Şimdi Ara

oyunbaz-wulf dorn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bir kitapcida bu kitabi gordum, kitapci arkadas ove ove bitiremedi bu kitabi. suanda okudugum baska bir kitap ve sinav haftasi oldugu icin biraz bekletmek zorundayim. okuyan var mi aranizda? varsa nasil bir kitaptir spoiler vermeden yorumlarinizi yazarsaniz sevinirim. kitap anladigim kadariyla yeni cikmis bu yuzden internetteki arastirmalarim sonucu kitap hakkinda yorum bulamadim. sizlere bir danisayim dedim, tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd

Kitabı okumuş değilim fakat çok iyi şeyler duydum. Benimde okumayı düşündüğüm kitaplardan biri

umarim dedikleri kadar guzeldir ve beklentilerimizi karsilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabı an itibariyle okumuş bulunmaktayım kitabı bitirmem toplamda 6-7 saatimi aldı gerçekten merak uyandırıcı her ne kadar korkutsada gözlerim devamını okumak istedi. Kapakta yazan gece tek okumak cesaret ister tam yerinde olmuş ayrıca; Beklenmedik bir sona hazır olun öyle bir oturmuş ki tüm kitap boyu tahmin yürüttüm herşeyi düşündüm fakat ağzım açık bitti. Kesinlikle tavsiye ederim mükemmel bir psikolojik gerilim olmuş

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.