Şimdi Ara

Oyunda yaşanan skandallar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1) DirectDebit olayı. ( adını yanlış yazmış olabilirim. ) Bu çok komikti ya. Forumun bir kısmı DB kullanmıştı, bi' kısmı kullanmamıştı. Her gün bi' haber çıkıyordu. İşte perma-ban geliyor diye. Ben o zamanlar daha yeni 30 olmuşum. Gücüme gitmişti millettin Blood Lord Vlad. skinleriyle şov yapması. Ben de kullanmayan kişilerin safına geçmiştim.

2)1 GBP'nin = 1 TL'ye eşit olduğu zamanlar. O ara Türkiye sunucusu yoktu. 50 Liraya 150 liraya mal olacak RP almıştım. Bu arada şuanda ; 1 İngiliz Sterlini = 3,69020532 Türk Lirası

3) Sanırım Season 2 World Championship maçında, oyun 60-70 dakika uzamıştı. İki tarafta birbirine saldırmıyordu. Her iki taraf da sadece ward kesiyordu. Rezillikti.

4)
    quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Sezon 3 america finallerinde amerikanin toplam internet hattinin %15 i LOL streamciler olsuturdugu icin internet ve yayin 2 gun kesilmisti :) Bunuda yaz. Bazi maclar lagdan yapilamadi, bazilari yeniden basladi yayin tamamen kesikti :)

5)
    quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

Bi ara s2 finallerinde adam kafasını kaldırıp yayindaki haritaya bakmıştı kim ne almış diye.

Bu da video sonlarda

Şu proof yazan yerlere tıklarsanız görebilirsiniz.

6) CD Hack acayip bir şeydi.

7) BOTRK Hack çıktı sonra.

Aklıma geldikçe yazarım. Siz de paylaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persheid1903 -- 25 Mart 2014; 13:08:23 >

• aklıma gelirse eklerim sanırım bi ara olağan birşeydi bu çok ucuza aldığım zamanları hatırlıyorum

not: sezon 1 başlangıcından beri oynamaktayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 25 Mart 2014; 2:05:55 >
  • TR sunucusu açıldığında yeni hesap açıp seslendirmelere bakmıştım... Ve ardından yaşanan hayal kırıklığı bitirmişti beni..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Another Brain -- 25 Mart 2014; 2:07:16 >
  • sezon 2 yarı final,finalde olabilir habire yayının kesilip durması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifad

sezon 2 yarı final,finalde olabilir habire yayının kesilip durması

Aynen bu da var. Ben onu başka türlü hatırlıyordum. İyi oldu hatırlattığın.
  • 1 ve 2 yi biraz daha açar mısın tam olarak anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

1 ve 2 yi biraz daha açar mısın tam olarak anlayamadım

döviz kurunu yanlış hesapladıkları için 1 ingiliz sterlini normalde 3 küsür lira iken 1 liraymış gibi alışveriş yapıyordun 100 lira verip 300 liralık rp alıyodun yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Westin sürekli göçmesi, ranked kapatılması vs.
  • Lcs de bir maçta dakka 24 te fb alınmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon 3 america finallerinde amerikanin toplam internet hattinin %15 i LOL streamciler olsuturdugu icin internet ve yayin 2 gun kesilmisti :) Bunuda yaz. Bazi maclar lagdan yapilamadi, bazilari yeniden basladi yayin tamamen kesikti :)
  • Bir sampiyonu secip skinini aldıktan sonra locklarken baska champ e gecip onun sende olmayan skinini kullanma bugu vardı.Zamanında ne CS Riven oynamıstım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachiman Hikigaya

Westin sürekli göçmesi, ranked kapatılması vs.

Eskiden onlar yaşandığı için hediye veriyorlardı. Şimdi o da yok. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachiman Hikigaya

Westin sürekli göçmesi, ranked kapatılması vs.

+1
  • Bi ara s2 finallerinde adam kafasını kaldırıp yayindaki haritaya bakmıştı kim ne almış diye.
    http://youtu.be/yW7uNxqXfn8
    Bu da video sonlarda

• EU serverinin tek oldugu zamanlar S1 de filan giriste yaklasik 10-15 dakika beklerdeik. Bu over 9000 esprisi oradan gelmedir :) Ondan yaklasik 2-3 ay sonra serverlar ayrildi zaten.
  • quote:

EU serverinin tek oldugu zamanlar S1 de filan giriste yaklasik 10-15 dakika beklerdeik. Bu over 9000 esprisi oradan gelmedir :) Ondan yaklasik 2-3 ay sonra serverlar ayrildi zaten.

AFK odaları vardı
  • :D evet, zaten sonraki patchde custom game odalarini 15dk ya cekmislerdi :)

Bu cool down hack olayina karisan tum hesaplar sinirsiz banlandi. Hatta forumumuzdan birisinin hesabi banlandi. Ustelik sadece denemek icin tek kisi Custom game girmesine ragmen.
  • quote:

:D evet, zaten sonraki patchde custom game odalarini 15dk ya cekmislerdi :)

Bu cool down hack olayina karisan tum hesaplar sinirsiz banlandi. Hatta forumumuzdan birisinin hesabi banlandi. Ustelik sadece denemek icin tek kisi Custom game girmesine ragmen.

Abi sen o DirectDebit olayını hatırlıyor musun?
  • Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    Bilmez olurmuyum. O donemde bende yuklu RP almistim. Paypal dan almistim ben ama yinede tirstim benim hesabi da kilitlerler diye. Neyseki kazasiz belasiz atlattik. Lakin sonraki yanlis kur hesaplamasindan bolca RP aldim :D Daha sonra ondanda birsey cikmasin diye farkini odedim.
  • D-Smart kod olayi. Cogu kisi D-Smarti olmamasina ragmen rakamlari degistirip kodu girnisti. 3 gunluk IP boost kodu. Sonra dava acilcak felan denilince D-Smarta mesaj atanlar vardi Ben baskasinin kodunu girdim cok pismanim lutfen bana IP boost vermeyin, diye

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.