Şimdi Ara

Oyundaki çok ilginç lag sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar arkadaşlar pc ye format attım,

lol ü yükledim girdim falan, oyunda lag gibi birşey oluyor çok farklı ama

donma gibi değil, misal teemo bana attack yapıyor benim hp eriyor hareket ettirmeye çalışıyorum karakterimi hareket etmiyor. diğerleri normal oynuyor hiç sorunsuz onları izleyebiliyorum ama kendi karakterimi hareket ettiremiyorum.

oyundan çıkıp girdim düzelsin diye mejai almıştım item olarak, o gitmiş yerine elixir of agilty gelmiş bi de. bunu nası çözücem arkadaşlar şimdiden saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-1 -- 18 Aralık 2011; 20:44:31 >

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

Delay deniyor ona galiba internetinden kaynaklı bir sorun ama tam bilmiyorum.

yok öyle olsa diğerlerininde gecikmesi gerekirdi
  • dün bende de ilginç bir bug vardı sanırım lagdan kaynaklanıyordu hp potuna bastığımda skill atma gibi daire çıkıyordu kendime tıklayınca heal yapmaya başlıyordu dedim acaba değişti pot sistemi arkadaşlara da heal yapabiliyoruz diye düşündüm gittim takımdan adamın üstüne tıkladım benim hero kaymaya başladı tırstım ben de leave attım.
    Oblivion'da Donma Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEN BİŞEY ANLMADIM YAV OYUNA GİRMEDEN HİÇ BİRŞEY YOK OYUNA GİRİNCE LAG OLMAYA BAŞLIYOR ANLAMADIM GİTTİ
    LOL FORUMUNDAKİ KONU KİRLİLİĞİNE KARŞI SAVAŞ AÇMIŞ BULUNMAKTAYIM İSTEYEN "POST KASIYOR İSTEYEN SANA NE" DESİN UMURUMDA DEĞİL ANA KONU VARKEN KONU KİRLİLİĞİ YAPMAYIN.ALIN SİZE ANA KONUhttp://forum.donanimhaber.com/m_42234075/tm.htm
    SAYGILARIMLA...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

pc yi formatladıktan sonra oldu çözemedim hala. pcyle alakalı bi sorun

Pc ile alakalı olduğunu sanmıyorum resmi forumda bu şikayetin aynısı bolca mevcuttu özellikle Fizz'in geldiği sıralar. Ben de baya yaşadım o sıra ama 1 haftadır hiç sorun olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

quote:

Pc ile alakalı olduğunu sanmıyorum resmi forumda bu şikayetin aynısı bolca mevcuttu özellikle Fizz'in geldiği sıralar. Ben de baya yaşadım o sıra ama 1 haftadır hiç sorun olmadı.

daha önce 0 lag oynuyodum formattan sonra bozdu.. ayrıca arkadaşla skype ta konuşuyorum sesin gidiyo diyo falan sürekli

quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

quote:

daha önce 0 lag oynuyodum formattan sonra bozdu.. ayrıca arkadaşla skype ta konuşuyorum sesin gidiyo diyo falan sürekli

Skype olayının aynısı bende var ve Skype kullanarak LoL oynuyorsam nette gezinmiyorum yoksa dediğin oluyor. Sadece Skype ve LoL açık oluyor yani bir dene istersen. Nedenini bulamadım.

İnternet hızından zaten değil, başka hiçbir oyun ya da internet gerektiren uygulama-program türevlerinde böyle bir şeyle de karşılaşmıyorum. 2-3 defa mail attım güvenlik duvarından olabilir diyorlar tamamen iptal ediyorum duvarı, antivirüsü kapatıyorum yine oluyor. Bir uyuşmazlık sorunu sanırım.

• aynı sorun bendede var.skype ve lol aynı anda açıkken ve skype üzerinden sohbet ederken çok lag oluyor.fakat sohbet etmediğim zaman hiçbir sorun yok.8mbit internetim 4 çekirdekli işlemci, 4gb ram, 1 gb hd9850 ile bu sorunu yaşıyorum.yani bağlantıda yada bilgisayarda hiçbir sorun olmaması lazım
  • Bugün benden de saçma bir bug oldu. Dc yedim net gitmişti. Her neyse geri girdim oynuyorum bi sorun yok, bottomdan gidiyorum turret almaya, kulenin üstüne bi geldim "untargetable" olmuş :D fizz ve vladın skilleri gibiydi. Oyun boyunca hiçbir kuleye saldıramadım. Ama bizimkiler saldırabiliyordu.
  • modem arayüzünden frekansları denedim. bi tanesi uydu ve düzeldi lag sorunu

League of Legends'de diğer birçok oyun gibi yükleme esnasında "Pando Media Booster" programını kullanıyor. Bu program açıkken daima torrent kullanır gibi, başka insanlara veri gönderiyorsunuz. Upload hızınız maksimuma ulaşırsa oyunda 2-3 saniyelik lag oluşur.

Format attıktan sonra oldu diyorsan kesinlikle sorun ya virüstür, yada bu tarz programlardır.

modem arayüzünden frekansları denedim. bi tanesi uydu ve düzeldi lag sorunu

Frekanstan kastın nedir? Şu an bakıyorum frekans kelimesini içeren bir şey bulamadım. Port falan mı yoksa?

• O item değişme olayı bana ilk olduğunda bot yerine zhonya's ring geldi.Tabi ben işgüzarlık yaptım fiddle oynuyordum atladım ortaya zhonya diye tıkladım sonuç fail oldu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.