Şimdi Ara

İKV online [İstanbul Kıyamet Vakti]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ikv den kısaca bahsetmek istiyorum.Oyun türkiyenin ilk türkçe mmrpg oyunu olup konusuyla bildiğimiz kıyamet sonrası yaşam mücadelesini konu almaktadır. Dünyaya düşen meteorlar sonrası yüzeye çıkan garip yaratıklar ve son dönemde gelen packleri ilede yeraltına indiğimiz bir oyun.Oyunun ilk betasından belli oynayan ilgilenen biri olarak başlarda aldığım tadı anlatamam.Her ne kadar eksileri olsada konusu,kurgusu,ekip oyununun ön planda olması gibi gerçekten güzel yanları olan bir oyundu.Oyundu dan kastım başlardaki ekip ruhunu,oyuncular arası eşitliği ortadan kalkan bir oyun oldu.Oyunun her bir köşesinden para kazanmak amaçlı bazı atılan adımlar
    dan dolayı oyunun oynalabirlik açısından mafedildiğini düşünüyorum.Oyunun eski yardımlaşma ruhunu kaybetmesinden ve günümüz grafiklerin altında kalmasından dolayı zaten insanı sıkan yapısı ve oynanabilirliğin sıfır olması beni çok rahatsız ediyor.Acaba yanlışmı düşünüyorum yoksa gerçekten eski ruhunu kayıpmı etti sizinde yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamwallker -- 12 Şubat 2012; 15:43:51 >

• Quest üzerenmi kurulu aylarca lvl mi kasıyorsun yoksa pvp mı atıyorsun denemek istiyorum ama aylarca quest yapmak istemiyorum
  • gördüğüm en kötü oyun :/ fare vs human 1000000000000000000000000000 min later fare wins

Orijinalden alıntı: VodkaChief

gördüğüm en kötü oyun :/ fare vs human 1000000000000000000000000000 min later fare wins

Fare karşısında insan 1000000000000000000000000000 dakika sonra fare kazanır demek çok mu zor ?

ki oyun bu yüzden zor oldu 6 kişiden biri mutlaka hata yapıyor daha çok sinir stres yani ...

nedenide tek kişiye özel herkesin free takılacağı devasa alanlar yapamamaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 19 Mayıs 2012; 1:55:49 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.