Şimdi Ara

Oyunda 4 gb olan ekran kartım 2 gb gözüküyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Rainbow Six Siege oyununda 4gb olan ekran kartım (gt755m sli) 2 gb gözüküyor nvidia denetim masasında sli açık gözüküyor.

• SLI bellek miktarını iki katına çıkarmaz.
    Her kartın 2gb belleği var ise toplamda yine 2gb bellek olur.
  • ama eskiden 4 gb gözüküyordu.
  • Şahin İris Ş kullanıcısına yanıt
    sli olsun cf olsun 2+2=2 seklinde calisir her kart kendi ramini kullanir katlanmaz fakat bazi oyunlar toplanmis gibi gosterebiliyor.ben 6850 cf kullanirken max payne oyunlarindan biri 1+1=1 ama oyun 2gb gosteriyordu seninki de oyle bir sey olabilir.ayni oyun gosteriyordu diyecek olursan oyuna yama gelmis olabilir.dogrusu ekran kartin 2gb.
  • Sağolun oyuna girip bakıyım dedim ve herhangi bir fps düşmesi yok her şey aynı.
  • Şahin İris Ş kullanıcısına yanıt
    ram zaten fps dusmesi yapmaz medium oynarken high oynarsin mesela fazla ram olursa cunku kaplama dosyalari cok yer tutuyor.eskiden oynadigin ayarda neyse artik medium high oynuyorsan zaten sorun yok demektir cunku 4gb iken 2'ye dusse zaten o ayarda oynayamazsin.ayarda dusme olmamis ramde degisim yok ha eskiden 4 yazar simdi 2 yazsin mesele degil.
  • Bir şey daha sorucaktım,GTA 5 oyununda video belleği 4gb gözüküyor ben 3886 mb kullanıyorum ama 60 fps in altına çok nadir düşüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 Gb RAM 2 Gb gözüküyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.