Bildirim
OYUN PERFORMANSI EN YUKSEK ROM HANGISI ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Canvas4 diyorum. -
Lewa os v5 -
gta sa stock romda bile mükemmel -
Atom rom tabiki -
maşallah herkesde farkli bi ROM söyledi hepsini kullanan yokmu -
quote:
Orijinalden alıntı: emptychat2
evet arkadaslar baslıktada belırttıgım gıbı oyun performansı en ıyı rom hangısı hazır gta sa da cıkmısken romu da yenıleyelım barı suan note 3 romunu kullanıyorum baska romda hıc denemedım ama performansı daha ıyı bır rom varsa denemek ısterım
Hangi kaynaktan yükledin ? Benim yukledigim linkte ROM u kurunca S4 cikti -_- Bi de bataryasi nasil ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kralex4242
quote:
evet arkadaslar baslıktada belırttıgım gıbı oyun performansı en ıyı rom hangısı hazır gta sa da cıkmısken romu da yenıleyelım barı suan note 3 romunu kullanıyorum baska romda hıc denemedım ama performansı daha ıyı bır rom varsa denemek ısterım
Hangi kaynaktan yükledin ? Benim yukledigim linkte ROM u kurunca S4 cikti -_- Bi de bataryasi nasil ?
xperfect nickli arkada sin forumundan yükledim sarjida stok tan daha iyi -
bütün romları denedim canvas atom xperia note 3 s4 lewa v5 mıuı aklına ne geliyorsa kendimi stock roma attımquote:
Orijinalden alıntı: emptychat2quote:
quote:
Hangi kaynaktan yükledin ? Benim yukledigim linkte ROM u kurunca S4 cikti -_- Bi de bataryasi nasil ?
xperfect nickli arkada sin forumundan yükledim sarjida stok tan daha iyi
Alıntıları Göster
telefon stock romda daha rahat çalışıyo bide şöyle düşün koskoca general mobile şirketinin romumu yoksak bir kaç bilgili insanınmı...
-
quote:
quote:
quote:
Mesela kaç gün yetiyor ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Mesela kaç gün yetiyor ?
bir gunu rahat tamamlıyor (rahat gunde bır saat oyun oynuyorum)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Mesela kaç gün yetiyor ?
bir gunu rahat tamamlıyor (rahat gunde bır saat oyun oynuyorum)
Orijinalinden farki yok yani. Günde 3-4 saat internete giriyorum toplamda. 1gun yetiyor orijinal ROM da
-
Stockrom -
Lewa os v5quote:
Orijinalden alıntı: Richardson
Stockrom
bu romun linkleri ölü
çalışan link paylaşabilicek var mı?
pittech de açılmıyor bugün
ok buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 23 Aralık 2013; 13:08:59 > -
Xperia ve atom rom sağlam -
herkes farklı bırsey soyledıgı ıcın kararsız kaldım ama sonunda lewayı yukledım cıdden cok stabıl bır rom fazlalık hıcbırsey yok hersey sade ve herseye ınanılmaz hızlı ulasabılıyorsunuz hersey elınızın altında hatta ben bıraz ıosa bıle benzettım menu olmayısı kılıt ekranını saga yada sola cekınce kamera acılması falan cok guzel ıos kadar hızlı calısıyor dıyebılırım ama oyunlarda fark olmadı sarjıda cok ıyı gıdıyorquote:
Orijinalden alıntı: Tearsz11
Xperia ve atom rom sağlam -
Beyler kusuruma bakmayın ama değiştirmeye değer yenilikler görsellikler falan varsa bende root işini yapmayı planlıyorum pc olmadan yapılabilecek birşey mi acaba bu rom yükleme -
quote:
Orijinalden alıntı: Richardson
bütün romları denedim canvas atom xperia note 3 s4 lewa v5 mıuı aklına ne geliyorsa kendimi stock roma attım
telefon stock romda daha rahat çalışıyo bide şöyle düşün koskoca general mobile şirketinin romumu yoksak bir kaç bilgili insanınmı...
Stock Rom mu ?
-
gülmen için bir sebep varmı genç -
Neye güldüğünü açikla da bizde gulelim hocam.
Benzer içerikler
- güç tuşu bozuk telefonu yeniden başlatma
- telefonla konuşurken ekran kapanıyor
- arama kendi kendine kapanıyor
- telefondan bilgisayara müzik aktarma
- telefonun feneri neden çalışmaz
- telefon hızlandırma
- gm era 50 epey
- general mobile era serisi
- türkiye"de üretilen telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X