Şimdi Ara

Oyun nasıl gelişir size örnek. Böylesi yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
5.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çinli kızlar şişman oluyor diye duydum ama görmedim bilmiyorum
  • hocam op.ggni falan atar mısın bide biz bakalım veya her hangi bi profil linki de olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltisLOL -- 15 Haziran 2017; 13:1:21 >
  • Benim anlamadığım pro oyuncular neden 20'li yaşlara gelince emekli oluyor? arkadaş sanki bana performans sporu yapıyorlar oturup pc başında kç büyütüyorsun işte para da kazanıyorsan daha ne?!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Prezidente

    Benim anlamadığım pro oyuncular neden 20'li yaşlara gelince emekli oluyor? arkadaş sanki bana performans sporu yapıyorlar oturup pc başında kç büyütüyorsun işte para da kazanıyorsan daha ne?!

    Batı kültüründe sebebi açıkçası hayatı yakalamak. Çok çok ünlüler hariç kimse espordan öyle büyük paralar kazanmıyor. Yani size göre fazla ancak kendi ülkelerine göre geleceklerini ipotek ettirebilecek kadar değil. Bak Faker onca şampiyonluk, onca tarih yazdı senelerdir oynuyor kazandığı para anca 1m usd'yi buldu ki bu mecradaki en uç örnek. Bu çocuk 21 yaşında ve devam ederse hiç bir geleceği olmayacak. Neticede bu bir oyun unutma bugün var yarın yok kim bilebilir. Daha sonra ne yapacak? Vasıfsız işçi olarak mı çalışacak? Kocaman gelecekten bahsediyorum.

    He ilerde daha değişik projeler olur benim bilmediğim gelişmeler olur o ayrı. Ancak ortalama oyuncular komple geleceklerine bu kadar kesin çizgili ipotek koymaya açıkçası totosu yemiyor.




  • Aslında neden böyle bir oluşumun olmadığı sorusuna cevabınızı vermişsiniz, üst ligde görünüp ego tatmin etmekten fazlası yok birçok oyuncuda bunu oyun içi konuşmalara bakıp da görebiliyorsunuz.

    Bizim milletimizin en göze batan özelliği kolay yolu bulup kendimi büyük göstereyim ve başkalarının eksiklerine hızlıca basayım da yükseleyim, o konuma uyum sağlayamazsam başka bir kılıf bulurum vs vs.

    Kendisini geliştirip gerçekten büyümeye çalışan insan sayısı çok az, geri kalan hemen hemen herkes kendisini olduğundan büyük göstermenin yolunu arıyor sorun bu, gerçekten kendisini geliştirmeye ilgilendiği konuda layığıyla yükselmeye adanan insanlar olsaydı fazlası da olurdu bu insanlardan.


    Arkadaşlarımla oynamak için TR serverına geçtim westtekini bıraktım unuttum gitti bile. Arada solo/duo da iyi insanlarla karşılaşıyorum keyfine devam ediyorum Gold4'e kadar gelebildim e-spor tutkum olmadığı için muhtemelen TR'den devam ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F9092F00C -- 15 Haziran 2017; 16:26:13 >




  • bu işler ticari pazara bakar ona bakarsan 60 ve 70'li yıllarda NBA'de dahi oynasan basketboldan pek bi para kazanamıyordun. bir de mevcut duruma bak 1 sezon sağlam bir kontrat imzala hayatın sigortalansın. bence 10-20 yıl içinde de e-sporlar benzer bir hal alacaktır tabi özveri ile.
  • Uzun zamandır öyle olması için yatırım yapılıyor zaten ama nedense o seviyeye ulaşabileceğini düşünmüyorum
  • Çünkü Türk insanının bir bilgisayar oyunu için istişare yapmaktab daha bütük sorunları var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T h r a c i a n kullanıcısına yanıt
    Hıı cnm öyle mi? Bir top pesinde koşturan 22 tane adamı izlemek mi mesela daha büyük olan mesele?

    Alakası yok sorunla vs. Kültür işte, toplumun ilgi odagiyla ilgili.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adam ironi yapmış sakin

    Yani dış etkenkerden çok kendimize bakmak lazım. Düşünsenize şu sakin olabilme olayı olsa koca sektör kalkınacak ama bunun kimse farkında değil
  • E-spor geleceği olan bir sektör.
    Bu zamanın profesyonel ve herkes tarafından bilinen oyuncuları, bu sektörde de ilerde ekmek yiyecektir ben ona inanıyorum.

