Şimdi Ara

Oyun Oynayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BF 3 ve Anno 2070 oynarken 10 dakika sonra ekran kartı sürücüsü çalışmayı durduruyor ve masaüstüne dönüyor. GTA 4 oynarken böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Format attım düzelmedi. Ekran kartı VTX 3D HD 6870.

• Evet Anno 2070 sorunlu gibi.
  • Ekran kartı sürücünüzün güncellemesini yapmayı denediniz mi ? Eğer zaten yaptıysanız bir Monitoring programıyla GPU sıcaklığını oyun oynarken takip ederseniz düşük bir ihtimal ama belki sıcaklıktan kaynaklı olabilir. Oyunların güncelleştirmelerini de unutmayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i7-6700 @3.40GHz | Zotac AMP! Edition Nvidia GeForce GTX 1070 |ASRock H170 Pro4/Hyper| 16GB-DDR4-2133MHz | 1TB 7200RPM WD Blue+1TB Hitachi 7200RPM HDD+2 TB Western Digital Harici | Windows 10 Pro | 35 MBit
    TürkNet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Isilar sorun olabilir isilarada bak

+1
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BF 3 ve Anno 2070 te hala devam ediyor... Onu kurup deneyim teşekkürler.

Isı sorunu yok çünkü bilgisayarı sabah ilk açtığımda da böyle yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 14 Temmuz 2012; 0:18:54 >

Orijinalden alıntı: DesTroYeR00x

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalystbetadriver1.aspx burdaki driverı kurup dener misin ?

Hala devam ediyor. Her oyunda yapıyor... Çalışmayı durdurdu diyor. Ctrl + Alt + Del basıp iptal ediyorum. Masaüstünde biraz bekleyip oyuna dönüyorum. Öyle devam ediyorum...

İşlemci ortalama 55
    Ekran kartı ortalama 63 derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 14 Temmuz 2012; 19:23:38 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i7-6700 @3.40GHz | Zotac AMP! Edition Nvidia GeForce GTX 1070 |ASRock H170 Pro4/Hyper| 16GB-DDR4-2133MHz | 1TB 7200RPM WD Blue+1TB Hitachi 7200RPM HDD+2 TB Western Digital Harici | Windows 10 Pro | 35 MBit
    TürkNet
  • Sorun devam ediyor. BF 3 ve Anno 2070 oynarken ekran kartı sürücüsü çalışmayı durduruyor. Format attım düzelmedi, farklı sürücü yükledim düzelmedi...

MSI Kombustor 2.3 programında test ediyorum testleri sorunsuz bitiriyor...

Oyun Oynayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 27 Temmuz 2012; 15:53:20 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.