Şimdi Ara

Oyunlarda donma ve kasma problemi lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ,Dell Inspiron 15 5000 Series modelinde dizüstü kullanıyorum. Problemim laptop ile oynadığım oyunlardaki donma ve takılma sorunu. League of legends , Pes 2016-15 , Shadow of mordor gibi oyunlarda en düşük görüntü kalitesi yaptığım halde bahsettiğim kasma donma sorunu yaşıyorum.Ben kendi çabalarımla bir kaç yöntem denedim; Ekran sürücüsü optimize etme sürücü güncelleme , sürücü onarma , oyunların uyumluluk sorunu giderme gibi bir kaç işlem yaptım fakat sonuç alamadım. Laptop biosuna kadar güncelledim ama nafile . Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Teknik özellikleri : AMD Radeon R7 M260 - Intel(R) HD Graphics 5500 - İntel Core i5 5. nesil - 4GB Ram İşletim sistemi Windows 10 - Virüs programı Eset smart security 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi higherx -- 15 Kasım 2015; 18:25:57 >

• tozlamış olabilir servise ver temizlesinler
  • KralCocuk44 K kullanıcısına yanıt
    3 aylık laptop öyle tozlu bir ortamda da kullanmıyorum :(
  • higherx kullanıcısına yanıt
    Leptopun biosuna kadar kurcalamasaydın yeni format çek olmasa direk servisee broo
  • Oyunları onboard ekran kartı ile açıyor olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altaylılar A kullanıcısına yanıt
    alakası yok oyunlarda devreye girmesi gereken ekran kartını açar bilgisayar tabi oralarıda kurcalamadıysan
    Dell asistan kendi güncelledi ben ekstra oynama yapmadım oralarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • higherx kullanıcısına yanıt
    temiz bir format çek sorun çözülmez ise servis yolu gözüküyor
    Maalesef öyle :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.