    Sanıyorum ki bundan 3-4 sene sonraya internet üzerinden daha fazla yayınlar, etkinlikler olacak.
    O zamana emekli olmuş Bjergsen ve Faker'in
    Get Analysis LoL programı yaptığını düşünsenize...

    Olabilir ve binlerce kişide böyle bir programı takip edecektir.

    E-sporda ekmek var. Sporun geleceği var. İnternetin olduğu her sektör gelişime açık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JJimi

    TR'de oynayan adam yok niye tartışma yapıyonuz ki :DDD Serverın kalitesi ortada.

    Senin gibileri tartışıyoruz knk.
  • Benim hakkimda tartisabilecek yeterli iq ye sahip degilsin knk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JJimi -- 16 Haziran 2017; 19:38:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JJimi

    Benim hakkimda tartisabilecek yeterli iq ye sahip degilsin knk

    İşte bu yüzden seni konuşuyorum knk.

    HEADSHOOT!
  • xD Anladım hocam.. Biraz mental sorunlar var herhalde neyse ailene sabır diliyorum :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JJimi

    xD Anladım hocam.. Biraz mental sorunlar var herhalde neyse ailene sabır diliyorum :D

    Uslu dur, forumda büyükbaşlık yapanı ebeveynlerine şikayet ediyoruz.
  • 5 günde çözmüşsünüz forumu bakıyorum.
  • İşim gereği hergün hiç yoksa en az 10 çinli tedarikçim ile görüşüyorum. Bu olay adamların her alanında var. Resmen adamlar "dedicated" her ne iş olursa olsun en iyisini yapmalıyız. Bir de kültürleri gereği inanılmaz saygılılar.

    Gerçi şunu da söylemeden geçemeyeceğim zeka olarak bu adamlardan çok çok ilerideyiz bir şey anlatmak gerçekten çok zor. En azından bizim sektörde böyle. Bu açıklarını bence çok çok fazlaca çalışarak kapatıyorlar.

    Özetleyecek olursak; bizde ki kibir adamlarda yok, hedef hep ileri. Biz kendimizi hep dev aynasında görüyoruz. ( Bknz : üst paragraf )

    Edit : Şerefsizler Shanghai da fuara gelecektim vize vermediler geciktirdiler fuar kaçtı bugün vizem geldi. Ağustos-Eylül ayında Kaiping de olacağım 15-20 günlüğüne. Ne taraftasın ? :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -EDD- -- 16 Haziran 2017; 22:15:10 >
  • Yorozuya Gin-chan kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam bende silverım şuan siz deyince fark ettim bronz a karşı egom olduğunu neyse önemli olan fark etmek teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phenx -- 17 Haziran 2017; 0:1:13 >
  • Bence böyle bir oluşum yapmaktan önce oluşuma zemin hazırlanmalı yani tr serverındaki bir oyuncu kitlesiyle böyle bir oluşum içine girerseniz hatta giremezsiniz bile varsayım yapacaktım yapamadım error verdi her mesaj küfürle dolar önce kendimizi değiştirmeliyiz kendimizi değiştirirsek ancak oyunu oynayan küçüklerde saygılı olur bakın ben 2003lüyüm büyük değilim bende öyle söven tiplerdendim son bir iki güne kadar bu işin böyle olmayacağını ve ilerlemem gerektiğini düşündüm ve nasıl daha iyi oynayabilirim diye araştırma yapmaya başladım çok şey öğrendiğim söylenemez ama gelişme var öğrendiklerimden birisi küfredip insanlarla kavga edersen daha kötü oynadıkları gerçeğiydi hani hala küfrettim ama çok çok daha azalttım hani adama söylüyorsun dinlemiyor sonra kaybediyoruz ya mesela adama 10 kere ward lı oyna gang gelcekler diyorum yine de ward atmıyor sonra gidiyor gang yiyor sonra feedliyor hala bir şey demiyorum ama hala dinlemiyor biz tf deyken manasız hero yla blue alıyor işte o zaman sövüyorum şuan o zamanda sövmemem gerektiğini anladım iş sadece oyun değil karşıdakine saygı meselesi aynı zamanda ben şuan bunu gördüm teşekkürler :)




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.