Şimdi Ara

Oyun sektöründe para var mı yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ona göre bu alana yoğunlaşacağım ama herkes farklı bir şey söylüyor.

ps: dreamgames’in 100k maaş ilanını atmayın.

• Kanka para olsa bile 2 seçeneğin olacak. Ya Scott cawthon'ın Fnaf'ı gibi sağlam bir oyun yapacaksın çok popüler olacaksın ya da çok büyük firmada oyun sektöründe yüksek mertebe olarak çalışacaksın. Eğer normal bir çalışan olursan hem ekstra mesailer ile hem sadece ekran başında olmaktan zamanla kafayı yersin. Eşin falan da gelir aldatır seni sonra
  • Asıl soru sana ne kadar lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok para var ama sen çok kazanır mısın bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAfamda belli bir miktar yok ama lüks evlerde oturup lüks araçlara binmek istiyorum. Savunma sanayide 8-5 çalışan memurlardan olma niyetim yok.

• Bana laf yetiştireceğine git test çöz. Temmuz’da ağlarsın yoksa.

• Olm sen savunmaya giremiyon zaten ahahshw
    Mühendis değilsin ki

• bölüm mezunlarının en fazla çalıştığı yer havelsan. Ayrıca öyle bir torpilim var ki mezun olunca sorgusuz sualsiz aselsan’a girebilirim.

çok meraklısı olsam odtü makineye geçerdim. Senin gibi seçeneğim kısıtlı değil. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 8 Aralık 2023; 15:53:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    3 ay önce açıldı
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kanka para olsa bile 2 seçeneğin olacak. Ya Scott cawthon'ın Fnaf'ı gibi sağlam bir oyun yapacaksın çok popüler olacaksın ya da çok büyük firmada oyun sektöründe yüksek mertebe olarak çalışacaksın. Eğer normal bir çalışan olursan hem ekstra mesailer ile hem sadece ekran başında olmaktan zamanla kafayı yersin. Eşin falan da gelir aldatır seni sonra

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Son cümle hariç, tüm iş kollarında geçerli bu bence. Çalışan oldukça öyle lüx bir hayat çok yaşanmaz, ortalama yaşarsın

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

dandik mobil oyunlar bile milyonlar kazanıyor.

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

sen ne yapcan knk mezun olunca

• santa loves kids kullanıcısına yanıt

çalışan değil çalıştıran olacağım.

• Sermayen var mı çalıştıran olmak için?

Var.

• Kaliteli ve seninle aynı vizyonu paylaşan birileri bulursan bence her yerde para bulursun. Ama böyle insanları bulmak için aramak lazım

Olm gidip de kebapçı açmayacağız. Oyun şirketi diyorum, önemi olan ürün ve bilgin.

• Tek başına mı açıcan oğlum? Seninle birlikte bu işten anlayan kaliteli insanların olması lazım yanında. Pazardan adam seçmicen herhalde. Girişimci olmak çok mu kolay? Ürününü nasıl pazarlicaksin? Her şeyden az az bilmek lazım. Yanındakiler de sana fikir verecek böyle konularda. Boş beleş insanlar olurlarsa seni de batirirlar.

Olm bilkent’te okuyoruz, onları da buluruz bir zahmet 

ama ortaklı iş kurmaya karşıyım. Sonra şirketten atılma mevzusu oluyor. Mark zuckerberg’i niye kimse atamıyor? Çünkü hisselerin %50’den fazlası onun 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 8 Aralık 2023; 18:3:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.