Şimdi Ara

Oyuna Yeni Başlayanlara Tavsiyeler/Püf Noktaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
4.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Enıac

Arkadaşım eline sağlık, çok güzel. Daha önce de bir paylaşımını soluksuz okumuştum. Güzeldi... Fakat içerikte ters giden bir şeyler var.. Yeni başlayanlar için diyor. Ve anlatımların çoğu kısaltma içerikli. Örnek: gg,at,buff. Yani yeni başlayanlar bunları anlayabilmesine imkan yok. Anlaması için sorması lazım,buda kirlilik. Keşke başta bunlarıda ekleseydin. Aslında yine yapabilirsin. En önemli kısaltmaları açsan yeterli.
    saygılar.konularını takip deyim.

Güzel demişsin hocam, yeni başladım oyuna bi okuyayım dedim anam ağladı tp tg btt cv skf hep kısaltma var allahtan 3-4 yıllık Wow geçmişim var da az çok kavramları anlıyorum aggro dps falan

• konuyu açan arkadaşa hitaben 4 carry ile oyun oynanmazmışoyunu bilen adamlar olduktan sonra her türlü oynanır yeter ki oyunu bilen adamlar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

konuyu açan arkadaşa hitaben 4 carry ile oyun oynanmazmışoyunu bilen adamlar olduktan sonra her türlü oynanır yeter ki oyunu bilen adamlar olsun

4 carry i alan adamların karşısındaki adamlarda oyunu, en az onlar kadar iyi biliyorlarsa, durumun farkına varıp,ona göre oynarlar, ve her türlü, oyunu mantıklı seçim yapanlar alır.. Önemli olan farkına varmak. Carry leri kastıran, supportlardır.

(her iki takımı da iyi derecede bildiğini farz ediyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

konuyu açan arkadaşa hitaben 4 carry ile oyun oynanmazmışoyunu bilen adamlar olduktan sonra her türlü oynanır yeter ki oyunu bilen adamlar olsun

juggernaut, anti-mage, void, phantom assassin'i lane'lere yerleştirip kimin farm yapıp kimin izleyeceğini söyler misin?

ayrıca, ben yukarıdaki bu 4 hero+senin seçimin bir hero'yu karşıda görsem 15. dakikada oyunu bitiririm.
  • iyi konu olmuş
  • Konu güzel prolar devam paylaşıma

• Yeni başlayanlar için dotabuff.com skill dağılımı, item kasma konusunda yardımcı olacaktır.
  • Bounty hunter için kill sayısını 3 e katlayan bir ipucu, yeni keşfettim. Shrunken Toss u her zaman düşmana last hit için atın, onun dışında kullanmayın, oyun bitirici oluyor
  • bi oyun için kişiliginize laf ettirecek davranışlarda bulunmayın.malumunuz dotan adam agresif olur agzından ne cıkacagı bellı olmaz:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Cloudmark

Bounty hunter için kill sayısını 3 e katlayan bir ipucu, yeni keşfettim. Shrunken Toss u her zaman düşmana last hit için atın, onun dışında kullanmayın, oyun bitirici oluyor

gondar ne derece kıll alması gereken hero tartısılır bence dogru hareket degıl tossla ks atmak.zaten ultısı kıllden fazla gold verıyor,last hıte toss yerıne last hıte track atacak gondar zıhnıyetı lazım.hem carry hem support olan ender herolardan

• Eğer karşınızda Balanar varsa ilk gece fazla açılmayın. İlk gecenin süresi yaklaşık 6 ile 11 dk arasında oluyor. Eğer açılırsanız da acısını siz çekersiniz
  • Dota key konularının altında kalmasın up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamil93

Eğer karşınızda Balanar varsa ilk gece fazla açılmayın. İlk gecenin süresi yaklaşık 6 ile 11 dk arasında oluyor. Eğer açılırsanız da acısını siz çekersiniz

her 6 dakikada bir gece-gündüz oluyor. tabii balanar ulti basarsa bu süreler kayıyor( lunanın ultisi etki ediyor mu hiç dikkat etmedim ). yani 6ile 12. dakikalar arası.

Edit:
    Dota 2 Patchlerini analiz eden bir kişinin sitesi Buyrun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klitz -- 13 Mart 2013; 18:56:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Klitz

quote:

Orijinalden alıntı: Kamil93

Eğer karşınızda Balanar varsa ilk gece fazla açılmayın. İlk gecenin süresi yaklaşık 6 ile 11 dk arasında oluyor. Eğer açılırsanız da acısını siz çekersiniz

her 6 dakikada bir gece-gündüz oluyor. tabii balanar ulti basarsa bu süreler kayıyor( lunanın ultisi etki ediyor mu hiç dikkat etmedim ). yani 6ile 12. dakikalar arası.

Edit:
    Dota 2 Patchlerini analiz eden bir kişinin sitesi Buyrun.

Epeydir girmiyorum foruma, ölü konuyu diriltmek gibi olacak belki ama Luna'nın ultide etki ediyor. Luna'nın ultinin süresi 10 sn.

• DOTA,dota 2ye göre daha iyi ve anlaşılır gibi gelmişti bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kael'thas

quote:

Bounty hunter için kill sayısını 3 e katlayan bir ipucu, yeni keşfettim. Shrunken Toss u her zaman düşmana last hit için atın, onun dışında kullanmayın, oyun bitirici oluyor

gondar ne derece kıll alması gereken hero tartısılır bence dogru hareket degıl tossla ks atmak.zaten ultısı kıllden fazla gold verıyor,last hıte toss yerıne last hıte track atacak gondar zıhnıyetı lazım.hem carry hem support olan ender herolardan

Aynen. Kill almak için değil, oyun kazanmak için oynamak lazım. Bir çok oyuncu en çok kill alan ben olayım istiyor. Takım oyununa yanaşmıyolar.

Bi de başıma geldiği için söylüyorum Huskar'ın heal skillini sadece kendinize kullanmayın. Arada bir milleti de düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

quote:

Orijinalden alıntı: Kael'thas

quote:

Aynen. Kill almak için değil, oyun kazanmak için oynamak lazım. Bir çok oyuncu en çok kill alan ben olayım istiyor. Takım oyununa yanaşmıyolar.

Bi de başıma geldiği için söylüyorum Huskar'ın heal skillini sadece kendinize kullanmayın. Arada bir milleti de düşünün.

az çok rusça yazabiliyorum oyunda ruslardan heal istiyorum huskar oynuyorlar. huskar baska heroya heal basabiliyormuydu diye şaşırıyorlar bide bu açıdan acıyın bana.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.