|
Selamlar herkese, Her şeyden önce en baştan söyleyeyim: Ben yazılımcı değilim. Bu işin eğitimini almadım. Ama eskiden internet kafelerde gördüğümüz Üçgen Oyun Arşivi, Murkut oyun sistemi vb. her şeyin elinin altında olduğu o pratik sistemleri evimde kurma hayalim vardı. Piyasayı denedim; Playnite oyunlarda iyi ama film/dizi tarafı eksik, Kodi medyada süper ama oyun tarafı bana hantal geldi. "Neden ikisinin en iyi yanlarını alıp, görsel olarak da gözümüzü doyuran, kullanımı yağ gibi akan tek bir sistem yok?" diye kafayı taktım. İşten güçten arta kalan vakitlerimde, yanıma Yapay Zeka'yı (LLM) da alarak başladım kurcalamaya. İlk başta basit bir HTML arayüzü sanıyordum, meğer işin içine .exe çalıştırma, player gömme girince işler değişiyormuş Öğrene öğrene, deneye yanıla projeyi electron tabanlı KadoHub adında hatırı sayılır bir uygulamaya dönüştürdüm. KadoHub'ın Kabaca Özellikleri: Bir son kullanıcı olarak neye ihtiyacım varsa, ne eksikse onu ekledim. İşte uygulamanın şu anki yaptıkları:
Sonuç: Dediğim gibi, yazılımcı olmadığım için proje bu kadar kapsamlı hale gelince "debug" (hata ayıklama) süreçleri beni biraz zorluyor ama ortaya çıkan işi ben çok sevdim. Sizce bu projeyi toplulukla paylaşmalı mıyım? Yani "Böyle bir şeye ihtiyacımız vardı, indirir kurarım, arşivimi dizerim" der misiniz? Eğer sizden olumlu bir ışık alırsam, hatalarını temizleyip beta olarak ücretsiz yayınlamayı düşünüyorum. Yorumlarınız ve eleştirileriniz benim için çok değerli. Not: Fazla resim kalabalığı olmaması adına hepsini koyamadım fakat çok fazla tema kombinasyonu var. Eğer isterseniz detaylarını ve diğer görselleri konuya daha sonra eklerim. Birde isim konusunda varsa fikirlerinizi alabilirim <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt