Şimdi Ara

Oyuncumuzu Islıklayan şahıslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray formasını kim giyiyorsa onu tribünden ıslıklamak doğru değil.
    Bunu yapanın Galatasaraylılığıda sorgulanmalı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

sen onlara bakma birader daha düne kadar sneijderi balon edenler şimdi Sniper Sneijder diyorlar... iyi gün taraftarlarıan bişey anlatamazsın he de geç.

Hatırlattığın iyi oldu Selçuk burak Sneijdere balon diyenler nerde hepsi %100le sahadaydı
  • Harbi bizim stadın havasında bir şey var.Burak ruhsuzca oynar sahip çıkarlar.Adam bu sefer yırtar kendini yuhalarlar.Hadi Burak ağır formsuz yuhlarsın anlarım da Ceyhun zaten kapasitesi belli.Adamı yuhlamanın mantığı nedir ?

Orijinalden alıntı: Kokuşmuş Çorap

quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

sen onlara bakma birader daha düne kadar sneijderi balon edenler şimdi Sniper Sneijder diyorlar... iyi gün taraftarlarıan bişey anlatamazsın he de geç.

Hatırlattığın iyi oldu Selçuk burak Sneijdere balon diyenler nerde hepsi %100le sahadaydı

Şaka mısın ? Burak ve Selçuk iyi miydi ?

adam zaten kırk yılda bir oynuyor, ne yapsın adam?

SELÇUK İNAN MUST DIE

-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Harbi bizim stadın havasında bir şey var.Burak ruhsuzca oynar sahip çıkarlar.Adam bu sefer yırtar kendini yuhalarlar.Hadi Burak ağır formsuz yuhlarsın anlarım da Ceyhun zaten kapasitesi belli.Adamı yuhlamanın mantığı nedir ?

burak'ı ne zaman yuhladılar ben mi kaçırdım ? milli maçta değil bu maçta.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Harbi bizim stadın havasında bir şey var.Burak ruhsuzca oynar sahip çıkarlar.Adam bu sefer yırtar kendini yuhalarlar.Hadi Burak ağır formsuz yuhlarsın anlarım da Ceyhun zaten kapasitesi belli.Adamı yuhlamanın mantığı nedir ?

burak'ı ne zaman yuhladılar ben mi kaçırdım ? milli maçta değil bu maçta.

Adamın ayağına gelen her pozisyon yuhalandı yahu.Zaten Burak 90 dakika cetveli çıkartsalar ilk 15 dakika destek 15 30 arası ahlav vahlar 30 60 arası yuhlamalar 60 90 arası skora göre daha fazla yuhlama ya da destek şeklinde geçiyor.

• Arenada taraftarımız kaybetmemize sebep oluyor. Her pozisyona Auw, oww falan ne bu? Hadi şut çeker biri bağırsın böyle sonra gol olsun veya olmasın alkışlarsın. Daha atağa çıkarken bağırınca olmuyor işte.
    Burak bugün çok çalıştı, koştu, mücadele etti. Gelişme var. Sneijder attığı gole diyecek bir şey yok. Ama Selçuk hâlâ aynı, özellik ilk yarıda önü bomboşken sol ilerideki buraga tamamen tembel pası verdi ki sürüp, atağı kontraya çevirebilirdi. Bir adamı sahada yuhalayınca ne oluyor, daha iyi mi oynuyor?

Orijinalden alıntı: WishCode

Arenada taraftarımız kaybetmemize sebep oluyor. Her pozisyona Auw, oww falan ne bu? Hadi şut çeker biri bağırsın böyle sonra gol olsun veya olmasın alkışlarsın. Daha atağa çıkarken bağırınca olmuyor işte.
    Burak bugün çok çalıştı, koştu, mücadele etti. Gelişme var. Sneijder attığı gole diyecek bir şey yok. Ama Selçuk hâlâ aynı, özellik ilk yarıda önü bomboşken sol ilerideki buraga tamamen tembel pası verdi ki sürüp, atağı kontraya çevirebilirdi. Bir adamı sahada yuhalayınca ne oluyor, daha iyi mi oynuyor?

Son cümleni işte Arena'daki taraftar anlamıyor.
    Sen oyuncunu yuhalıyon sen kaybediyon ben kaybediyom Galatasarayımız kaybediyor.
    Milyonlarca insanın ortak bağı Galatasarayı 100-200 kendini bilmez mahvediyor bu duruma üzülüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.