Şimdi Ara

OYUNCU OLAN VAR MI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, lise 2 öğrencisiyim. Oyuncu olmak en büyük hayalim. Meslek olarak doktorluğu düşünüyorum, oyuncu olup aç kalma ihtimalim var.
    Bundan 5 sene önce de bu sektöre ilgi duyuyordum komedi tarzında bir dizi yazmayı düşünüyordum ve 1. bölümü tamamlamıştım, sonra vazgeçtim yazmaktan. (5. sınıfken yaptım bunları.) Aynı yıl bir ajansa kayıt oldum, Gugıl'da isim ve soyismimi yazınca ilk sayfada yerimi alırım hatta.) Senaristliğin püf noktası acımasız olmaktır, acımasız olmak. Ne kadar acımasız olursanız, seyredilebilirlik o kadar artar.
    Okulun tiyatro kulübündeyim. Profesyonel bir tiyatrocu abimiz çalıştırıyor bizi. Bugün text dağıttı bize, haftaya rolleri belirleyecek. Erkek 5-6 tane var kesin alırım bir şey zaten.
    Oyunculuğumu nasıl geliştirebilirim ? Nefes antremanları yaparak olduğunu biliyorum, ve özgüven. Başka nasıl ?

• Müjdat Gezen Sanat Merkezine girerek paralı tabi bu oyunculuk eğitimi alıyorsun. Orayı bitirince bir belge verilecektir sana sertifika gibi bişi. Müjdat Gezen sponsorluğunda dizilerde filimlerde rol alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Müjdat Gezen Sanat Merkezine girerek paralı tabi bu oyunculuk eğitimi alıyorsun. Orayı bitirince bir belge verilecektir sana sertifika gibi bişi. Müjdat Gezen sponsorluğunda dizilerde filimlerde rol alabilirsin.

Aylık kaç tl ödüyoruz ? Ayrıca Nejat İşler para ödemeden ünlü oldu diye biliyorum tiyatrodan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

Müjdat Gezen Sanat Merkezine girerek paralı tabi bu oyunculuk eğitimi alıyorsun. Orayı bitirince bir belge verilecektir sana sertifika gibi bişi. Müjdat Gezen sponsorluğunda dizilerde filimlerde rol alabilirsin.

Aylık kaç tl ödüyoruz ? Ayrıca Nejat İşler para ödemeden ünlü oldu diye biliyorum tiyatrodan.

1500-2000 civarında diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam. Nejat işler zaten okulda tiyatro koluymuş oradan şansı dönmüş. Zaten bu iş şans meselesi şansın dönerse oyuncu olabilirsin yeteneğini dışarıya vurman gerekiyor.
  • quote:

quote:

quote:

1500-2000 civarında diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam. Nejat işler zaten okulda tiyatro koluymuş oradan şansı dönmüş. Zaten bu iş şans meselesi şansın dönerse oyuncu olabilirsin yeteneğini dışarıya vurman gerekiyor.

Okul bitirince tiyatro merkezine girmiş diyorlar. Oyunculuğumu geliştirmem lazım, fiziğim var 1.80 boyunda geniş omuzlu yakışıklı esmer bir erkeğim; kulüpte de pek erkek yok zaten, seneye yarışmalara falan katılacakmışız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Okul bitirince tiyatro merkezine girmiş diyorlar. Oyunculuğumu geliştirmem lazım, fiziğim var 1.80 boyunda geniş omuzlu yakışıklı esmer bir erkeğim; kulüpte de pek erkek yok zaten, seneye yarışmalara falan katılacakmışız.

İyi bol şans.

• nejat işler r.t.e baglantılı bir oyuncu..

benim bir arkadaşım müjdet gezen sanat okulunda ve ismi duyulan bir tiyatro da oyuncu.
    herşey dışarıdan görüldügü kadar kolay degil dikkat etmek gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

nejat işler r.t.e baglantılı bir oyuncu..

benim bir arkadaşım müjdet gezen sanat okulunda ve ismi duyulan bir tiyatro da oyuncu.
    herşey dışarıdan görüldügü kadar kolay degil dikkat etmek gerek.

Ne alaka sırf tipi benziyor diye ?
  • malesef tip ile olacak isler degil bunlar degisik bir yüzünün olmasi gerek yani farkli olman gerek.
  • Sadece tip olduğunu kim söyledi Sen bu ikisi arasındaki bağlantıyı bir araştır bakalım neler çıkacak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi bol şans.

Arkadaşım bende oradan mezunum ama konservatuvarından. Öyle kurs gibi değil daha çok ders niteliğinde eğitim veren bir bölümü olan konservatuvarına başvur. Bu sebepten ötürü MSM'nin akşam okulu actor studio falan bunları tavsiye etmem. Çünkü bir çok kişi ben MSM'liyim deyipte kendini geliştirememiş olmakta. Kaldı ki daha yaşın küçük devlet konservatuvarı falan dene bence. Benim yaşım tutmadığından girememiştim o sınavlara. Yani çok çalışıp çok okuyarak ve olmazsa olmazı yeteneğinin yardımıyla ancak iyi bir oyuncu olabilirsin. Ayrıca niteliğini göstemen için çok çok çok çalışman gerekir ki hala ben koşuşturmakta ve çalışmaktayım.

Uykusuzluğu, parayı, yorgunluğu, bu ülkede değer verilmeyeceğini göze alabilecek kadar DELİYSEN, o zaman bu işlere girmeni tavsiye ederim.

• Ver bakalım ismini de gugıldan bakalım
  • Asabımı bozma. Oyuncu olacağım deme. Ünlü olacağım de. Eğitim filan alma. Git barlara takıl yönetmenlerle tanış iki sohbet et gir dizilere. Yakışıklıymışsın zaten ajansta yardımcı olur. Ama oyuncu olucam deme. Hele tiyatro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdwatcH

Asabımı bozma. Oyuncu olacağım deme. Ünlü olacağım de. Eğitim filan alma. Git barlara takıl yönetmenlerle tanış iki sohbet et gir dizilere. Yakışıklıymışsın zaten ajansta yardımcı olur. Ama oyuncu olucam deme. Hele tiyatro.

Yaş 16 bu dediklerini yapabilir miyim ?
  • Aynada ne gordugun degil insanlarin sende ne gordugu onemli. Tiyatrocular ac ve ac geziyorlar ortaliklarda. 15 yasinda heves edip de 20 yasinda vazgecmeyesin sakin bu sevdandan.
  • DARK TOWER kullanıcısına yanıt
    hocam müjdat gezen eğitim vakfı danmı mezun oldunuz
  • pewdiepie'ın videolarını izle hocam öyle oyuncu olabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.