıcısına yanıt
    valla ne diyelim haklısın cidden. Baksana millet hep bi laf sokma, artistlik yapma çabasında. Yazık
  • quote:

quote:

quote:

bil bakalım ne oldum

bronza çıktım qnq

Bronz 4 diyecekdin herhalde knk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bil bakalım ne oldum

bronza çıktım qnq

Bronz 4 diyecekdin herhalde knk

Sen ne di10 bronz 5e çıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: mmelihfb

bende s2 sonu basladim ayni bende adc beceremiyom ne hikmetse...

Sıkıcı bir rol bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dont2000

Oyunu sezon 2'nin başından beri oynuyorum.Sürekli farklı laneler farklı roller denedim.ADC hariç hepsinde başarılı olduğum bir şampiyon oldu.Gerekli tecrübeleri edindim.
    Oyundaki en önemli şey TECRÜBE'dir.Tecrüben varsa gank yemezsin tecrüben varsa boş yere ölmezsin.
    Oyunu oynarken karşınızdaki adamın hareketlerini analiz etmeniz gerekir gank atmadan önce ne yapıyor lane'i pushlamayı mı bırakıyor engageliyor mu, bunları görüp anlamanız lazım bir sonraki gankleri engellemek için.İçinizde eğer gank yiceğinize dair bir şüphe varsa muhtelemen yiceksinizdir. İnat etmeyin safe bir pozisyon alın.
    Kendi şampiyonunuzu tanıyın neler yapabilceğinizi bilin sınırlarınızı öğrenin. Karşı şampiyonların sınırlarını bilin boş yere ölmeyin. Bir kill peşinde asla uzun süre gitmeyin işin sonunda büyük ihtimalle ölürünüz. Aklıma geldikçe editlerim.

sezon 2 den beri oynuyorum bunu oyun içinde kimseye anlatamadım

• Guard of Gondor kullanıcısına yanıt
    Kimse kusura bakmasın ama özellikle 2000sonrası hayatımda gördüğüm en gerizekalı nesil. Ne laf anlatabiliyon ne bir şey riven alıp 2-15-4 oynayıp üste çıkmaya çalışab tiplerle dolu oyun.

• quote:

Kimse kusura bakmasın ama özellikle 2000sonrası hayatımda gördüğüm en gerizekalı nesil. Ne laf anlatabiliyon ne bir şey riven alıp 2-15-4 oynayıp üste çıkmaya çalışab tiplerle dolu oyun.

aynen haklısın küfür kıyamet bin türlü zaten. bide ben afq fidliyom yazıp oyunun içine ediyorlar şuan ilk seri maçım afk sayesinde gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guard of Gondor

quote:

aynen haklısın küfür kıyamet bin türlü zaten. bide ben afq fidliyom yazıp oyunun içine ediyorlar şuan ilk seri maçım afk sayesinde gitti

Tüm takımı mutela oynamak için zevk almak için oyna sinirlenme. Kendi bildiğini oku en güzeli o durumlarda takmıcan kafaya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.