Şimdi Ara

Oyuna geri dönmeyi düşünen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum koxp kalktı gibi birşey en azından pk atılabiliyor.Gerçi bana göre zamanlama yanlış oldu kışın kaldırsaydı en azından yaza doğru millet oyuna döncekse dönerdi her neyse.Sizce bundan sonra ne olur? Eski serverlarda kıpırdanma olurmu yoksa herkes yeni serverımı bekler? Ben yeni server beklerim açıkcası gelirse oyuna dönerim şu haliyle.Eski serverlarda tık yok zamanla ne olur durum sizce eski günlerine dönmesede oyuncu sayısı artacakmı acaba? Bende ona göre ticarete geri dönmeyi düşünüyorum.

• biz clanca geri dönüyoruz yavas yavas . yer pathos.
  • Bizde dönüyoruz sanırım
  • Tüm oyuna dönmeyi düşünenlere hayırlısı olsun diyorum.Umarım K2 bir yamuk yapmaz bu defa bende dönmeyi düşünüyorum.
  • Ulan yine dönücem yine hüsran. Bu sefer de dönersem 4. dönüşüm olacak. Bundan sonra dönmem ben. Zamana yazık.
  • Yine geleceğini bildiğim için dönmeyi düşünmüyorum. Kaç senedir aynı olay tekrarlanıyor.
    Eskiden sabahlara kadar ne oynardık be :P
  • 1 yıldır adam gibi oyuna girmemiştim dün gece son 3 yılın en zevkli pk'sını yaptım ardreamde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 11 Temmuz 2010; 22:35:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar cs ve ps server side ye alındı nasıl geri gelsin ya zaten geri gelirse herkes bırakır artık böyle bir salaklık yapılabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavimsiDünya

arkadaşlar cs ve ps server side ye alındı nasıl geri gelsin ya zaten geri gelirse herkes bırakır artık böyle bir salaklık yapılabilir mi

Server side nedir bilmiyorum, oyunu birkaç yıldır sadece forumdan takip ediyorum fakat oynadığım dönemde de, takip ettiğim dönemde de hep böyle zırvalar çıkmıştı ve hep "bir daha geri gelmez, gelirse artık herkes bırakır" denmişti.
    Fakat nedense Türkler kendini bu oyunu oynamak zorunda hissediyor. O kadar grinde ve haksızlığa rağmen.(gerçi kosp varken grindin etkisi ne olur bilemiyorum)
  • Ben de bir dusunuyorum geri donmeyi ama cok kararsizim. Okul bitiyor, is askerlik vs derken biraz yogun olucak. Ama 80+ saglam itemli bir char yapmazsam gozum arkada gidicem :) Dönersem exp kasmaya zamanim olmaz direk char alirim, boss kovalama, event kovalama cz ile falan gecer vaktim. Su an oyundaki yeniliklere itemlere falan cok yabanciyim. fs falan diyorlar o ne lan diyorum kendimce, yeni itemler falan cikmis galiba old rol, old ske falan filan muhabbet geciyor anlamiyorum bisi. Canım istio bi döneyim pk atayim ama oyuna zaman harcamaya deger mi mechul...
  • yeni server gelmeden değmez
  • Döndüm.
    Geçen hafta oyuna tekrar bir başlangıç yaptım.
    '' Ancak ne olur ne olmaz, Türksüz oyun olmaz '' mantığını deşip,
    İllegal olan Türk vatandaşlarının en az olduğu sw'da [ Malum server ] tekrar başladım.
    Gittim 5gb çektim. :)
    Hafiften bi item da dizdim.
    Lvl 59 da yaptım.
    Biraz ardream ohhh. Koxper yok bişi yok. Ama biraz-cık- lag var.
    Sanırım oyun adam oluyor.
  • Lise 1-2 hayatımı boşa harcamıştım,3.sınıfı oyunsuz geçirdim,mutluyum.Aradaki farkı gördüğüm için tekrar dönmeyeceğim,şu lise son sınıfı da bitirdikten sonra üni.ye kapağı atınca 20 saat kasarım ama önce kazanmak gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

Lise 1-2 hayatımı boşa harcamıştım,3.sınıfı oyunsuz geçirdim,mutluyum.Aradaki farkı gördüğüm için tekrar dönmeyeceğim,şu lise son sınıfı da bitirdikten sonra üni.ye kapağı atınca 20 saat kasarım ama önce kazanmak gerek...

Aynılarını düşünüyordum. Unide başladım ama oyun o kadar salak şeylere maruz kaldı ki midem bulandı bıraktım. Bunun nedeni Türkler aslında, nereye girsek orayı batırıyoruz Ör: DotA, Heroes of Newerth'a $30 yatırıp Türkler'den uzak bir oyun oynamayı düşünüyorum. Kusura bakmayın ama gerçek bu.
  • dönmek bana göre değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGTC4N

quote:

Lise 1-2 hayatımı boşa harcamıştım,3.sınıfı oyunsuz geçirdim,mutluyum.Aradaki farkı gördüğüm için tekrar dönmeyeceğim,şu lise son sınıfı da bitirdikten sonra üni.ye kapağı atınca 20 saat kasarım ama önce kazanmak gerek...

Aynılarını düşünüyordum. Unide başladım ama oyun o kadar salak şeylere maruz kaldı ki midem bulandı bıraktım. Bunun nedeni Türkler aslında, nereye girsek orayı batırıyoruz Ör: DotA, Heroes of Newerth'a $30 yatırıp Türkler'den uzak bir oyun oynamayı düşünüyorum. Kusura bakmayın ama gerçek bu.

sakin olurmusun unutmaki sende bir turksun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

quote:

Orijinalden alıntı: YGTC4N

quote:

sakin olurmusun unutmaki sende bir turksun :D

Keşke türk olmasaydım

• Döndük işte 7 kişilik bir arkadaş grubumuz var..İonia'da açtık çarlarımızı
  • AYNEN BENDE DÖNDÜM PRİEST VE MAGELERDE YARIYOR KOSP ANCAK GENEDE OKÇULAR KADAR KÖTÜ DEĞİL :) DÖNÜLEBİLİRDE:D
  • 5. ya da 6. kez tekrar döndüm KO'ya..Şimdilik iyi gidiyor bakalım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.