Şimdi Ara

ASKERİ RÜTBELER HAKKINDA BİR SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı akşamlar askeri rütbeler hakkında merak ettiğim bir konu var , bazı ordularda rütbelerin yönü aşağı doğru bakıyor - bazı ordularda rütbeler yukarı doğru bakıyor bunun neden olduğunu bilen varsa benimle paylaşır ise çok mutlu olurum iyi forumlar , şimdiden teşekkürler
     ASKERİ RÜTBELER HAKKINDA BİR SORU ASKERİ RÜTBELER HAKKINDA BİR SORU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 7 Şubat 2016; 17:46:48 >

• Hava kuvvetleri kanat gibi yukari mi bakar ? Salladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ülkenin askeri rütbe tasarımı aynı değildir.
  • tam olarak öyle değil hocam askerde iken astsubay bana durumu anlatmıştı ancak ben pek kulak vermemiştim unuttum - bir savaştan sonra , atıyorum galip olan ülkelerin rütbeleri yukarı - malup olan ülkenin rütbeleri aşşağı bakıyor gibi bir şey anlatmıştı

ancak doğrusunu bilen arkadaşlar varsa paylaşırsalar mutlu olurum
  • cevaplar lütfen
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    bunu abd için söylüyorum. Savaş kaybedilir ve kale düşerse bayrak ters çekilir. abd için bu böyledir kale düştü işgale altında oluğu gösterilir.Yabancı bir çok ülkede de bu böyledir.

Bizde bu tarz şeyler yoktur. ÜLKELERDE askeri simgeler farklılık göstere biliyor.Albay rütbesi tüm dünyada aynı değil diye biliyorum.
  • yazate48 kullanıcısına yanıt
    Rütbe önemli hocam bulmam lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok mu kimse

• sanırım nato ülkesi olmamızla alakalı bişey nato ülkelerinin çoğunun rütbe tasarımı bu tarzda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9663839A4 -- 7 Şubat 2016; 21:55:03 >
  • Mesaj sayısına göre değişir hocam

• Askeri rütbeler ile ilgili detayları adresinden bulabilirsiniz hocam. Detaylı bir şekilde açıklanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur7060 -- 6 Ekim 2018; 14:33:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.