Şimdi Ara

Oyunlarda 5800 mı ıphonemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim için oyun önemli hangisinin oyunları dahja kaliteli ?

• samsung i8910.ferrari gt oyununu bir görde ondan sonra karar ver..dersinki psp3 te oynuyon sanki.çok net bi oyun.ama i phoneda azımsanamaz..
    5800 ı boş geçç.oda güzel tel ancak nedense ben sevemedim bi türlü...
  • tabi ki iphone
  • Asphalt 4 oyununu iki markada'da deneme şansım oldu, iphone bariz şekilde hem grafik hem oynanabilirlik açısından daha üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

samsung i8910.ferrari gt oyununu bir görde ondan sonra karar ver..dersinki psp3 te oynuyon sanki.çok net bi oyun.ama i phoneda azımsanamaz..

psp3 ne ki??

iphone al her taraf oyun...

• ok teşekkürler
  • Tabiki iPhone
  • iphone alın hocam.JB işlemini yaptıktan sonra aleti elinizden bırakamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

samsung i8910.ferrari gt oyununu bir görde ondan sonra karar ver
    ..dersinki psp3 te oynuyon sanki.çok net bi oyun.ama i phoneda azımsanamaz..

Bence asıl sen önce iPhone u bu konuda iyice araştır. iPhone oyun konusunda azımsanamaz değil kıyaslanamaz.
  • iphone tabii ki de..

http://appleiphonegames.blogspot.com/2009/06/firemint-real-racing-game-for-iphone.html

şu oyun görüntülerine bak daha bisürü oyun var. + olarak multitouch var daha ne olsun
  • Hocam bu soruyu sormadan önce forumun ana sayfasını biraz araştırsan hiç sormazdın. Forumun ana sayfasını baştan aşağıya doğru kaydırırken "Mobil Cihazlar" bölümünden sonra ikinci el bölümü onun hemen altında da "Oyun" bölümü var. Orada "Taşınabilir Konsol Oyunları" bölümüne bakarsan PSP'nin yanında "iPhone Oyunları"nı görürsün.Kısacası "oyun konusunda" iphone ile 5800'ı kıyaslamak bile biraz abes olmuş.Biri oyun konsolu biri telefon. Hem öyle bir iki oyun da değil dünya kadar oyun var. Her gün birini deniyorum ve hala tonlarca oyun var oynamadığım. Hele Avatar filminin bir oyununu yapmışlar. Hiçbir şey olmasın bir o olsun yeter diyorum yani o kadar.Tavsiye ederim youtube'da izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 21 Şubat 2010; 16:06:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.