Şimdi Ara

Oyun Oynarken Ekran Beyaz Oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Wİn 7'deki Chess Titans'ı açtıktan yaklaşık 10 dakika sonra ekran beyaz oluyor ve bilgisayar donuyor. Çok fazla oyuna bakmadım henüz ama 2-3 kez Microsoft Flight Simulatör'ü açtım böyle bişey olmadı sadece bi kere oyun dondu ama görev yöneticisi ile kapattım, beyaz ekran çıkmadı veya bilgisayarda donma olmadı. Ekran kartının sürücüsünü sildim. ilk yüklemede mavi ekran hatası alıyorum ikinci yüklemede yükleniyor, yalnız Catalyst Center hiç açılmıyor.

Ekran kartı Ati 6850. Ekran kartı için iki slot var slotu değiştirdim sorun devam ediyor. Ramler 2X2Gb, çıkartıp slotlarda denedim yine aynı. Başına böyle bişey gelen veya çözüm önerisi olan var mı?

• Sıcaklığı kontrol ettim sistem ve işlemci en fazla 67 oldu, ekran kartı ise 45-50, tekrar kontrol edeceğim. Tüm parçaları mı sökeyim ve neden? Ati'nin son son sürücüsünü yüklüyorum 12.4 fakat olmuyor.

Orijinalden alıntı: Beyaz Kartal

Sıcaklığı kontrol ettim sistem ve işlemci en fazla 67 oldu, ekran kartı ise 45-50, tekrar kontrol edeceğim. Tüm parçaları mı sökeyim ve neden? Ati'nin son son sürücüsünü yüklüyorum 12.4 fakat olmuyor.

Tüm parçaları söküp, temizleyin. Sorun devam ederse ve Onboard ekran kartı mevcutsa onunla sistemi ayrıca çalıştırıp, test etmenizi isteyeceğim. Ve bu sorun ne zaman oluştu? Son sürücüde bir sorun da olabilir. Geriye dönük sürücüyü kurmayı da ihmal etmeyiniz.
  • Bilgisayarı amcam için ben toplamıştım yaklaşık 8 ay önce fakat çok test etme şansım olmadı. ilk andan beri oluyormuş amcam bunu bana yeni söyledi. Tam emin değilim ama Catalyst Center'i bilgisayarı ilk topladığım anda kurduğumda da açılmıyordu. Maalesef onboard ekran kartı mevcut değil.

Sistem Sıcaklık değerleri Chess Titans oynarken:

Sistem 43
    İşlemci 40
    Sabit disk 38
    Ekran kartı 45

bir gün önce taktığım dandik usb hub'dan şüphelendim ve ilk iş onu çıkardım ama
    demekki win 7 satrançta böyle bir sorun var. ama söylediğim gibi bende sadece bir kez oldu.

Orijinalden alıntı: wa$abi

çok ilginç. ben devamlı Win 7'deki Chess Titans oynarım ilk kez bugün aniden beyaz ekran oldu ve sistem dondu. ctrl alt del yaptım işlemedi.

bir gün önce taktığım dandik usb hub'dan şüphelendim ve ilk iş onu çıkardım ama
    demekki win 7 satrançta böyle bir sorun var. ama söylediğim gibi bende sadece bir kez oldu.

Win 7'den kaynaklanmıyor. Başka bir ekran kartı ile uzun süre test ettim sorun ekran kartıymış.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.