Şimdi Ara

OyunLarda İşLemci Kullanımı %100 yrdm Ltfn!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşLar bnm bna gore cok buyuk bi sorunum var cok oyun oynayan biriym ancak işlemcim oyunlarda %100 kullanıyor ve performans dusuyor cok hafif de olsa sık sık kasmalara sebep oluyor butun oyun zevkimin icine ediliyor anlıcagınız.Butun parcalarımı degistirdm nerdeyse parçalarımı test de ettik hiçbir problem yok ama sorun su ki parcalarım bnm bilgisayarımda bir araya gelince bu sorun oluyor bska bilgisayarlarda yaptıgımız testlerde hepsi saglam.yardımcı olursanız cok sevinirim bu sorun yuzunden eski sayılacak bi pc ye baya bi para harcadım ve cok pişmanım yardım ltfn.

Pc ozelliklerim:
    Asus K8N4-E DELUXE Anakart
    Amd Athlon 3000+ işlemci 2.01ghz
    Zotac 9500gt 512mb DDR2 ekran kartı
    Kingston 1gb 400mhz Ram
    Seagate 160gb 7200rpm Harddisk
    350watt power.

• hangi oyunları oynuyorsunuz
  • cod2,hotruck,gta san andreas,cod4(cod2 ve cod4 dısında digerlerini deneme amaçlı yukledim sorun devam ediyor) oynadıklarım bunlar.hepsinde işlemci %100 yapıyor oyuna girince %100 ude oyun kullanıyor bska kullanan bi program yok.
  • Muhtemelen virüs ya da spy girmiştir. Format paklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 2 Nisan 2009; 3:57:17 >
  • Format ile sorun düzelebilir kesinlikle virüs ile alakalı
  • işlemci ile alakalı da olabilir

1)AMD çekirdek sıcaklığını ölçerken İNTEL yüzey sıcaklığını ölçüyor.
    2)AMD İNTELE nazaran daha yüksek sıcaklıklarda çalışabiliyor, buda AMD nin avantajı. AMD overclock yapıldığında İNTELE göre daha iyi performans sergileyebiliyor...
    alıntı
  • arkadaşlar virüs fln yok sıfır hdd ve eskisindede yapiyordu defalarca format attım ayrıca kaspersky 2009 yuklu tarama flnda yaptırdım hdd yi bska bi pc ye takınca sorunsuz calısıyor virüs olması %0 anlcıagınız ama yazılımla ilgili bi sorun olbr cunku donanım bkmdan hepsini test ettim nerdeyse yardım ltfn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • advanced system care adlı programı indir. yardımcı programlar sekmesinde game booster adlı bir alt programcık var. sistem kaynaklarını emen programları deaktif hale getirerek oyunda performans artışı sağlıyor. (program Türkçe dil desteği de sağlıyor ve beleş.)

diğer yandan sorun ekran kartı sürücüsü ile ilgili de olabilir. sitesinden ekran kartı sürücülerini güncellersen de sorun giderilebilir.

internet oyunu oynamayacaksan internet bağlantısını kesip antivirüsü devre dışı bırakmak da sorunu çözebilir. işlemcin yeni değil. kaspersky de az kasmaz. adı üstünde kas-persky demişler kasıyor o da.

sistemini oyunlarda test etmek içinhttp://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest sitesine girip listeden istediğin oyunu seç. minimum ve optimum performans için gerekli donanım şartları ile senin donanımını karşılaştırıp sorun yaşayıp yaşamayacağını bildiren çok güzel bir site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyology -- 2 Nisan 2009; 4:38:50 >

• teyology dediklerini yaptım ama hiçbir fayda etmedi sorun ne hala bulamıyorum.Sunu belirtmek istedim gecenlerde psu yu denemek icin arkadaşımın pc sine takılı olan ve sorunsuz çalışan 420 watt lık bi psu taktım ve anakart ekranından sonra acılmadı anakart resminden sonra donuyor.Bska bi gerçek 350 watt psu denedim ondada aynı sorun oldu ama kendi psumu takınca herşey gayet normal çalışyıor işlemci %100 sorunu dısında acaba anakartta bi problem olabilirmi yrdmlarınız bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.