Şimdi Ara

Eşimle oynamak için oyun önerileri verebilecek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhabalar eşim hayatı boyunca hiç öyle oyun oynamaya zaman bulabilmiş biri değil malesef ki öyle çok anlamaz bu yüzden ona oyunları sevdirmek istiyorum ve onunla beraber bu anlarda eşlik edip beraber keyif almak istiyorum ama okadar uzun zamandır oyun oynayan biri olarak oyun mekanikleri kafamda zaten yer ettiği için ne tip oyunlar yeni başlayan birine iyi gider yada ne tip şeyler sevebilir bilemiyorum çünkü en basit oyunlar bile onun için çok karmaşık şeyler gibi ve klasik bir oyuncu olarak hikayeye önem vermek , mekaniklere göre değerlendiriyorum oyunları bu yüzden eşim için tamamiyle kötü oyunlar seçebilyiorum

aşağıda aklıma gelen oyunlar var

Pico park

Draw it (bunu seviyor)

Okey 101 (bunuda seviyor)

Human fall flat (onun içni karmaşık biraz)

Rayman legends

Teenage mutant ninja turtles shredders revenge

Dysmantle (belki)

Plate up

Vampire Survivor 

Minecraft dungeons

Portal 2 (belki)

Sonic süperstars

A way out (zor)

Children of morta

Degrees of separation

Never alone 

Trine serisi

Street of rage 4 (belki)

Destroy all human 2 reprobed

Castle crasher

Untitled goose game

it is take two (mekanik gerektirdiği içni zorlandı)

aklınıza gelen önerileri alabilr miyim olmadı solo sizin de aklınıza gelen basit klasik oynaması keyif veren oyunlarda olabilir örnek mario, sonic gibi klasik tatlı oyunlar

• konuya kalbimi bıraktım :'

ama ben de oyunlarla arası olarak büyüyen biri olamadım maalesef :'

yine de Lol'de TFT oynamayı sevebilir belki diye önermiş olayım..

• Sanırım forumun çoğu bu dertten müzdarip :D büyük hevesle it takes Two indirdim hanım bir türlü beceremedi şöyle beceri gerektirmeyen eğlenceli bir oyun olsa da oynasak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok basit Tekken ve mortal kombat oynayın.

Arada sırada kasıtlı bir kaç round ver eğlensin sonra peşpeşe combo mis gibi.

• Uzayincani kullanıcısına yanıt

tavsiye için teşekkür ederim ama eşim'e bilgisayar kullanımnıda yeni joystikle rahatça oynayacağı oyunları hedefliyorum ilerde kesinlikle beraber lol valorant tft gibi oynları oynamayı hayal ediyorum kendisiyle

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

it takes two çok güzel bir oyun düşüncenizi anlıyorum bende düşündüm aynı şeyleri ama sorun şurda oyunlara normal olarak ilgi duymadığından bizim gibi oyuncularla farkı hikaye aramaması yada çeşitli mekanik sistem aramıyorlar sade olsun güzel oslun oynaması basit olsun yeterli idle slayer diye saçma bi telefon oyunu yükledim geçen öylesine keyfi oynadım bir oyun bişi bakıcak diye uzattım telefonu eline aldı 2 saat 2.5 saat dalmış oyuna büyüye kapıldı böyle basit bir oyundan siz hayal edin devamını

• aa aklıma kızlarla oynadığımız bi oyun geldi şimdi.. basit bi oyun.. overcooked belki ilginizi çeker

ama joystickle oynadığınızı unuttum bunu yazarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzayincani -- 29 Mayıs 2025; 16:48:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi lazım
    4 yıl önce açıldı
    Kardeşim için oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzayincani kullanıcısına yanıt

overcook güzel bir oyun kesinlikle eğlenilir tavsiyeniniz için teşekkür eder eğer bu tip şeyleri seviyorsanız plate up a da bakmanızı öneririm

• N0C0mment N kullanıcısına yanıt
    Aa sevindim

biz de kızlarla overcooked harici böyle oynayacağımız bir oyun arıyorduk, çok iyi oldu. Teşekkür ederim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yukarıda biri yazmış it takes tow. 2 kiş oynanabilecek en harika oyunlardan biridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guns, Gore and Cannoli 1
    Guns, Gore and Cannoli 2
    Concrete Genie

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

evet ama o oyunun sorunu şurda çok fazla mekanik içeriyor ve oyunlara yeni olan biri için bu mekanikler anlaşılması zor ve buda oyundan soğtuuyor eğlenceye kaptıramıyor kişi malesef deneyerek tecrübe ettim bir durum eşim mekanikleri anlamaya çalışırken bıkkın bir şekilde bakıyordu ama size katılıyorum en harika oyunlardan biri olduğuna dair normalde bir yakın arkadşaım var onla o tip oyunları aşırı oynarız severek ama oyunlara yeni başlayan ve çok fazla bu tip şeylerden anlamayan biri için karmaşık mekanikli oyunlardan uzak tutuyorum dün plant and zombie nin iki kişilik versiyonunua girdik çok eğlendi

• Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

dürüst olmak gerekirse hiç bu tip oyunlara bakmamıştım ilgimi çekmediginden ama fikrinizi kesinlikle sevdim mantıklı bir oyun tarzı kesinlikle keyif alacağını düşünüyorum hata eski tip contra filan da deneyebilrim o tip oyunlar güzel oldu bu

• N0C0mment N kullanıcısına yanıt

Yazdığım üç oyun da efsanedir. Fırsatınız olursa mutlaka deneyin derim.

• Biz büyük bir keyifle Cat Quest 1 ve 2'yi -ki favorimiz-, Unravel Two, Trine serisi, Sea of Stars bitirdik. Unuttuklarım da var, aklıma gelirse yazarım.

• Öncelikle oyun oynayabilmek için çocukluktan biraz deneyim olması gerekiyor.

( eşim mekanikleri anlamaya çalışırken bıkkın bir şekilde bakıyordu. ) Bence eşiniz sizi kırmamaya çalışıyor.

Yaşınızı bayağı almışsınız bence video oyunu yerine film izleyin dizi izleyin. Dışarıda yapabileceğiniz ortak etkinlikler bulun mesela bisiklet sürmek gibi. Hiç bir şey yapamıyorsanız sadece turlayın dışarıda. Ev hastalıktır evde çok durmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 31 Mayıs 2025; 8:12:26 >
  • Sebastos Ozius kullanıcısına yanıt

sea of stars ilginç duruyor kesinlikle

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt

ben hayatımı bilgisayar üzerinden kazanıyorum ve hayatımın bel kemiklerinden bir parçası sayılır ve çocukluğumdan beridir en büyük hayalimdir bir gün evlendigim kişiyle beraber keyifle oyun oynamak ve eğlenmek olucak bunun dışında eşimde bende pek dışarı çıkmayı seven insanlar değiliz ve evet kırmamaya çalışıyor ama basit anlayabildiği ve oynaması kolay oyunlardaki o ifadeyi görseniz kalbimin nasıl ısındığını o minik tatlı tebüsümü görmek ve sanki büyülenmiş gibi gözlerini ekrandan alamayışı bu anları görmek aşırı hoş bi sahne

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.