Şimdi Ara

Oyungezer ve Level Dergileri (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.499
Cevap
19
Favori
328.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki

Oyungezer ve Level Dergileri

(En Son Oy Tarihi: 3.5.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Zarek

ya bu tartışmalar beni hiç ilgilendirmiyor ama elif akça ile tanışmayı çok isterim. facebook'taki elif akça o mu ? ekledim kendisini. selam ediyorum kendisine. bu arada şaka yapmıyorum.

Hayatını böyle beyhude harcama !
  • evet oyun dergiciliği sektörünü kurtarmaya harcamalıyım hayatımı.
  • Bunların hepsi kötü birer şaka .Herşey geçicek... gün yeniden doğacak ... ama bazıları hala tartışmanın karanlığında kalacak sen yolu bitirmiş arkana baktığında onlar hala birbirini tutup dibe çekmekle uğraşıcak ve böylece yükselmekte olan herşey batacak...

Her bilinçsiz yorum gelişmeye çalışan oyun sektörümüze zarar veriyor ! Biraz daha yapıcı olmakta yarar var...
  • bayred lol

Neyse, başka bir şey söyleyecektim ben aslında, OGZ forumuna dönüştürmeyelim ortamı.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kategori:Bilgisayar_dergileri

http://tr.wikipedia.org/wiki/Oyunkeser

http://tr.wikipedia.org/wiki/Oyungezer

Önce bilgisayar dergileri sayfasında Oyungezer'in isminin Oyunkeser şeklinde yazıldığını görüyoruz. İkinci linkte "eldarion" isimli birinin bunu yaptığını görebilirsiniz. Ve son linkte de Oyungezer sayfasına yapılan bütün düzenlemelerin art niyetli bir şekilde eldarion tarafından silindiğini, karalama amaçlı yazılan şeylerin ise bizim tarafımızdan silindiğini görebilirsiniz.

Şimdi vereceğim linkteki profili silemediğimiz için, Wikipedia yetkilisi tarafından komple silinmiştir sayfa en son. Linkteki 142inci mesaja dikkat edin (knight of pain'in yazdığı mesaj);

http://www.oyungezer.com.tr/option,com_smf/Itemid,26/topic,26346.140/

Ayıp yahu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creiGn -- 18 Aralık 2009; 10:26:19 >

• UZATMANIN MANASI YOK

THE WINNER IS...

OYUNGEZER!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilvatarr -- 18 Aralık 2009; 11:39:21 >
  • Ya bunu Levelın "OGZ okurlarını etkiliyor" söylemleri için dalgasına yazmıştım. Tabiki OGZ okurlarına goyun demiyor. Ama bende goyunum yani, ne yalan diyim :)

quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

Orijinalden alıntı: korayme

Vay be demekki OGZ okurlarına boşuna "goyun" demiyormuş, meğer okurlarının hepsini pişikoloşik olarak etkiliyormuş.

Bu ne şimdi hacı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilvatarr

UZATMANIN MANASI YOK

THE WINNER IS...

OYUNGEZER!!

aynen katılıyorum LVL artık saçmaladı poster felan vererek göz boyamaya çalışıyo.ayrıcana diyelim bu ay dergimiz 156 sayfa diyo 50 sayfası boş dandik dundik şeyler yok neymiş lvl ligi bilmemne saçma sapan editörler arsı muhabbetler bizene editörden bu oyun dergisi fll oyun içeriği olması lazım.dergide çok saçma konular çıkmaya başladı herhalde sayfa dolduruyolar.bi de bi oyunu 3 sayfa inceliyo sonra alakasız puan ve yorum yapıyolar.puanlama ve yorum lar çok çok sama ve alakasız gidip çok gzl 10 üzerinden 9 alması gereken bi oyunda 7.8-8 gibi puan veriyolar alakasız saçma yorumlar yapıyolar ben lvl dergisin kötü deiği tüm pc oyunlarını oynadım sadece 2-3 tanesi doğru çıktı hakkatten kötüymüş dedim ama diğerleri öle diildi.ayrıcana şişirme oyunları çok büyütüyolar gereksiz oyunlar dünya kadar puan ve iyi yorum alıyo tamamen oyunucuyu yanıltıcı bir şekilde yapılyorum lar puan lar vs.. kısacası lvl bu sene battı berbat bi dergi oldu artık tümden batsında kurtulalım.Oyungezer şimdilik iyi gidiyo onunda kötü yanları var ama karşılaştırma yaparsak oyun gezer daha iyi ama geç çıkması dez avantaj 3-4 sene sonra lvl gibi olucaksa oyungezer de çıkmasın...

• Aaaaa! "Boş" dedin, "dandik" dedin! şimdi Şefik Akkoç gelecek, "bize hakaret ediyorsunuz" diyecek, "ciddiye almıyorum" diyecek. :)
  • Yukarıda arkadaş linkini vermiş ama ben de tekrar vereyim... Lütfen aşağıdaki videoyu 11. dk'dan itibaren dikkatlice seyreder misiniz? Bu kadar forum ahalisi boş konuşmuyor burada...

http://televidyon.com/p/1972/yeni-oyunlar-geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

Yukarıda arkadaş linkini vermiş ama ben de tekrar vereyim... Lütfen aşağıdaki videoyu 11. dk'dan itibaren dikkatlice seyreder misiniz? Bu kadar forum ahalisi boş konuşmuyor burada...

http://televidyon.com/p/1972/yeni-oyunlar-geliyor

video yu izledim ac 2 ye lvl 6 puan vermiş bende zaten yukarda yazmıştım lvl ın inceleme puan ın dan tutta herşeyi atmasyon yalan yanlış bi dergi programda adam oyungezer diyo başka bişi demiyo ve zaten artık buradaki lvl mı ogz mi oylamasından sonra birde LVL KAPATILSIN MI KAPATILMASIN MI OYLAMASI YAPALIM!!!!!

• Bugün Ankara' da bazı kitapçıları dolaştım. Heryerde Level vardı ama bi tane Oyungezer bulamadım nedense?...
  • Eskişehir'de de aynı durum, normalde dergi çıktğı gibi D&R' a gider(eve çok yakın) alırım İki dergi de rafta yan yana ve hemen hemen eşit sayıda olur ama bu ay biraz tembellik yaptım, ayın 18'n de gittim. Giderken ''inşallah goyunlar bütün dergileri yememişlerdir'' diye dua ettim. Şansa 3-5 adet OGZ kalmış (üstlerine de başka bir dergi örtmüşler göze çarpmasın diye) ancak level' a kimse dokunmamıştı sanki, öylece duruyorlardı, kim bilir ? belki de çoktan ikinci partiyi dizmişlerdi o rafa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 18 Aralık 2009; 21:13:49 >
  • Dört kişi level demiş ahahahha
    Dur bakalım sayalım. 1,2,3,4 (fake hesap almaya kasmamışlar en azından )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Bugün Ankara' da bazı kitapçıları dolaştım. Heryerde Level vardı ama bi tane Oyungezer bulamadım nedense?...

Raflara iyice bir bak eğer bulamadıysan. Genelde bilgisayar dergilerinden ayrı yerde olabiliyor raflarda ya da arkalarda kalabiliyor. Bu ay biraz geç kalınca almakta, son bir tane -ki o da dediğim gibi alakasız bir yerde ve arkalardaydı- bulabildim ben de. Bir de baktığın yerler ile görüşüp kalıp kalmadığını ya da gelip gelmediğini sorabilirsin. Eğer bittiyse Ogz forumunda Sinan Akkol'a iletmen yararlı olacaktır tekrar gönderilmesi açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creiGn

quote:

Bugün Ankara' da bazı kitapçıları dolaştım. Heryerde Level vardı ama bi tane Oyungezer bulamadım nedense?...

Raflara iyice bir bak eğer bulamadıysan. Genelde bilgisayar dergilerinden ayrı yerde olabiliyor raflarda ya da arkalarda kalabiliyor. Bu ay biraz geç kalınca almakta, son bir tane -ki o da dediğim gibi alakasız bir yerde ve arkalardaydı- bulabildim ben de. Bir de baktığın yerler ile görüşüp kalıp kalmadığını ya da gelip gelmediğini sorabilirsin. Eğer bittiyse Ogz forumunda Sinan Akkol'a iletmen yararlı olacaktır tekrar gönderilmesi açısından.

Evet ya ben de bulamadım sadece level vardı.. Oyun gezer bırakmamışlar

• Level'a sadece 4 oy var şu anda... 3 oy Şefik, Fırat Bey ve Elif Hanım'ın oyları sanırım. 4. oy da olsa olsa kendisini marjinal bir yazar sanan, çakma Erdener Abi esprileri yapan bir arkadaş vardı, onundur galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

Level'a sadece 4 oy var şu anda... 3 oy Şefik, Fırat Bey ve Elif Hanım'ın oyları sanırım. 4. oy da olsa olsa kendisini marjinal bir yazar sanan, çakma Erdener Abi esprileri yapan bir arkadaş vardı, onundur galiba...

Otisabi'nin ev sahibi Nejat?
  • quote:

Nedeni Level'ı Doğan grubunun dağıtması ve Türkiye genelinin bildiği malesef tek dergi olabilir mi acaba... Ya da ikinci seçenek olarak Level satılmıyor
  • Baslıgın atesı kullenmıs sonunda
  • Oyungezer'e 100. oy da benden
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.