Şimdi Ara

Oyun oynamak neden artık zevk vermiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
5.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden oyun oynamamak için kendimi zorlardım şimdi oynamak için zorluyorum. Mafia tarzı gta tarzı oyunlara eskiden ölürdüm şimdi de bi hevesle bunları ediniyorum ama gel gör ki oynarken ölümüne sıkılıyorum.

Eski halimi düşünüyorumda gta 5 elimde olacak ve oynamayacam he ? Kıyamet kopardı la.

Çok saçma geliyor şimdilerde, ilerlemeli olsa saçma geliyor ilerlemeli olmasa yani mmorpg olsa yine saçma geliyor hala zevk aldığım bir iki oyun varsa onlarda (öyle onlibe da değil) arkadaşlarla ortak oynayacağımız bir oyundur counter falan. Yoksa atıyorum online a girip bf oynamakta zevk.

Keşke eskiden aldığım zevki yine alabilsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende artik hic Zevk almiyorum son zamanlarda zevk alarak oynadigim oyun rainbow six siege guzel takimli mucadelili oyun.Onun disinda steamde var 260 oyun kara kara dusunuyorum hangisini baslasam single sonra gene rainbow aciyorum.

• Sarcak oyun tavsiyesi var mi beyler

• Strateji oynayın paradox sonra aman sabahlar olmasın

• Valla lol oynuom cok zevkli arkadaslarla duo girioz ck eyleniyoz valla

• Bende aynıyım hatta evlenip çocuk sahibi olmayı düşünüyom yaş 22

Aileme desem 1 hafta içinde 10 tane bulurlar psikopatlar bi an önce evleneyim diye gözümün içine bakıyorlar. Evlenmiyorum ulan inat diyil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş ne oynadığına bağlı. Gidipte eski püskü metin2, knight, lol,dota vs. Oynarsan tabi canın sıkılır. Git gta5,just cause3, rainbow six, mafia 3 oyna

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    8 yıl önce açıldı
    Oyun açarken tepki yok
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayni durumdan ben de muzdaribim. 3-4 senedir bilgisayarlarim sadece oyun amacli olmasina ragmen, kulaklik, klavye, mause tam takim olmasina ragmen, hatta suanda evde g27 direksiyon ve 108 ekran tv kutuda durmasina ragmen oyun oynamak gelmiyor icinden. Yas 21.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevgilisiOlanMan kullanıcısına yanıt
    Mafya 3 çıktı mı

• Ben de sadece fm den zevk alıyorum.Diğerlerini pc açmadığı için de olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Mafya 3 çıktı mı

Evet 1 ay oldu

• gtayı bana at madem
  • maalesef insan büyüdükçe olgunlaşıyor ve o cocuksu duygular kayboluyor. Eğer oyunlardan zevk almak istiyorsan reel arkadaşlarınla oyun oyna. Muhabbeti güzel olunca oyunda güzel olur Pes/Fifa yı arkadaşlarınla oynamanı tavsiye ederim
  • Çünkü oyun kasacak mı diye düşünme derdi kalmadı. Benim bilgisayar her oyunda kasıyor orası ayrı konu ama dert bitti oyunda bitti
  • Cs:Go oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

maalesef insan büyüdükçe olgunlaşıyor ve o cocuksu duygular kayboluyor. Eğer oyunlardan zevk almak istiyorsan reel arkadaşlarınla oyun oyna. Muhabbeti güzel olunca oyunda güzel olur Pes/Fifa yı arkadaşlarınla oynamanı tavsiye ederim

Pesten kusacam artık zevk mevk vermiyor arkadaşlı arkadaşsız

Arkadaş gta 5 oyna yazmışın zaten onu oynadığımı yazmışım ya okusana iki kelime bişey zaten

• Hoş geldiniz arkadaşlarım 34 yıldır oyun oynuyorum aynı sorun arada bendede oluyor Hayatın belirli dönemlerinde zevk alamama boşvermişlik hissi oluyor Ama eski oyunların grafikleri kötü fakat oynanabilirliği senaryosu harikaydı mafia 1 .. max payne 1 ve 2 ..winning eleven japon futbolu .. medal of honor. . Call Of Duty .. wolfenstein. .
    İkinci Dünya Savaşları Harikaydı online gerek yoktu

• Çünkü eskiden oyunlar oyun gibiydi. Şimdiki oyunları çok gerçekçi yapıyorlar. Sanki gerçek hayattaymışsın gibi. Bunlara gerek yok. Oyun, oyun gibi olmalı. Gerçek gibi olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missandei

Çünkü oyun kasacak mı diye düşünme derdi kalmadı. Benim bilgisayar her oyunda kasıyor orası ayrı konu ama dert bitti oyunda bitti

Aynen abi eskiden kötü PC`lerle oynarken kasmayan oyunlarda oynamak aşırı zevkliydi,şimdi son model sistemler her oyunu açıyor sonu yok bu işin bi zevki kalmadı.Sadece online oyunlarda Rank yükselerek biraz zevk alabiliyorum(lol,cs go,dota).Gta 5 i yükledik yazın yüzde 20`sini oynayabildim ancak oyunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

maalesef insan büyüdükçe olgunlaşıyor ve o cocuksu duygular kayboluyor. Eğer oyunlardan zevk almak istiyorsan reel arkadaşlarınla oyun oyna. Muhabbeti güzel olunca oyunda güzel olur Pes/Fifa yı arkadaşlarınla oynamanı tavsiye ederim

Pesten kusacam artık zevk mevk vermiyor arkadaşlı arkadaşsız

Arkadaş gta 5 oyna yazmışın zaten onu oynadığımı yazmışım ya okusana iki kelime bişey zaten

gta mı yazmışım ?
    Hem illa bir oyun oynamak zorunda mısın ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.