Şimdi Ara

Oyun oynarken aniden görüntü gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyun oynarken birdenbire görüntü gidiyor. Ekran açık ama kapkara oluyor. Bilgisayarın da güç düğmesi yanıyor ama reset atmak zorunda kalıyorum.
    Sorun ne ile ilgilidir? Sıcaklık değerlerinde bir sorun yok

• Ekran kartında problem olabilir. Funmarkta testi başlatıp kısa sürede görüntü gidiyor mu diye bir test edin
  • Driver güncellemesi deneseniz birde hep aynı oyunda mı yapıyor farklı oyunlarda da yaptığı oluyor mu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

Driver güncellemesi deneseniz birde hep aynı oyunda mı yapıyor farklı oyunlarda da yaptığı oluyor mu???

Farklı oyunlarda oluyor. Önceden sorun yoktu birden oluştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Ekran kartında problem olabilir. Funmarkta testi başlatıp kısa sürede görüntü gidiyor mu diye bir test edin

Hocam testte bir sıkıntı çıkmadı. Bazen 2 saat oyun oynayınca bir şey olmuyor bazen de oyunu açar açmaz bozuluyor. Klavyede numlocku açıp kapayamıyorum. Herhangi bir tuş işlemiyor. Sadece kasanın güç ışığı yanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

quote:

Ekran kartında problem olabilir. Funmarkta testi başlatıp kısa sürede görüntü gidiyor mu diye bir test edin

Hocam testte bir sıkıntı çıkmadı. Bazen 2 saat oyun oynayınca bir şey olmuyor bazen de oyunu açar açmaz bozuluyor. Klavyede numlocku açıp kapayamıyorum. Herhangi bir tuş işlemiyor. Sadece kasanın güç ışığı yanıyor

HdTune ile bad sector var mı diye bir kontrol edin ardından bir sorun çıkmazsa orada memtest yapın

• quote:

quote:

quote:

HdTune ile bad sector var mı diye bir kontrol edin ardından bir sorun çıkmazsa orada memtest yapın

Hocam ikisinde de sorun çıkmadı. Bilgisayar kargoyla taşındı sonra oldu bu sorun. İlgisi olabilir mi, harddiske bir şey olmuştur ya da kablolar falan gevşemiştir. olamaz mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarın kitleniyor.Bu da virüsten kaynaklı olabilir.Virüs taraması yap.Ya da işlemci çok ısındığı için kitleniyorda olabilir.İşlemcinin sıcaklığına bakınız.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam hd tune da şöyle bir şey görünüyor. Bundan olabilir mi?

Oyun oynarken aniden görüntü gidiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.