Şimdi Ara

Dr.Mustafa Eraslan'ın ürünlerini kullanıyorum ve bir faydasınını görmedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben 6 aydır Dr.Mustafa Eraslan'ın ürünlerini kullanıyorum ve bir faydasınını görmedim,görmediğim halde ben onlardan şikayetçi olacağıma(kullandığım ürünler:clavis panax,cemre,seratan,panax,E1,omega 3,reişi mantarı.yaptığım ödemeler toplam:2.650 TL.verdiğim paraları onlara helal etmiyorum)
    Dr.Mustafa Eraslan'ın ofisinden aradığını ve adının mehmet seven olduğunu söyleyen kişi telefonu (0554 582 52 91)bana ağza alımayacak küfürler etti.Ben kendisinden ve Dr.mustafa Eraslan ve ekibinden şikayeciyim.



  • böyle şarlatanlara neden inanırsınız ki tipinde meymenet yok adamın.
  • Ürün/hizmet almadan önce internete biraz araştırma yaparsanız bu tür hatalara düşmezsiniz;http://www.sikayetvar.com/firma/detay/dr-mustafa-eraslan

    Aramalarınızı ürün adı + yorum, ürün adı + dolandırıcı vs. şeklinde yaparsanız olumsuz yorumlara daha kolay ulaşırsınız.

    Tür üçkâğıtçılar kişinin hastalık derecesine ve çaresizliğine göre birkaç liraya mal olan bitkisel karışımları binlerce liraya satarlar. Örneğin basit bir yanığınız vardır, 50 liralık bir karışım verirler. Kanser hastasıysanız ve son çareniz bu şahıs iseler aynı karışımı size 5-6 bin liraya satarlar.




  • Ah şu tvler yok mu? Milletimizi kandıryorlar
    Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakamoza

    Ben 6 aydır Dr.Mustafa Eraslan'ın ürünlerini kullanıyorum ve bir faydasınını görmedim,görmediğim halde ben onlardan şikayetçi olacağıma(kullandığım ürünler:clavis panax,cemre,seratan,panax,E1,omega 3,reişi mantarı.yaptığım ödemeler toplam:2.650 TL.verdiğim paraları onlara helal etmiyorum)
    Dr.Mustafa Eraslan'ın ofisinden aradığını ve adının mehmet seven olduğunu söyleyen kişi telefonu (0554 582 52 91)bana ağza alımayacak küfürler etti.Ben kendisinden ve Dr.mustafa Eraslan ve ekibinden şikayeciyim.

    Haksızlık etmeyi....DR. beyin maddi durumuna katkısı olmuştur....
  • Ayni durumdan bende muzdaribim haftada 1aradilar beni sürekli yeni urun satmaya çalışıyorlar bunu kullanin iyo olacaksiniz diyorlar hepsi kendi kafalarına gore olac gonderdiler defalarca almadım iade ettim bide arayıp azaraliyorlar o derece pislik insanlar yani en sonunda numarayı engelledim gene çözüm olmadi başka numaradan arıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir eczacı olarak ne diyeceğimi bilemiyrum gerçekten. Ürünün içeriği nedir? ne kadar miktarda var? Nasıl şartlarda hazırlandı? Yardımcı maddeler neler? Bu ürünlere verilen fiyatları da aklım hayalim almıyor açıkcası.

    Bence daha başka bir sağlık sorunu yaşamadığınıza dua edin.

    Ecz. Tolga Gürsoy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.