Şimdi Ara

Oyunlarda bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MErhabalar uzun bir süredir CS2D ve CoD4MP oynuyorum. Son zamanlarda beni oynun ortasında BAĞLANTI SORUNU ya da CONNECTION INTERRUPTED şeklinde serverlardan atmaya başladı. DDoS olabilir mi? yoksa sadece benimle mi alakalı?

• Lütfen artık bu durum canıma tak etti oyunda adama tam bıç aatacam bağlantı kopuyor Sinirden PCyi dövmezsem iyidir İnternetim Vodafone. Arkasında internet sağlayıcı cihazı bulunan bir huawei modem var. ikisinide yeniden başlattım bi 5 dakka oynadım hemen aynı şeye başladı. aslında herşey oyunda bir adama atılması için oy atmamdı. her şey ondan sonra başladı. Kurtulamazmıyım bu sinir bozucu şeyden? Kısaca: İMDAAAT
  • 5 dakikada bir Windows bağlantı sembolünü bir azaltıyor bir arttırıyor
  • Bağlantı sorunları windows ile alakalı olabiliyor. Windows 10 kullanmanı tavsiye ederim. Geçmiş olsun
  • Aslında, Win7'nin "all-drop" yani tamamen destek dışı bırakılmasını bekliyorum. Şu anda programları ve .NET'i Win7 SP1'e kurabiliyoruz. Win10 kurdum fakat hiç memnun değildim. Arkadaşlarım ve çevrem bir oyun bilgisayarın ya da performans sorunu çekmeyecek bir bilgisarın varsa Win10 kur demişlerdi zaten. Sorun hiç bir şey değilmiş zaten dağıtıcıya uzak lduğumdan aradaki parazitler dalgalanmaya sebep oluyormuş mesafeyi 2m'ye düşürdüm sorun kalmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.