< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Oyun önerisi lazım

-
-
.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Skyrim aklında varsa hiç erteleme hemen indir başla gamepasste var zaten.
Cyberpunk 2077, Death Stranding de güzeldir. Detroit ve Beyond two souls sardıysa Heavy Rain de sarar hikayesini beyond dan daha çok sevmiştim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Skyrim baktımda başından birşey anlamadım grafiklerde biraz sıkıntılı hikayesini anlayamadım daha çok kendi haline bırakılmış gezmeli tozmalı bir oyun gibi duruyor bana hikayesi ve açık dünyası iyi oyun lazım
Death strandingin inceleme videolarına baktımda daha çok kargoculuk yapıyoruz gibi geldi bana pek benlik değil cyberpunk ve heavy raine bakacam
Skyrim'den daha güzel açık dünyası ve hikayesi iyi oyun bulamazsın aslında. Açık dünyasında kaybolduğun, yan görevleri müthiş, keşif hissi harika bir oyundur. Tabi önce şans verip 1-2 saatte oyuna alışman lazım sonra müptelası oluyorsun ama eğer grafik takıntın var ise oyun 2011 de çıktı eski görünmesi normal. Death Stranding kargo simulatöründen fazlası oyunu oynamadan 1-2 video ile böyle düşünmek normal. O Oyunda biraz geç açılıyor 15-20 saat sürebiliyor ama açıldıktan sonra bambaşka bir oyun oluyor.
-
Skyrimi tekrar indirdim yine şans veririmde arayüzüne alışamadım hiç , öğretici koymamışlar oyunun başına belki trainer indirebilirim ilk başları geçmek adına
Control dene kesinlikle
Last of Us (ilki steamde de var)
Cyberpunk 2077 PC'de fena çalışmıyo. Konsolu bilmem
AC Valhala'dan uzak dur. PS5 Deluxe beleş geldi 2 saat dayanamadım. Odyssey'i platinlemiştim. Onun üstüne çekilmiyor.
Observer sarabilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X