Şimdi Ara

Oyunlarda Konuşamaya Utanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler ilginç bir sorunum var. Yabancilarla konusmak, ingilizcemi gelistirmek icin vr chat oynuyorum. Millet şen şakrak konuşuyor, eğleniyor ama ben 10 dk birilerinin yaninda otursam 1 cümle zor kuruyorum. İçimden hadi yaparsin, konuşursun desem de sanırım utanip, yanlis yapmaktan çekinip konuşamıyorum. Bu oyun benim için bulunmaz nimet oldu aslinda. Çocuk da yok. Gayet 20li yaslarda insanlar sohbet ediyor.
    Sanirim Türk olsa onunla da utanip sohbet edemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle düşün.Onların hiçbirini belkide gerçek hayatında görmiceksin.O yüzden istediğin kadar rezil olabilirsin.Benim arkadaşım metrobüs durağında dinazor sesi çıkarıp ardından kahkaha atmıştı bütün durakda buna bakmıştı.
  • Sebep belli:

Oyunlarda Konuşamaya Utanmak
  • vrchati bilmiyorum ama oynadığım oyunlar avrupa svsinde çoğu kişinin anadili ingilizce değil. herkez tarzanca konuşa konuşa öğreniyor neden utanıyorsun ki?
  • Vrchat oynuyorsun yanina gittiğin kisiye cyka blyat idi nahui diyorsun ve muhabbet başliyor.

• profil resmine bak rütbene bak. dalga mı geçiyosun bizimi oltaya getirme peşindesin anlamadım.

şayet benim öyle yıldızlı rütbem olsa. cok güzel bi profil resmim olurdu.

zevkten bi süre sonra deliriyo herhalde üst sınıftaki insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nahrime94 -- 22 Şubat 2018; 5:43:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime94

profil resmine bak rütbene bak. dalga mı geçiyosun bizimi oltaya getirme peşindesin anlamadım.

Uzun zamandir forumda sinirlenmemistim sen bunu basardin.

Beni mutlu eden, güldüren şeyleri profil resmi yaparım. Sorduğum soruyla profil resmimin ve rütbemin alakasi yok. Önce kendi profil resmini anlamli yap.
    Iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 22 Şubat 2018; 12:7:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba aynisi bende de vardi, yazili olarak ingilizcem iyi olsa da is konusmaya geldigi zaman yapamiyordum utaniyordum, dilim donmuyordu vs. Yaklasik 1 sene once wow a cok benzeyen mobil bi oyuna sardim. Hardcore oynadim, raidler vs vardi. Guildim cok iyiydi fakat voice chat kullanilmiyordu. Cogu bossta server first achievlerini aliyorduk ama artik ileri seviye bosslarda voice chat sart oldu. Biz almasak firsti, baska guclu guildler alacak. Bende guild lideri yardimcisi konumundaydim ve dps de surekli 1 yada 2. oluyordum haliyle bi ismim vardi. Baktim liderden tik yok, dedim voice chat yapalim ben liderlik yapcam, hic pratigim yok ama olsun dedim. Liderde avusturalyada yasiyor ingilizcesi cok iyi ama konusmuyo seslide utaniyo. Neyse o gun ben liderledim ilk defa mecbur oldugumdan. Neyse basarili olduk aldik killi, derken her bossta voice kullanmaya basladik, sen yonet dediler vs. Boyle boyle voice yaptik hep, pvp de de kaybediyorduk gicik bi takima. Voice yapalim dedim, lider de geldi ilk defa orda konustu 5 kisiydik. Gicik takimi yerle bir ettik sesli olunca derken bizim liderde acildi, her voice de konusmaya basladi vs boyle boyle alistim. 3 ay sonra oyun global release yapti herkes kendi ulkesine yakin servera gecince eski guild dagildi. Bende gectigim serverda tecrubeli oldugumdan guild kurdum, surekli ses ile yonete yonete iyice alistim hem guildimiz server birincisiydi derkeb iste 4 ay da burda surdu sonra biraktim oyunu. Suan hem dilim donuyo hem utangaclik gitti.

Tavsiyem ise arkadas edin onlarla konusmaya calis, kimse yadirgamaz ingilizcenden dolayi. Beni hic yadirgamadilar, kizlarla dahi deli gibi konusuyordum. Lobita diye kiz vardi eski guildden, o kizla cok yakindik hep seslide konusurduk. Guzel zamanlardi =[

• vr chat nasıl? vr gözlük mü aldın pc için? Ben de bu sorunu aşmak için comedy night diye bi oyun aldım. Sahneye çıkıp birşeyler anlatıyosun. Çıkıyorum sahneye yabancı şakalar söylüyorum. Genelde küfrediyorlar :D bazen ben küfrediyorum adamlara.
  • Vr gozluge gerek yok bu oyun için. Ayrica steamde bedava.

• quote:

profil resmine bak rütbene bak. dalga mı geçiyosun bizimi oltaya getirme peşindesin anlamadım.

Baba hollandanın havası delirtmiş seni adam haklı bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Vrchat oynuyorsun yanina gittiğin kisiye cyka blyat idi nahui diyorsun ve muhabbet başliyor.

Aynen

• Hocam niye utanıyorsunki bascan mikrofon tuşuna helovmadıfakırs diyeceksin hepsi bu kadar :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Bateman

quote:

Baba hollandanın havası delirtmiş seni adam haklı bu arada.

o profil resmi bende olsa bende utanırdım konuşmaya. evet adam haklı
  • Mesela ben Rainbow six oynuyorum nadiren de olsa türk denk geliyor direkt mute'luyorum. Ama yabancılarla konuşmakta sıkıntı yaşamıyorum. Yalnız bazen adamların hepsi aynı ülkeden denk gelirse kendi dillerinde konuşuyorlar o zaman ben de hiç konuşmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hernos2

Şöyle düşün.Onların hiçbirini belkide gerçek hayatında görmiceksin.O yüzden istediğin kadar rezil olabilirsin.Benim arkadaşım metrobüs durağında dinazor sesi çıkarıp ardından kahkaha atmıştı bütün durakda buna bakmıştı.

Dinozor sesi nasıl oluyormuş. Bilmediğimiz bir sesi nasıl taklit ediyoruz

• Bende de aynı sorun var. Ben yazmaya bile çekiniyorum yanlış yazarım diye. Bana da telefondan yabancılarla konuşabileceğim bir site veya uygulama lazım. Hem konuştukça açılım hem de bir cümleyi kuramayınca nasıl olacağına bakarım, öğrenirim. Varsa böyle birşey tavsiyelere açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hernos2

Şöyle düşün.Onların hiçbirini belkide gerçek hayatında görmiceksin.O yüzden istediğin kadar rezil olabilirsin.Benim arkadaşım metrobüs durağında dinazor sesi çıkarıp ardından kahkaha atmıştı bütün durakda buna bakmıştı.

Bu benim felsefem

• Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    aha GOŞ GOŞ. ugandan knuckles'ı türkler diriltecek.

vr cidden gerek yok dimi akk bitmesin bak indiriyom
  • Oyun oynaya oynaya alışıyorsun artık Cs:go'da sürekli Türk geliyor maçlarıma artık adamların bir kelimesinden Türk olduğunu anlıyorum (İngilzice konuşurlarsa eğer) ve belli etmemeye çalışıyorum devam ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.