|
öncelikle merhabalar eşim hayatı boyunca hiç öyle oyun oynamaya zaman bulabilmiş biri değil malesef ki öyle çok anlamaz bu yüzden ona oyunları sevdirmek istiyorum ve onunla beraber bu anlarda eşlik edip beraber keyif almak istiyorum ama okadar uzun zamandır oyun oynayan biri olarak oyun mekanikleri kafamda zaten yer ettiği için ne tip oyunlar yeni başlayan birine iyi gider yada ne tip şeyler sevebilir bilemiyorum çünkü en basit oyunlar bile onun için çok karmaşık şeyler gibi ve klasik bir oyuncu olarak hikayeye önem vermek , mekaniklere göre değerlendiriyorum oyunları bu yüzden eşim için tamamiyle kötü oyunlar seçebilyiorum aşağıda aklıma gelen oyunlar var Pico park Draw it (bunu seviyor) Okey 101 (bunuda seviyor) Human fall flat (onun içni karmaşık biraz) Rayman legends Teenage mutant ninja turtles shredders revenge Dysmantle (belki) Plate up Vampire Survivor Minecraft dungeons Portal 2 (belki) Sonic süperstars A way out (zor) Children of morta Degrees of separation Never alone Trine serisi Street of rage 4 (belki) Destroy all human 2 reprobed Castle crasher Untitled goose game it is take two (mekanik gerektirdiği içni zorlandı) aklınıza gelen önerileri alabilr miyim olmadı solo sizin de aklınıza gelen basit klasik oynaması keyif veren oyunlarda olabilir örnek mario, sonic gibi klasik tatlı oyunlar |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt