Bildirim
Oyunlar için en iyi görüntü ayarları hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
26 inç için Kendi Monitör ayarlarım
Brightnes : 40
Contrast : 70
Sharpness : 54
Saturation : 55
ASCR : Off
Overdrive : 100
Skin Tone : Natural
Game Mode'unda oynuyorum....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 13 Şubat 2012; 15:20:30 > -
42" phılıps lcd için bu ayarları söyleyebilecek olan varmı ? -
Bu tür ayarlar monitörlerde veya TV'lerde kullanılan panellere göre farklılıklar gösterir. Ayrıca TV'nin kullanıldığı odanın duvar rengi, aydınlatması, pencerenin konumu gibi faktörler de bu duruma ciddi anlamda etki eder. Bu tür ayarları biraz zaman ayırıp kendiniz yapmalısınız. -
Televizyondan televizyona hatta oyundan oyuna fark edeceği için yabancı kaynaklardan kendi televizyonun için biraz araştırmanı öneririm -
arkadaşlar samsung UE40C6000RW led tv için de ayarları yazar mısınız? -
Doğru söylüyorsunuz aslında tüm şartları göz önüne alarak birazda zaman ayırarak uğraşmak gerekiyor bu aletlerle. Tşk ediyorum arkadaşlar. Boş bi vaktimde bakmak ilk işim olucak. -
Ben game modunda oynamıyorum canlı mod cok daha ıyı. -
ben de philips 3d led tv'de gaming'de oynuyorum. Daha önce eski lcd tv'de uğraşmıştım, iyi de olmuştu ama şimdi ona harcayacak ne zamanım ne de sabrım var once su dark souls'u bitirmeliyim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 görüntü gelmiyor
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- ps5 kendi kendine kapanıyor
- ps5 cd" li mi dijital mi daha iyi
- witcher 4
- mart ayı ps plus oyunları 2025
- the last of us 3
- god of war xbox
- forza horizon 5 ps5 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X