Yıllardır oyun oynayan biriyim bilgisayarım çoğu oyunu sorunsuz açacak kadar iyi. Hatta her oyunu açacak kadar iyi(boyutları büyük olmadığı sürece çünkü internetim çok kötü). Sağlık sorunları, okul, iş gibi nedenlerden dolayı uzun süredir - yaklaşık olarak iki yıl ama arada tek tük kaçamaklar yaptım - oyun oynamıyorum. iki hafta kadar önceki hastane randevusundan ve 5 gün önce girdiğim son final sınavımdan sonra önümde 1 ay kadar boş vaktim var ve oyun oynamak istiyorum 5 gündür türlü oyunlar indirip oynamayı denedim ama artık hiçbir oyun bana keyif vermiyor. Arkadaşlarımın önerisi üzerine Genshin İmpact indirdim ama hikayeye devam etmek için yan görev yapmaya zorlaması canımı sıktı dört ya da beş saatin ardından pes edip sildim. FPS oyunlarında hiç iyi değilimdir hiç FPS oyunlarına bakmadım. M&B indirdim ama eskisi gibi çekici gelmedi. Ara sıra tek tük lol oynayan birisiydim güncelleyip bi bakıyım dedim o da beni memnun etmedi. Dedim madem yeni oyunlar beni memnun etmiyor eskiden ne oynuyordum ben diyip eskiden severek oynadığım oyunları indirdim inanır mısınız onlar bile canımı sıkmaya başladı. Dedim bu olacak gibi değil MMORPG oyunlarına sarsam Metin2 indirdim kuşaktı simyaydı sürekli internetten bi şeylere bakmak beni yordu dedim hiç değişmemiş bir şey indirim Mu Online indirdim o metin2den çok canımı sıkmayı başardı. Minecraft, AoE her şeyi denedim ama bir türlü oyun oynayamıyorum o kadar çok yorduldum ki yavaş internetimle bir şeyler indirip bir saat sonra silmekten artık kendimi bileklerimden kesip küvete uzanacak kıvama geldim. İnternette baktığım her türlü oyun önerisi videosu forumlarda okuduğum oyun önerileri hiçbiri cekici gelmiyor LÜTFEN KAFAMA OYUN FIRLATIN. İşin garip yanı oyunlar beni sıkmasına rağmen deli gibi oyun oynamak istiyorum saatlerce günlerce oyun oynamak istiyorum lütfen yardım edin. |
OYUNLAR ARTIK SIKICI GELİYOR

-
-
İlk bilgisayarıma yüklediğim oyunları bile denedim NFS indirdim Total Overdose indirdim aklıma gelen her şeyi denedim. Çok oyunculu oyunlara da açığım ama çok fazla arkadaşım yok olanların da sınavları ve işleri var tek başına online oyun oynamak beni çok yoruyor insanlardan uzaklaşıp saatlerimi verebileceğim oyunlar önerirseniz sevinirim.
-
Bence o boşlukta oyun dışında başka şeyler yap. Ne bilim kış tur gezileri varsa onlara git. Kafan dağılır hem. -
Ori and the Will of the Wisps
Düşük boyutlu oyunlar arıyorsun anladığım kadarıyla. Bu sana önerdiğim oyun hem boyutu düşük hemde fazla sistem istemez birde bu sene yılın en iyi oyunlarından biri seçildi. Hızlı indirme imkanın olsa çok önerilecek oyun var ama bu önerdiğim oyunu indir keyif alacağından eminim..
Takıldığın yerleride ara ara bakman için sana tüm oyunun bölüm bölüm videoları olan sayfayı atayım keyifle oyna.. Orjinal Türkçe bu arada oyun..
Orjinal Steam Sayfası. Satın almak istersen. Ama istemezsen öbür türlüde bulabilirsin oyunu.
https://store.steampowered.com/app/1057090/Ori_and_the_Will_of_the_Wisps/
Buda oyunun tüm bölümlerini içeren Youtube videoları..
-
Geçmiş olsun ben buna bir çözüm bulamadım pek. Bilgisayarda özenip oturup oynamak falan hele bitti. Anca konsolda yattığım yerden kafa dağıtacağım yapıcam öyle yani. Ayar mayar uğraşamam inecek açıp oynayacağım başka bir şeyi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fallout 4, 2015 yapımı ve grafikler mükemmel değil ama bence keyif verici bir oyun.
