|
Oyungezer ve Level Dergileri (175. sayfa)
1 Mobil
Oyungezer ve Level Dergileri
(En Son Oy Tarihi: 11.11.2025)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Source
Oyungezer'in tekrar basılı dergi olması dileğiyle
Zor görünüyor, zira virüsten önce bile basılı dergi satışları yerlerdeydi...
_____________________________ MOVE FAST AND BREAK THINGS -
Oyungezer Mayıs 2008 sayısı elinde olan birisi benimle iletişime geçebilir mi?
Gerekli bilgilere ulaştım,herkese çok teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 20 Aralık 2020; 19:45:54 > -
Bu dergiler halen çıkıyor mu? Takip etmiyorum hüçbirini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Oyungezer pandemi nedeniyle dijital çıkıyor Level basılı olarak çıkıyor
-
Zamanında alırdım şimdi dergi alma olayı da bitti. Halen devam eden yayınlar var demekki.
Ben alırım halen daha
-
Selam olsun eski günlere bilmem hatırlar mısınız demo dolu CD verirdi , yükler bitirir siler tekrar yükledik. Niye siliyorsun dersen PC hafızası yetmiyordu :) sonra knight online de geçerli cash dagitmisti . Ne zamanlardı..yerleşik hayatım olursa takip edeceğim inşallah .
quote:
Orijinalden alıntı: qun4L
Levelden daha efsaneydi bencede cd oyunBayılırdım ben de ah eski günler
_____________________________ -
Oyungezer'in bu ayki sayısını indirmek isteyen varsa:
https://oyungezer.com.tr/haber/oyungezer-dergimiz-2021-ocak-sayisiyla-karsinizda
(Nisan - Aralık aralığındaki sayılar için tıklayın)

_____________________________ Donanım Haber Steam Topluluğu
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
-
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiNOyungezer'in bu ayki sayısını indirmek isteyen varsa:
https://oyungezer.com.tr/haber/oyungezer-dergimiz-2021-ocak-sayisiyla-karsinizda
(Nisan - Aralık aralığındaki sayılar için tıklayın)

Teşekkürler hocam...
_____________________________ MOVE FAST AND BREAK THINGS
-
quote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RYZor görünüyor, zira virüsten önce bile basılı dergi satışları yerlerdeydi...
Alıntıları GösterDijitale geçiş tamamen pandemi sebebiyleydi. Basılı dergiyi daha çok seviyoruz ve dönmek istiyoruz. Gelecek ne getirecek göreceğiz.
_____________________________ The story is about this guy named Dumbledore Calrissian who needs to return The Ring back to Mordor. -
vay be neler dönmüş!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaramasuko -- 23 Mayıs 2021; 0:13:25 >_____________________________
Yaşamda Teknolojihttp://yasamteknolojisi.blogspot.com/
-
Lise yıllarımda dergi ofisini arar oyunlarda takıldığım yerleri yazarlara sorardım, hiç usanmadan yanıt verirlerdi. Hattâ Dino Crisis için Emin Barış'a kapı şifrelerini sormuştum. Nam-i diğer Konsol Ustası Mega Emin. Çok karmaşık onlar siz adres verin biz tam çözümün olduğu sayıları gönderelim demişlerdi. Hey gidi eski güzel günler. Şimdilerde dergicilik öldü maalesef. Pandemi işin bahanesi. Artık dergi çıkartmak için de alıp okumak için de bir sebep kalmadı. Herşey dijitalleşti, görselleşti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 23 Mayıs 2021; 12:57:7 >
bu konuda level'ın çok üstüne gitmişlerdi şimdi iki dergi de yerlerde. bu şekilde olması çok üzücü.. o zamanki tartışmalara canlı şahit olmuştum.
_____________________________ -
dijitallik ya da pandemi falan aslında hikaye, satış rakamları ortadaydı. şu bir gerçek ki ülkemizde okuma oranı düşük, herşeyden öte yine bir gerçek var ki asıl faktör bu sanırım. insanların alım gücü de çok düştü. eski dergi okuyan tayfadanım her ay mutlaka en az 2 tane alırdım. şu anda da her zaman dergi reyonlarına göz ucuyla bakarım ama almam çünkü mevcut ekonomik durumum dergi almayı mümkün kılmıyor. her ay 2 dergiye vereceğim para ile başka ihtiyaçlarıma öncelik vermek zorunda kalıyorum. umarım düzelir bu durum ama zor gibi..
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Dergiler çıkmamaya devam ettiği sürece almaya devam edeceğim. Level’i Ocak 1998 den beri hiç kaçırmadım. Ogz nin de tüm sayılarını aldım. Destek vermeye devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The first player in Türkiye to reach 2 million Xbox gamerscore. -
LEVEL dergisi #300. sayısı ile arşivini paylaşıyor. Dergileri incelemek veya indirmek için:
Ayrıca #300 Şubat 2022 sayısını almanızı öneriyorum:

