Şimdi Ara

Oyunu bitirenler anlaşılmayan noktaları tartışalım konuşalım (spoiler içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
5.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah bitirdim oyunu ilk oyna göre karşılaştırırsak 4 e katladığını düşünüyorum . çok daha profosyonel çalışmışlar.

hikaye anlatımı çok daha derin ve etkiliyici şekilde oyuncuya yansıtılmış

anlamadığım bir iki nokta var . ilk olarak virüsü kim niye çıkardı ? 2. olarak bizim eleman neden hiç konuşmadı ?

• Virüs olayı ilk oyundan beri vardı newyorka kadar nasıl bulaştı bılemıyorum :) Adını hatırlamadığım oyundaki bir karakter(bizimle Dev ekranda konuşan ve sonrada köprüden kaçarken ölen arkadaş)ilk oyundaki virüs olayından haberi var ve bu virüse karşı bir nanosuit gelıştırıyo bu nanosuitin yaratıklar uzerındeki etklilerini ve gelişimi için neler yapılabiliceğini anlamak için virüsün olduğu adaya propheti ve ekibini gönderiyor.Bizim elemanın konuşmamasını bazı arkadaşlar konuşursa prophet olmadığı ortaya çıkar diyerek bağlamışlar.Eee peki dr gould bizim prophet olmadığımızı anladığından sonra niye konuşmuyor bizim eleman ? Bence bu oyunun buyuk bir eksisi ilk oyunda hiç deilse physco konusuyodu yav :)
  • parası yetmemiş demekki oyunun sonunda bana profet derlerdi diyo ya

+1 senaryo 4 e katlamış ama bazı boşluklar var mesela oyunun sonunda profet videoda ben öldüğümü sandım falan diyo sonra adam çıkıyo bana profet derlerdi diyo ne iş :D profet yaşıyo mu mort mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like a Sir -- 26 Mart 2011; 22:13:07 >
  • @med_cezir197 virüsün çıkma nedeni insanlarla uzaylıların teması olduktan sonra(ilk oyun) uzaylılar bu virüsü gelmelerinden önce ortaya çıkarıyorlar ve insan ırkının soykırmı başlıyor.(uzaylılar insanlar dünyada oluşmadan burada oldukları için dünyayı kendi hakları olarak görüyorlar ve bir nevi insan işgalinden kurtarıyorlar)

@kaleci07 prophet öldü.ama bizim nanosuitde simbiyotik özellikler olduğu için nanosuit prophetin kişiliğini kendi hafızasına yazıyor ve alcatraz da nanogiysiyi giydiği için prophetin kişiliğini kazanıyor ve sonunda işlem tamamlandığında bana prophet derler diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miwaly -- 26 Mart 2011; 22:23:31 >
  • Oyunun başında bana prophet derlerdı benı unutma dıyıp kafasına sıkıor oradan beri biz alcatrazı yonetıyoruz.Oyunun sonunda alcatraz ile SEFlerin merkez noktasının içerisine giriyoruz orada merkeze atlayınca bir beyaz ekran çıkıyor ve prophet karsımızda duruyo prophet aslında olmedı gıysı ve SEFler arasında bir bağ var öldü sandığımız prophet seflerin merkezınde yaşıyor.En sondada geri dönme vakti geldi diyip oradan çıkıyoruz.Çıktıkdan sonra benim adım prophet diyor o anda prophetmı alcatrazmı oldugunu bende cozemedım :D ya bizim alcatraz hayal gordu orda prophetın yaşadığını sandı.Yada gercekten en son cıkarken prophet ıle cıkıyoruz ve alcatraz pert oluyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destny

Oyunun başında bana prophet derlerdı benı unutma dıyıp kafasına sıkıor oradan beri biz alcatrazı yonetıyoruz.Oyunun sonunda alcatraz ile SEFlerin merkez noktasının içerisine giriyoruz orada merkeze atlayınca bir beyaz ekran çıkıyor ve prophet karsımızda duruyo prophet aslında olmedı gıysı ve SEFler arasında bir bağ var öldü sandığımız prophet seflerin merkezınde yaşıyor.En sondada geri dönme vakti geldi diyip oradan çıkıyoruz.Çıktıkdan sonra benim adım prophet diyor o anda prophetmı alcatrazmı oldugunu bende cozemedım :D ya bizim alcatraz hayal gordu orda prophetın yaşadığını sandı.Yada gercekten en son cıkarken prophet ıle cıkıyoruz ve alcatraz pert oluyor :D

o içerde gördüğümüz prophet daha önce gördüklerimiz gibi video değil miydi, bence kaydedilmiş bir videoydu

