Şimdi Ara

Oyun oynarken ekran gidiyor ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar , pc'de oyun oynarken ekran birden kapanıyor fakat kasa hala çalışır durumda oluyor seste gidiyor ve bende pc'ye reset atmak zorunda kalıyorum. Harddiskim bozuk sizce sorun sadece bundanmı yoksa başka bir nedenden de olabilirmi ?

Sistemim:
    MSI g31tm p21 anakrt
    atı radeon x1050 512mb ekran kartı
    Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz 4400 işlemci
    2gb ddr3 ram
    500gb ve 120 gb harddisk (120gb olanı bozuk ve windows onda yüklü)
    300w güç kaynağı

Teşekkürler...

• Lütfen ama neden kimse cevap vermiyor ?
  • Dragneel.99 kullanıcısına yanıt
    ekran kartınıza fazla yükleniyor olabilirsiniz. eski model bir ekran kartı kullanıyorsunuz. oyundayken sıcaklıklarınız ne durumda? speedfan yada hwmonitor programından sistem boştayken ve yük altındayken fotoğraflarını atarsanız yardımcı olabilirim. ayrıca ekran kartı driverını program ekle kaldırdan kaldırıp amd nin sitesinden güncel driverı kurmaya çalışın
  • bi ihtimal isinma problemi amdler goruntu keser isininca kasayi acip fani kontrol et. toz falan varsa temizle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta once pc'ye format atmistim oyuzden driverim guncel pc'ye gecince atacagim resimleri . Tesekkur ederim cevaplariniz icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geç oldu kusuruma bakmayın .HWmonitor programıyla çektim sıcaklıkları buyrun . (max. yükteyken , value boştayken)

Oyun oynarken ekran  gidiyor ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragneel.99 -- 5 Temmuz 2014; 0:05:06 >
    intel core olan kısmıda atmanız lazım. vede gpu nuz gözükmüyor birde speed fan programına bakın.

yük altında iken de sıcaklılarınız lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • speedfan programınıda indirdim ama ordan nasıl bakıldığı bulamadım nasıl bakılır ? Ve yükte olan sıcaklığı zaten max sıcaklık değil mi ? oyun oynarken bu programı altta tuttum en fazla dereceyi max penceresine yazdı , o yükte olan sıcaklık değil mi ? Eğer böyle değilse oyun açıkken oyunu alta alıpdamı çekeyim screenshot'ı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragneel.99 -- 5 Temmuz 2014; 0:17:48 >
    yok max sıcaklık kısmını görmemiştim. fakat intel core yazan kısımda lazım. speedfan de açıldığında gösterir zaten açılış penceresinde ortada sağ kısımda sıcaklıklar yazar.
  • Peki hocam saolun buyrun işlemcili hali...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragneel.99 -- 5 Temmuz 2014; 0:21:01 >
    işlemci sıcaklıklarınız normal. fakat ekran kartının sıcaklıklarına bakamıyoruz. speedfan programınında fotoğrafını atabilirmisiniz acaba? ve ekran kartınızın markası nedir?
  • Ekran kartımın markası Sapphire. Speedfan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragneel.99 -- 5 Temmuz 2014; 0:27:20 >
    burdada gözükmüyor ekran kartı sıcaklığı. son olarak amd kullanıyor iseniz masaüstüne sağ tıklayıp amd catalyst control center a bastıktan sonra performans sekmesine gelip amd overdrive a basın. birşey çıkıcak onu kabul ettikten sonra sıcaklığınızı görebiliyormusunuz bakın.
  • hocam ccatalyst control center yok bende ?
    ekran kartınız amd mi?
  • evet hocam şimdi indirdim fakat burada da nereden yapacağımı bilmiyorum :) sol kenarda seçenekler var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragneel.99 -- 5 Temmuz 2014; 0:46:09 >
    hocam siz driversız oyun oynamaya çalışıyormuşsunuz :D ilkten kurulumu yaptıktan sonra bir reset atın bilgisayara. sonra hw monitorde yeni eklenen birşey varmı bakın. ondan sonra orda yok ise catalyst control centerı açtıktan sonra soldaki seçeneklerden performans a basın. ordan amd overdrive a girin sıcaklıklarınızın gözükmesi lazım. sorun driversız oynamaktanda olabilir. eğer yinede sıcaklığı bulamıyorsanız boşverin. biraz oynayın aynı sorun tekrardan olucak mı bakın. driverı kurmak sorunu çözmüştür belki.
  • Söylediklerinizi yaptım fakat speedfan da bir değişiklik yok :( CCC'ye baktım fakat orada performans kısmını göremedim ve bilgi merkezi kısmında da yok yardım edermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragneel.99 -- 5 Temmuz 2014; 14:56:13 >
    driverı tekrar kurduktan sonra bu sorun devam ediyor mu? ekran kartınızda baya eskiymiş ömrünü doldurmuş olabilir.
  • bozuke kat oyuzden goruntu gidiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.