Şimdi Ara

Oyun Oynarken Heyecanlanıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben oyun oynarken aşırı heyecanlanıyorum bilenler olacaktır ki Grand Theft Auto adlı bir oyun var onun ilk çıkan 3 boyutlu olan oyunu GTA3'ün görevlerini yaparken istemsizce heyecanlanıyorum bunu durdurmaya çalışıyorum fakat olmuyor.Daha demin bi görev yaptım sanki midem ağzımdan çıkacaktı.Şimdi diyenler olacak GTA5 çıkmış GTA3 oynuyor zevk meselesi GTA Vice City oynarken bile bu kadar heyecanlanmadım.GTA3'ü oynayanlar bilir Asuka adlı bi karakter var ondan S.A.M adlı görevi alıyoruz ve Havaalanına gidiyoruz orada düşmanlarımız Karteller var onları öldürüp Havaalanına inen uçağı patlattıp uyuşturucuları alıyoruz ve görevi aldığımız yere götürüyoruz fakat ben bunu yapamıyorum heyecan basıyorum elim titremeye başlıyor hele polislerin siren sesini duyunca çıldırıyorum sanki :D Korkmamak için şarkı açıyorum heyecanım biraz diniyor fakat sonra yine heyecanlanıyorum.Ne inat varsa bendede o oyunu bitirmeye çalışıyorum.(Millet GTA5'i bitiriyor ben hala GTA3'ü bitirmeye çalışıyorum) Ayrıca bi oyunda yalnız kalıncada heyecanlanıyorum bunun tedavisi var mıdır? Ayrıca şu S.A.M görevinin yapılışını taktiğini verirsenizde sevinirim Tabi hala oynayanlar varsa.Ve o görevi yapmak için birçok video izledim fakat onlar gibi yapamadım görevi merak edenler varsa;

https://www.youtube.com/watch?v=2uu4gyztZX4

•  Oyun Oynarken Heyecanlanıyorum.
  • GTA 3'ü oynadığım zamanlar geldi aklıma. Bence sende bir sorun yok, öyle kafasına göre ilaç tavsiye edenleri de sallama üstteki gibi.

GTA 3'ü hatırlıyorum da, oyunun çok karanlık ve mafyavari bir havası vardı. Gerilmen normal yani. Adamlar yapmış.
  • Çok normal birşey eğer rahatsızlık duyuyorsan doktora git
  • quote:

Orijinalden alıntı: aky

GTA 3'ü oynadığım zamanlar geldi aklıma. Bence sende bir sorun yok, öyle kafasına göre ilaç tavsiye edenleri de sallama üstteki gibi.

GTA 3'ü hatırlıyorum da, oyunun çok karanlık ve mafyavari bir havası vardı. Gerilmen normal yani. Adamlar yapmış.
    Abi valla oyunda her yer mafya dolu 1.adaya gidiyorum triad ve leoneler 2.adaya gidiyorum karteller 3.adaya gidiyorum yine karteller şu oyunu bitirmeyi çok istiyorum nedense 1 görev kaldı son göreve işte heyecan yüzünden olmuyor :/ Oyuna ilk başladığımda hiçbir sorun yoktu görevler izledim izleyeli bi korku bi heyecan.Bu arada oyunu bitirdin mi abi? Ayrıca son görevi hatırlıyor musun? The Exchange o görevde sanırım kalpten giderim :D

• hıle kullan sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

hıle kullan sende

Oyunu hilesiz bitirmeye çalışıyorum acaba 1 görevlik hile yapsam bişey olmaz herhalde Hilesiz bitirmesem kullanırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Derdini .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.