• Jacob Hargreave kendini nasıl dondurmuş nasıl konuşuyordu öyle adam bu anı görmek ve dünyayı kurtarmak için kendini dondurmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hikaye devam ettirirler gibi geliyor baksanıza onlarca yerde sefler varmış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

Bu sabah bitirdim oyunu ilk oyna göre karşılaştırırsak 4 e katladığını düşünüyorum . çok daha profosyonel çalışmışlar.

hikaye anlatımı çok daha derin ve etkiliyici şekilde oyuncuya yansıtılmış

anlamadığım bir iki nokta var . ilk olarak virüsü kim niye çıkardı ? 2. olarak bizim eleman neden hiç konuşmadı ?

SEF (Deniz canlısı olan Kalamarların evrim geçirmiş uzaylı hali)dünyamızı istilası sırasında bu canlılar ebula virüs'ünü yaymakta. Karakterimizin konuşmama sebebi kimliğini gizlemeye çalışmasıdır. İkiye bölünmüş olan A.B.D askeri birliklerinin her ikiside uzunca süre bizi Prophet sanmaktalar daha sonra taraflar farklı zamanlarda bizim Alcatraz olduğumuzu öğreniyorlar. Bu sebeple yani kimliğimiz açıya çıkmasın diye konuşmuyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: trixier

hikaye devam ettirirler gibi geliyor baksanıza onlarca yerde sefler varmış :D

Crysis 3 ile devam edecek ve Crysis 3 serinin son oyunu olacak. 1 sene önce bizzat resmi ağızdan yapılmış bir açıklama. Bu açıklamalarınıda geçtiğimiz günlerde yeniden dile getirdiler zaten
  • Aklıma takılan en büyük soru Saykoya ve nomad'e noldu ? Özellikle saykoyu çok merak ediyorum arada böyle suratını görüyorum videolarda içim gıcıklanıyor keşke onlarıda koysalarmıs oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: trixier

hikaye devam ettirirler gibi geliyor baksanıza onlarca yerde sefler varmış :D

Crysis 3 ile devam edecek ve Crysis 3 serinin son oyunu olacak. 1 sene önce bizzat resmi ağızdan yapılmış bir açıklama. Bu açıklamalarınıda geçtiğimiz günlerde yeniden dile getirdiler zaten

Bilmiyordum vallahi.öyle çok SEF üssünü gösterdi ki prophet ondan sonra böyle bir kanıya vardımd emekki doğruymuş.Hadi hayırlısı.
  • Harbi ya sayko ve nomad ne oldu onlara insan sağmı değillermi diye haber verirdi.....

Umarım Crysis 3 Japonyada geçmez
  • Beyler Kontrol noktasini yarip geç diyor yol yikildiktan sonra orda araçi nerdn bulucaz ve nasil geçicez orayi doku orneklerini gould a götürmem gerekiyor

kontrol noktasını geçin ve araç edin diyor?
  • kontrol noktasında sana ateş eden bi tank var ı tanka görünmeden en sağdan git orada bi kırılgan duvar var o duvarın arkasından dolaş orada araç var bi kaç adam var onları iste öldür ister gizlenip araca bin . sonra o duvarı yık diğer tankı patlat öyle devam et
  • Belki ilgisiz olacak ama oyun ne kadar uzunlukta ki kaç bölüm oyunu bitirmişsiniz
    malesef daha benim elime ulaşmadı oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Belki ilgisiz olacak ama oyun ne kadar uzunlukta ki kaç bölüm oyunu bitirmişsiniz
    malesef daha benim elime ulaşmadı oyun

8 Saat 32 Dakika'da bitirmişim
  • 7 saat 12 dakika ara videoların bazılarını atladım
  • arkadaşlar hargreave mi uzaylıları ortaya çıkarttı sonrada nanogiysiyimi yaptı_?
  • uzaylılar saten vardı bunlar virüs yayıordu hargreave bunun için geliştirdiği nanogiysiyi test etmek ve yaratıkların uzerındekı etkılerını gormek ıcın ılk oyundakı karakterlerı o adaya gonderdı.Yani Nanogiysinin yaratıcısı hargreave,uzaylılar saten vardı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.