Şimdi Ara

Oyun Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok yeni bi pc toplattım gaming pc özelliklerim süper Assassin's Creed 4 Black Flag'ı En yüksek ayarlarda 0 donma,kasma ile oynuyorum tek ihtiyacım olan değişik tarzda savaş,aksiyon oyun önerisi. Yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden teşekkürler

Sistemim kısaca:
    i7-4770k 3.4ghz
    8gb ram - AMD Radeon 6570H- 2TB Harddisk

• quote:

Orijinalden alıntı: brscanunel

Çok yeni bi pc toplattım gaming pc özelliklerim süper Assassin's Creed 4 Black Flag'ı En yüksek ayarlarda 0 donma,kasma ile oynuyorum tek ihtiyacım olan değişik tarzda savaş,aksiyon oyun önerisi. Yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden teşekkürler

Sistemim kısaca:
    i7-4770k 3.4ghz
    8gb ram - AMD Radeon 6570H- 2TB Harddisk

6570 nedir yahu gaming falan değil kusura bakma kim aldırdıysa o ekran kartını yazık etmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Crysis 3
    Splinter Cell Blacklist
    Splinter Cell Conviction
    Max Payne 3

Aklıma tekrar gelirse yazarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sistemim= İşlemci : INTEL CORE I5 4670K Anakart : MSI Z87 G45 GAMING Ram : GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 Kasa : COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W Monitör : AOC 23.6" E2461FWH Ekran Kartı : Asus gtx 770 directcu ii oc 2gb HDD :SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE Diğer = PS3 320GB General Mobile Discovery
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Oyun Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Güzel Oyun Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerCi

herhalde o sistemi topluyan kisi özürlu falandı i7 4770kya o ekran kartımı alınır

+ @brscanunel

Arkadaşlarhttp://www.teknosa.com/urunler/125032409/samsung-ativ-book-5-np550p5c-s05tr-notebook

Şu bilgisayarı 2.450 ₺ ye dün aldım.Perşembe günü elimde olacak inşallah.

Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz?
    Gerek ekran kartını; BF3-4, Crysis 3 , max payne 3, hitman absoullation vb bu gibi büyük oyunları oynayacağım.

Gerek işlemci de; Dreamwevar , Photoshop vb kodlama falan yapacağım.

Yanlış yapmadım değil mi?

Yeri burası değil kusura bakmayın söylemek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim laptopun aynısını almışsın :D ben alalı nerdeyse 2 sene oldu fiyatı sadece 50 lira düşmüş çok şaşkınım yalnız :D

bf3 ben de çok oynadım bu aletle. düşük-orta ayarlarda ancak akıcı oluyor ve soğutucun kabiliyetli değilse klavye ısınabiliyor dikkat et. diğer oyunları denemedim ama orta grafik ayarlarında 40-50 fpsden yüksek bişey bekleme derim ben. ne kadar kaliteli bir laptop olsa da sonuçta bir laptop ve masaüstü performansı beklemek hiç de gerçekçi değil.

laptopumdan genel olarak çok memnunum. kodlama da gayet güzel yapılıyor yani :D hayatımda kullandığım en rahat klavyelerden birine sahip alet. bi de garantisi bitince bluray okuyucuyu söküp yerine ssd takıcam o zaman uçacak alet

• dishonored
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.