Assassin's Creed Odyssey, grafikler oldukça tatmin edici ve geniş harita ile tatminkar.
-
quantic dream oyunlarını dene
-
bilgisayarda artık youtube 'dan 2-3 saatlik şömine manzaralı yağmur sesi ,yok kar yağışı videosu açıp uyukluyorum ,
Oyun mu o da ne ?
Yorucu geliyor ,
Hatta anlamsız ,
Ancak bilgisayarın iyi ise Microsoft flight simulatorü hararetle öneririm ,
bilgisayarın iyiyse bak !!
Yoksa ne bu deyip bir kenara bırakırsın,
oyun+logitech kol (joystick) alman lazım, klavye mouse da haydi haydi iş görüyor...
ufak ufak adımlarla günde en fazla 1- 1,5 saat (maksimum) 1 ay sonra , gerçek hayatta da cessna tipi ucağı ucuracak seviyeye geliyorsun ,
sonra ver elini dünya haritası ,
her yeri modellemişler adamlar usenmemısler.
Diğer vurdulu kırdılı dövüşülü silahlı oyunlar gibi yorucu ve iyi neden diye sordurtmuyor ,
hikaye mikaye de yok ,
uçak gökyüzü ve dünyada dolaş , bu kadar .
ekran kartı en az 1660ti olmalı nvidia ya da amd 590 olur ,
4 çekirdekli işlemci yetiyor ,
ram en az 16 olmalı
bir de oyun ıvırı zıvırı derken 200-300gb arası yer kaplıyor...
Biraz ağır oldu ama napalım ,
Ya da eurotruck simulatör indir ,
akıyor oyun ,
zırıltı gürültü patırtı yok,
kendi mp3 lerini de atıp yollarda yaldır yaldır takılıyorsun,
haftada 1 , ya da bazen rachmaninof ,beethoven falan atıp hollanda ispanya paso bir şeyler taşıyorum ,
Hatta geçenlerde yolda bir tıra rastladım ,araca bakıyorum dikkatli inceliyorum , şoför de bana bakıyor napıyor lan bu diye ,
daha mı ?
bu da son barut ,
Kingdom:two crowns adlı pic kurusu bir oyun var baş belası,
beni bu yaşta bilgisayara gömdü,
ta commodore 64 zamanından gelme dinazor olmama rağmen kafadan 4-5 senedir oyun oynamıyorum (belki daha fazla) (daha fazla lan galiba 15 -20 dakika bakınma oynama sayılmazsa 7-8 sene olmuştur.)
ancak bu oyunu son 2 aydır sabahları erken kalkıp acıyorum ,hele pandemideyiz ,dünya yıkılmış ben hırsımı hıncımı bu oyundan cıkartıyorum,
fena bagımlı yapmıslar ,tam bas belası yapmıslar ,
oyun 500mb boyutunda ,
tost makinesi dahi calıstırır ,
bir oturum 2 gün sürüyor , bu yüzden baslarken uyarmadı deme ,
ancak , 15-20 dakika beyin rahatlasın bir sey dusunmeyeyim diyorsan ,
aşağıdaki site iyidir
soldaki sistemlerden birini seç oyuna tıkla bam ! oyundasın ,
cchromedan ,browserdan oynuyorsun bu kadar...
hadi kolay gelsin.
-
Şuradan sıra ile seç indir ve oyna. Kaliteli oyunlar oynaman lazım. Minecraft ve AoE gibi oyunlar tabi sarmaz. Çerezlik oyunlardan uzak durun. Sizin sıkıntınız oyunlardan sıkılmanız değil. Çerezlik ve sandbox tarzı oyunlardan sıkılmışsınız siz bence.
oyun oynamanın cılkı çıktı ya zaten pc kötü internet 6 mbps bıraktım ben bence sen de yeni hobiler edin
-
oyunlar eskisi kadar basit değil bu yüzden. insan oynarken ciddi manada yoruluyor keyif almak yerine :(
-
Çünkü hepsi artık birbirinin kopyası.Yıllardır aynı oyunları yamalayıp çıkartıyolar,e haliylede sarmıyor
-
"o kadar çok yorduldum ki yavaş internetimle bir şeyler indirip bir saat sonra silmekten artık kendimi bileklerimden kesip küvete uzanacak kıvama geldim."
Derdini gondiklesinler diyorum başka da bir şey demiyorum -
Yakuza 0 oyna hocam. 9.3 saat oynadım, yapacak o kadar çok şey var ki illa seversin. İstersen ana hikayeden git film izler gibi izle, istersen sokaklarda gez yan görev yap, kah gül kah üzül. Bunlardan da mı sıkıldın, git karaoke yap, dans et, mahjong oyna, gir bi oyun salonuna space harrier oyna, oyuncak kapma makinesinde oyalan. Bowling oyna, oyuncak araba yarıştır, golf oyna, dart at, bilardo oyna. Git sokakta iki adam yumrukla. Azdın mı git gandharaya yarı çıplak kızları izle. Eminim daha yapacak şeyler de vardır, ben daha 3.sekanstayım, oyun 17 sekanstan oluşuyor düşün. Daha yukarıda saydıklarımın bile yarısını yapmadım ve 9.5 saattir oynuyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen zaten oyun oynamıyormuşsun ki sadece bakıyorsun
sağlık sorunlarından ötürü 1. sınıfta Hava Harp Okulunu bırakmak zorunda kaldım Cessna 171 ve T41 tecrübelerimle oynayıp dönüş sağlayacağım teşşekür ederim :)
-
Deneyeceğim teşşekür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sendemailbilgisayarda artık youtube 'dan 2-3 saatlik şömine manzaralı yağmur sesi ,yok kar yağışı videosu açıp uyukluyorum ,
Oyun mu o da ne ?
Yorucu geliyor ,
Hatta anlamsız ,
Ancak bilgisayarın iyi ise Microsoft flight simulatorü hararetle öneririm ,
bilgisayarın iyiyse bak !!
Yoksa ne bu deyip bir kenara bırakırsın,
oyun+logitech kol (joystick) alman lazım, klavye mouse da haydi haydi iş görüyor...
ufak ufak adımlarla günde en fazla 1- 1,5 saat (maksimum) 1 ay sonra , gerçek hayatta da cessna tipi ucağı ucuracak seviyeye geliyorsun ,
sonra ver elini dünya haritası ,
her yeri modellemişler adamlar usenmemısler.
Diğer vurdulu kırdılı dövüşülü silahlı oyunlar gibi yorucu ve iyi neden diye sordurtmuyor ,
hikaye mikaye de yok ,
uçak gökyüzü ve dünyada dolaş , bu kadar .
ekran kartı en az 1660ti olmalı nvidia ya da amd 590 olur ,
4 çekirdekli işlemci yetiyor ,
ram en az 16 olmalı
bir de oyun ıvırı zıvırı derken 200-300gb arası yer kaplıyor...
Biraz ağır oldu ama napalım ,
Ya da eurotruck simulatör indir ,
akıyor oyun ,
zırıltı gürültü patırtı yok,
kendi mp3 lerini de atıp yollarda yaldır yaldır takılıyorsun,
haftada 1 , ya da bazen rachmaninof ,beethoven falan atıp hollanda ispanya paso bir şeyler taşıyorum ,
Hatta geçenlerde yolda bir tıra rastladım ,araca bakıyorum dikkatli inceliyorum , şoför de bana bakıyor napıyor lan bu diye ,
daha mı ?
bu da son barut ,
Kingdom:two crowns adlı pic kurusu bir oyun var baş belası,
beni bu yaşta bilgisayara gömdü,
ta commodore 64 zamanından gelme dinazor olmama rağmen kafadan 4-5 senedir oyun oynamıyorum (belki daha fazla) (daha fazla lan galiba 15 -20 dakika bakınma oynama sayılmazsa 7-8 sene olmuştur.)
ancak bu oyunu son 2 aydır sabahları erken kalkıp acıyorum ,hele pandemideyiz ,dünya yıkılmış ben hırsımı hıncımı bu oyundan cıkartıyorum,
fena bagımlı yapmıslar ,tam bas belası yapmıslar ,
oyun 500mb boyutunda ,
tost makinesi dahi calıstırır ,
bir oturum 2 gün sürüyor , bu yüzden baslarken uyarmadı deme ,
ancak , 15-20 dakika beyin rahatlasın bir sey dusunmeyeyim diyorsan ,
aşağıdaki site iyidir
soldaki sistemlerden birini seç oyuna tıkla bam ! oyundasın ,
cchromedan ,browserdan oynuyorsun bu kadar...
hadi kolay gelsin.
Kingdom Two Crownsa yakın olarak Dead Cells oynadım gayet akıcı ve sürükleyiciydi bunu da deneyeceğim teşşekür ederim
-
Çok teşekkür ederim deneyeceğim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Skymarcquantic dream oyunlarını dene
Heavy Rain oynadım diğer oyunlarına dair de çok spoiler yedim ileride yediğim spoilerları unutursam neden olmasın
En Beğenilen Yanıtlar

bilgisayarda artık youtube 'dan 2-3 saatlik şömine manzaralı yağmur sesi ,yok kar yağışı videosu açıp uyukluyorum , Oyun mu o da ne ? Yorucu geliyor , Hatta anlamsız , Ancak bilgisayarın iyi ise Microsoft flight simulatorü hararetle öneririm , bilgisayarın iyiyse bak !! Yoksa ne bu deyip bir kenara bırakırsın, oyun+logitech kol (joystick) alman lazım, klavye mouse da haydi haydi iş görüyor... ufak ufak adımlarla günde en fazla 1- 1,5 saat (maksimum) 1 ay sonra , gerçek hayatta da cessna tipi ucağı ucuracak seviyeye geliyorsun , sonra ver elini dünya haritası , her yeri modellemişler adamlar usenmemısler. Diğer vurdulu kırdılı dövüşülü silahlı oyunlar gibi yorucu ve iyi neden diye sordurtmuyor , hikaye mikaye de yok , uçak gökyüzü ve dünyada dolaş , bu kadar . ekran kartı en az 1660ti olmalı nvidia ya da amd 590 olur , 4 çekirdekli işlemci yetiyor , ram en az 16 olmalı bir de oyun ıvırı zıvırı derken 200-300gb arası yer kaplıyor... Biraz ağır oldu ama napalım , Ya da eurotruck simulatör indir , akıyor oyun , zırıltı gürültü patırtı yok, kendi mp3 lerini de atıp yollarda yaldır yaldır takılıyorsun, haftada 1 , ya da bazen rachmaninof ,beethoven falan atıp hollanda ispanya paso bir şeyler taşıyorum , Hatta geçenlerde yolda bir tıra rastladım ,araca bakıyorum dikkatli inceliyorum , şoför de bana bakıyor napıyor lan bu diye , daha mı ? bu da son barut , Kingdom:two crowns adlı pic kurusu bir oyun var baş belası, beni bu yaşta bilgisayara gömdü, ta commodore 64 zamanından gelme dinazor olmama rağmen kafadan 4-5 senedir oyun oynamıyorum (belki daha fazla) (daha fazla lan galiba 15 -20 dakika bakınma oynama sayılmazsa 7-8 sene olmuştur.) ancak bu oyunu son 2 aydır sabahları erken kalkıp acıyorum ,hele pandemideyiz ,dünya yıkılmış ben hırsımı hıncımı bu oyundan cıkartıyorum, fena bagımlı yapmıslar ,tam bas belası yapmıslar , oyun 500mb boyutunda , tost makinesi dahi calıstırır , bir oturum 2 gün sürüyor , bu yüzden baslarken uyarmadı deme , ancak , 15-20 dakika beyin rahatlasın bir sey dusunmeyeyim diyorsan , aşağıdaki site iyidir soldaki sistemlerden birini seç oyuna tıkla bam ! oyundasın , cchromedan ,browserdan oynuyorsun bu kadar... hadi kolay gelsin. |
Geçmiş olsun ben buna bir çözüm bulamadım pek. Bilgisayarda özenip oturup oynamak falan hele bitti. Anca konsolda yattığım yerden kafa dağıtacağım yapıcam öyle yani. Ayar mayar uğraşamam inecek açıp oynayacağım başka bir şeyi yok.
|
Benzer içerikler
- bira toplama oyunu
- cs 1.5 kodları
- gta vice city satın alınacak yerler
- dlss 4
- cs 1.6 wall hack
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- en iyi hayatta kalma oyunları
- fps arttırma
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- steam açılmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X