Şimdi Ara

Oyun önerisi lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben biraz zor oyun seviyorum 10 oyun indirdiysem 8 i bayıyor 2 si sarıyor saran oyunlar şöyle

Days gone
    Rdr 2
    Ac 4 black flag
    Witcher 2 3
    Detroit become human
    Beyond two souls
    Stranded deep
    Cod 2
    Horizon zero dawn
    Far cry primal
    Ac odyses

Şuan oynamadığım oyunlar skyrim var ama karakterlerle bağ kurabiliyormuyuz oyunun başlangıcı alakasız şekilde mi ilerliyor bilmediğim için indirmemiştim yukarıdakiler gibi önereceğiniz oyunlar var mı grafikleri yeterli derecede iyi olan en azından yüzü dümdüz karakter olmasın biraz hikayesi iyi olsun falan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• .

• Skyrim aklında varsa hiç erteleme hemen indir başla gamepasste var zaten.

Cyberpunk 2077, Death Stranding de güzeldir. Detroit ve Beyond two souls sardıysa Heavy Rain de sarar hikayesini beyond dan daha çok sevmiştim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Skyrim baktımda başından birşey anlamadım grafiklerde biraz sıkıntılı hikayesini anlayamadım daha çok kendi haline bırakılmış gezmeli tozmalı bir oyun gibi duruyor bana hikayesi ve açık dünyası iyi oyun lazım

Death strandingin inceleme videolarına baktımda daha çok kargoculuk yapıyoruz gibi geldi bana pek benlik değil cyberpunk ve heavy raine bakacam

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Skyrim'den daha güzel açık dünyası ve hikayesi iyi oyun bulamazsın aslında. Açık dünyasında kaybolduğun, yan görevleri müthiş, keşif hissi harika bir oyundur. Tabi önce şans verip 1-2 saatte oyuna alışman lazım sonra müptelası oluyorsun ama eğer grafik takıntın var ise oyun 2011 de çıktı eski görünmesi normal. Death Stranding kargo simulatöründen fazlası oyunu oynamadan 1-2 video ile böyle düşünmek normal. O Oyunda biraz geç açılıyor 15-20 saat sürebiliyor ama açıldıktan sonra bambaşka bir oyun oluyor.

Skyrimi tekrar indirdim yine şans veririmde arayüzüne alışamadım hiç , öğretici koymamışlar oyunun başına belki trainer indirebilirim ilk başları geçmek adına

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kardeşim için oyun önerisi
    15 yıl önce açıldı
    oyun önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Control dene kesinlikle

Last of Us (ilki steamde de var)

Cyberpunk 2077 PC'de fena çalışmıyo. Konsolu bilmem

AC Valhala'dan uzak dur. PS5 Deluxe beleş geldi 2 saat dayanamadım. Odyssey'i platinlemiştim. Onun üstüne çekilmiyor.

Observer sarabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.