Şimdi Ara

Oyun oynarken belli bir süre sonra oluşan çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Counter Strike oynuyorum, ramazana girdik tabi zaman geçmesi lazım :) benim sorunum şu, zombi oynuyorum bir süre sonra ekran renkli çizgiler oluşuyor bu sadece counterda değil bi ara darkorbit midir nedir ona giriyim dedim girmez olaydım ondada aynı sorunlar oluşuyor HWMonitörü indirdim değerler genelde MAX. a yakın sanki driver güncel ve daha yeni temizledim babamın laptopu bozuldu bende ram,ekran kartı, harddiskini almayı düşünüyorum zaten ama sorun nerde bi yardım edebilir misiniz acaba belki almama gerek kalmaz

• ekran kartı sıkışıyor gibi sıcaklıklar ne alemde ?
  • MAX. değerinin 3,4 derece altında yani 1.376 normali max.1472 falan hepsi öyle
  • Kısa ve net; Ekran kartın arızalanmış garantisi varsa direk götür aldığın yere.
  • Resim atamıyorum acaba resim eklemek için tıklayın yazıyor ordan HWMonitörün hemde oyundaki cizgilerin görünütüsünü atıcam ama nasıl yapıcam
  • Arıza olabilir dediğin doğru olabilir evet bende diyorum ya değiştiricem kasa 10 yıllık neredeyse bence böyle sorunlar normal gibime geliyor ama başka çözümü var mıdır?
  •  Oyun oynarken belli bir süre sonra oluşan çizgiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardım yok mu ya bunu düzeltmem lazım garanti yok ekran kartının .s.s
  • malesef aynısı bana oldu ekran kartının sogutucusu sıkıntılıymıs gecicibişeler yaptılar 1 ay sonra poff oldu kart aldm yeni
  • ben sorunu çözdüm çıkardım silgiyle sildim ayağını sonra güzelce temizledim heryerini koydum yerine driver güncelledim 2 dir oyunda sorun cıkarmıyo inşallah cıkarmaz sorunu çözdüm cok teşekkürler
  • Aynı soru bende de var arkadaşlar:(
  • Ekran kartını değiştir yeni bişi al istersen garantisi varsa servisine ver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.