Not: Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri adında bir konu başlatmıştım, alakalı olanlar bilgi vererek destek olursa mutlu olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 18 Şubat 2022; 17:5:52 >_____________________________ Donanım Haber Steam Topluluğu
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
-
Konuya yeni denk geldim. Baştan sona okuyacağım.
Level ile tanışmam ortaokula giderken bir arkadaşın sınıfa 99 yılına ait ik adet Leveli dergisi getirmesiyle başladı. Dergilerde Driver, Midtown Madness ve Resident Evil 2 incelemeleri vardı.İlk bakış da olabilir. Çok büyülü gelmişti dergiler ve içeriği. O sayıları eve getirip haftalarca tekrar tekrar okudum.Sonra yıl 2002 bir oyun dükkanında Playstation'a oyun bakarken birkaç level dergisi görmüştüm rafa dizilmiş. İzin alıp onlara bir güzel el koymuştum.Sürekli gittiğim bir yer oldu sonra o dükkan.Bir iki ay sonra bir gazete bayinde Level'î görüp ahan da Level diyip üstüne atlamıştım derginin.Daha önce neden aklıma para verip satın almak gelmemiş bilmiyorum. Öyle bir kültür ya da alışkanlığım yoktu demekki.2008e kadar aralıksız olarak aldım.Oyungezerle birlikte ara sıra Level alır oldum.Sonra sadece Oyungezer'e döndüm.En son aldığım sayılar askerdeyken 2015 yılından birkaç sayıydı.Sıkıntıdan iki dergiyi de almıştım o dönem.
En sevdiğim yazar Emin Barış (Mega Emin)'di. Konsolcu olduğum için konsol yazılarını soluksuz okuyordum.Gel zaman git zaman kendisiyle 2013'te bir şekilde sosyal medyadan iletişime geçmiştim.Tanışıp laflamıştık. Sonra bir gün İstanbul'a geleceğini söylemişti.Tanışmak için yanına gittim. Taksim'de bi iki bira içtik.Eski dergi günlerinden bahsettik. Oradan bi playstation kafeye gittik.Biraz Gta 5, biraz Mortal Kombat biraz da pes oynadık.Çok iyi, sıcakkanlı ve esprili bir abimizmiş.O gün çok güzel geçti.
Üstünden 1 yıl geçti, iletişimi koparmadık.Kendisi Ankara'da yaşıyor. Benim askerlik de Ankara'ya çıkmıştı. Ankara'ya askeri birliğe en kolay nasıl gelebileceğimi sorarken tam benim askere gideceğim gün İstanbul'da olacağını ve kendi aracıyla birlikte gidebileceğimizi söyledi.Çok sevindim.O gün Ankara'ya Emin abiyle gittik.O gece onda kaldım.Evini bana açtı, yedirdi içirdi sağolsun.O da konsolcu adam tabi. Biraz Street Fighter kapıştık. Eskilerden birkaç oyun açtık.Baya takıldık.Ertesi gün askeri birliğe teslim oldum.Hala daha iletişimimiz vardır kendisiyle.Kral adamdır.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt