Oyunda medic ve recon da her silahı açtım. Fakat hala rütbe aldıkça yeni silahlar açılıyor bu daha nereye kadar gidecek.bu konuda bilgi verecek varmı? yani hangi rütbe de hangi silah veya techizat açılacak?
Her sınıfın açılacak her türlü silah ve ekipman'ı açıdı. Oyun zevksiz bi hal aldı. O silahları açmak için kasma zevki paha biçilemez.
Oyun cıkalı 1 ay olmadı millet son rütbeye geldi. Bf2 de tek yıldız için 1080 saat oynamak gerekiyordu. Bunda son rütbe için 200 saat oynasan yeter heralde. Rütbe çok kolay atlandiği için silahlarda çabuk açiliyor. Bir bakmişssin açacak silah kalmamış. O zamanda oyunda zevk kalmıyor. Oyundan zevk alabilmek için iki eşit takımın karşı karşıya gelmesi lazım. Kıran kırana bir maç. O zaman gerçekten süper zevk alıyor insan.
Bişileri açmak için oynuyorsunuz sadece gibi geldi. Oyundan zevk almayı bilmek daha önemli değil mi? Eskiden böle seviyeler, açmalar yoktu o zaman nasıl oyun oynuyordunuz? Ayrıca kimin seviyesinin kaç olduğu neden bu kadar önemli?
Ama suç sizde değil yeni nesil oyunların bizi forse ettiği bu oyun sistemleri. Oyunun kendisi bağlaycı olamıyor oyuna konan havuçlarla kendine bağlayabiliyor ancak. Bu da kalitenin düşmesine sebep oluyor tabi.
Yo ben hiç rütbeme filen bakmıyom zaten oyun sık sık kitlendiği için rankımın artıp artmadığından da şüpheliyim
Açacağım silahı açtım zevkine bakıyorum
En ayar olduğum ise Gl kullananlar,pusanlar,m60 la magnum ammo kullananlar