bendede genelde ko kapandıktan sonra explorer sayfaları ard arda açılmaya başlıyor ve durmuyor ctrl alt delete den zor kapatıyorum.nedendir acaba?
aynı sorun bende de var sadece ko sitesinde değil pc kafasına estiğinde tıkladığım linklerde filan durmadan yeni sayfa acıyor. bunu nası düzeltebiliriz.
saol kardesım yemın edıorum senden once acasım geldı ama vakıt olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: Haplo
Edit NOT: Arkadaşlar yaşadığım sorunun FuLLTiMeHaCKeR veya vermiş olduğu regedit ile bir ilgisi yoktur.
Ne olduysa bende site açılmıyor. Keşke böyle olmasaydıda açılsaydı. Oyundan çıkınca site açılmıyor fakat iexplorer.exe çalışmaya başlıyor ve 16k yiyor. Eğer dc oldukça, girip çıktıkça, server değiştirdikçe bunları kapamayı unutursam böyle bir görüntü oluşuyor. site açılmasa, IEXPLORER.exe gözükmesede her biri 16k yiyor ve bir müddet sonra oyunda yavaşlamaya, fpsnin yerlerde sürünmesine ve lagglı durumlara yol açıyor.
eline saglık sagol
quote:
Orjinalden alıntı: mevsall__
eline saglık sagol
Önemli değil
çok sağol zaten sinir oluyodum çıkmasına
30 Gun O May Good :) Emeğe Saygı..
quote:
Orjinalden alıntı: ::BiLaL::
30 Gun O May Good :) Emeğe Saygı..
ne o 31 mi istiyordun yoksa
Çok sağol serkan abi
Teşekkürler...
Mersi
RAPİDSHAREDEN HİÇ BİRSEY İNDİRMEYİ BECEREMİYORUM
Thans You!
eline sağlık
ilk önce eline sağlık dh'lı kardeşim çok güzel olmuş ama diğer dh'lı arkadaşın ie sinin 16k yemesinin sorunu pcsinde war eskiden bendede öyle idi hatta 26k yiyodu.Ama düzeldi pcme bakınca(yeni parçalar aldım ekran kartı ram ws) ama uyumlu bir şekilde şuan süper 1-2 k arasında gidip geliyo tabii 6-7 ie açıyodum eskiden onda bir tek 7-8k arası değişiyo tabi şuan ie kullanmıyom o ayrı bir şey tabii ama hacker arkadaşımın eline sağlık
Bu inen dosyayı konun kurulu olduğu yeremi atıp açıcaz?
quote:
Orjinalden alıntı: K@sToR
bence gerek yok ona benim yöntemim daha basit . C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.exe nin adını örnegin a yapın sonra ko ya girip cıkın klasorun içine Iexplore.exe yi tekrar atacak onu silin . a nın ismini tekrar IEXPLOre koyun.
sagol dostum dedıgın gıbı oluyor
deniyecem
Eline sağlık %100 çalışıyor
zuhahaha konudaki herkes banlanmış valla tırstım bişi yazmaya