Bildirim
Oyunda FPS 100ken Formatdan Sonra 20-30 :@
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Ben ekran kartı driverinden olabilir diye düsünüyorum.
Rica etsem bana Ge Force Fx 5200 guncel ekran kartı driver indirebilicegim linki verirmisiniz.
Bulamadım ben :( -
Nvidia denetim masası varsa ona girip 3 boyutlu uygulamalar ayarlarında performans-kalite gibi seçenekler olucak onu performansa getirip deneyin. -
Performansıda denedim ama degişen bişey oLmadı :( -
quote:
Orijinalden alıntı: Qezz
Ben ekran kartı driverinden olabilir diye düsünüyorum.
Rica etsem bana Ge Force Fx 5200 guncel ekran kartı driver indirebilicegim linki verirmisiniz.
Bulamadım ben :(
http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us
Listeden model ve işletim sisteminize uygun olanı seçerek indirebilirsiniz... -
Guncel driver indirdim bu driver ile direk 100 oluyor
oncekinde 60 oluyordu sorunum hala düzelmedi,kasıyor ve 20-30larda deişin bişey olmadı
İşlemler için fotografda koydum bakın.
Neden Kasıyor ve Fpsm 20-30 :(
-
Siz muhtemelen anakart chipset sürücünüzüde kurmadınız, anakartınızın markası ve modeline göre sitesinden indirerek kurun. Ayrıca ''Advanced System Care'' vb. yazılımları kullanmanızı önermem REGİSTRY ( Kayıt Defteri ) 'de değişikliğe sebebiyet olduğundan dolayı bir müddet sonra sistem kararsızlığına yol açabilmektedir, resimdeki ''Görev Çubuğunda'' ikonunu gördüğümden bu konuya değindim. -
Resim ile ne anlatmaya çalıştığınızı anlıyamadım fps değerleri felan yokki orda -
quote:
Orijinalden alıntı: armodillo
Resim ile ne anlatmaya çalıştığınızı anlıyamadım fps değerleri felan yokki orda
sistemi kasan programda yok onu demek istiyor. -
direct x güncelleyip dene birde -
başlat-çalıştırda dxdiag yazıp enterlayın....Aşağıdaki gibi hepsi etkin/enable olmalı
-
quote:
Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc
quote:
Orijinalden alıntı: armodillo
Resim ile ne anlatmaya çalıştığınızı anlıyamadım fps değerleri felan yokki orda
sistemi kasan programda yok onu demek istiyor.
Anlaşıldı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X