Şimdi Ara

Oyun Oynarken Ekranda ki Yırtılma ve Parlamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bugün bilgisayarıma geçip oyunlarımı açtığımda tüm oyunlarımda aynı problemi yaşamaya başladım , problem ise Asus G712LWS-EV052(RTX2070Super - i710875H) markalı yeni aldığım laptop bilgisayarımda Silent Mod ile oyun açtığım zaman PC oyunları normal oynatırken Turbo Moda aldığımda oyunlarda yırtılmalar ve parlamalar oluşmaya başladı bu konu hakkında bir takım araştırma yaptım fakat yararlı bir sonuç elde edemedim Driver güncellemeleri , formatlar yaptım ekran kartını bir kaç defa güncelledim sildim tekrar güncelledim ve sonuç hala aynı konuyla alakalı bilgisi olan veya yardımcı olabilecek birileri varsı çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler.

Yaşanılan problemi video kaydı olarak çektim ;

• Turbo moda alınca ekran kartına overclock yapıyor muhtemelen. Aşırı ısındığı için öyle oluyor olabilir hocam, ya da ekran kartında sorun vardır.

• Bende de PES 2021 oynarken başlangıçta hiç kasmıyordu sonrada hafif kasmaya başladı.Baya bir şey yaptım olmadı hatta ekran kartınıda güncelledim yine olmadı en son vsync diye bir şey var onu etkinleştir 1'den etkinleştir 2'ye aldım düzeldi.Ben bile inanamadım.Eğer senin PC o oyunu rahat oynatacak kapasiteye sahipse ve oyunda vsync diye bir ayar varsa deneyebilirsin.

• Vsync aktif et oyunun ayarlarından 60 fps sabitle eğer yine olmazsa ekran kartın nvidia ise nvidia masaüstünden program ekle de oradan nier automota ekle 60 fps sabitleme ayarı var 60 yap bidaha dene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken ikinci bir monitorde
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.