Şimdi Ara

Oyun mouse u counter strike oynarken ne kadar fark eder

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
6.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam, öncelikle başlık biraz karışık oldu bunun için üzgünüm. Sizlere sorum iyi bir oyun mouse u msela steelseriel sensei counter strike oynarken oyun performansında ne kadarlık bir etki bırakır? Sonuçta fiyatı bayağı bir yüksek. Nedir yani bunun sırrı 4-5 yıllık belki dedaha fazla tam hatırlamıyorum bi a4 tech x2 midir nedir böyle bi marka mousem var iyide bir cs oyuncusuyum fakat son zamanlarda nedense performansımın düştüğünü açık bir şekilde farkediyorum. Önceleri public olsun 5v5 olsun her maçta iyi skorlar elde ederdim hele hele usp elime alışımda her attığım hs diyebilirim ama şu anda mouse eskidimi ne olduysa artık eskisi gibi oynayamıyorum haliyle 3-4 yıl önce aldığım zevki şimdi alamıyorum. Sizce mouse değiştirsem elime uygun rahat iyi birşey alsam eski günlerime dönebilir miyim?

• Anlatılmaz yaşanır dedikleri olaylardan birisi bu. Kaliteli bir mousepad ve kaliteli bir mouse ile yaşayacağın oyun deneyimi en ufak hareketin önemli olduğu oyunlarda cidden önem kazanıyor. MMORPG oyunlarda 5 liraya alacağın bir mouse ile sıkıntı yaşamazsın çünkü dana kadar oyun / canavara tıklamak beceri gerektirmiyor. Nerden aldığımı bile hatırlamadığım mousepad üzerinde mouseyi rahat hareket ettiremediğimden dezavantajını açıkça hissediyorum şahsen.
  • Professional bir oyuncu olarak. Bir oyuncunun, ekipmanı tam olmalı, ekipman dediğimiz şey? Klaviye + Kulaklık + MousePad + Mouse . Bunlar senin oyununa nasıl etki eder, cs oyunu, ses ve reflekslerini gerektiren bir oyun. Sen 15 tl ye a4tech mouse ile oynarsan eğer, 180 derece döndüğünde, bir anda havaya kalkar sapıtır, fakat professional bir mouse ile ister 620 döndür yine birşey kaybettirmez sana. Döndürmek istediğin yerde kalır. Kulaklığa gelirsek eğer, oyunu ne kadar ciddi oynadığına bağalı, eğer ben oynarım dyorsan. Senin oynıcagın oyunu %15 etki eder kulaklık, çünkü reflekslerin kadar, seste önemli oyunda. Umarım yardımci olabildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 liralık mouse u birden durdurursun kayar ama bu sensei vs mouse leri nerde durdurursan orda durur tabi bunun mousepad lede alakası var.Bende kinzuv2 vardı tuşu bozuldu 10 liralık mouse ile oynamaya çalıştım farkı orda daha çok anladım.

• Türkiyede cs arenasın'da mx518 Logitech benden daha fazla uzun bir süte kullanan yoktu. Fakat artık , o mousenın iş yapamicagını anladıgımda kendime SteelSeries Rival aldım. Elime oturan ve çokta güzel bir mouse. 30 milyon tıklama garantisi var. Diğer mouselerden %65 daha fazla , hele hele a4tech ten %89 daha fazla. Fakat biraz pahalı 210 tl .

• O zaman bana mouse ve mousepad alma yolu göründü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHAKALNikita

Professional bir oyuncu olarak. Bir oyuncunun, ekipmanı tam olmalı, ekipman dediğimiz şey? Klaviye + Kulaklık + MousePad + Mouse . Bunlar senin oyununa nasıl etki eder, cs oyunu, ses ve reflekslerini gerektiren bir oyun. Sen 15 tl ye a4tech mouse ile oynarsan eğer, 180 derece döndüğünde, bir anda havaya kalkar sapıtır, fakat professional bir mouse ile ister 620 döndür yine birşey kaybettirmez sana. Döndürmek istediğin yerde kalır. Kulaklığa gelirsek eğer, oyunu ne kadar ciddi oynadığına bağalı, eğer ben oynarım dyorsan. Senin oynıcagın oyunu %15 etki eder kulaklık, çünkü reflekslerin kadar, seste önemli oyunda. Umarım yardımci olabildim.

15 tl lik a4tech mouse kullanıyorum 180 derece döndürdüğümde havaya kalkmıyor sapıtmıyor ? Tamam oyun mouseleri oyunda baya bir farkı var,ama sizin abarttıgınız kadar degil.O ney öyle , bütün nooblar oyun mousesi alsın da pro olsun o zaman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 30 FPS ile 60 FPS arasında ki büyük bir fark gibi etkiliyor gerisini sen düşün

Mouselar da DPI ne demek araştır.
  • Kardeşim tabi ekipmanlarda önemlidir.Fakat Cs'de bilek olmayınca istersen en iyi ekipmanları topla yine bir işe yaramaz. Önce Bilek sonra ekipman
  • Tehlikely kullanıcısına yanıt
    Bi fark yok desem yerdir. Cs : Go oynuyorum logitech g 400 var elimde sadece dpı işini rahat goruyorum öbür işlerli sanal alemde daha kolaylık saylıyo. Oyun için o kadarda para verilmez ucuza al bitane ...
  • Oyuncu mouse'larında tepkime süresi çok daha hızlı olduğundan sizi avantajlı duruma geçirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam bir oyun mouse'u al ve dene. Farkı göreceksin
  • Ya tmm tutusu iyi tepki suresi iyi de asil fark burada degil.aradaki en temel fark dusuk sensivity ile oynuyorsaniz ki cs go da 500 dpi 2.14 sensivity uzeri ile biryerlere geline ilecegini sanmiyorum mouse ani hareketlerde sapitmaz ayni yuksek sensitvy de oldugu gibi ayni istediginiz yere gelir. Ucuz mouselerde ornegin tek hareketle arkaniza bakmak istediginizde mouse takilir, havaya kalkip donmeye devam eder, ya da en iyi ihtimal siz hareketinizi bitirdikten 2sn sonra anca istediginiz yere gelir tabii bu soylediklerim sadece dusuk sensivity icin

• huzzy kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khist -- 7 Ekim 2017; 16:41:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzzy

Ya tmm tutusu iyi tepki suresi iyi de asil fark burada degil.aradaki en temel fark dusuk sensivity ile oynuyorsaniz ki cs go da 500 dpi 2.14 sensivity uzeri ile biryerlere geline ilecegini sanmiyorum mouse ani hareketlerde sapitmaz ayni yuksek sensitvy de oldugu gibi ayni istediginiz yere gelir. Ucuz mouselerde ornegin tek hareketle arkaniza bakmak istediginizde mouse takilir, havaya kalkip donmeye devam eder, ya da en iyi ihtimal siz hareketinizi bitirdikten 2sn sonra anca istediginiz yere gelir tabii bu soylediklerim sadece dusuk sensivity icin

hocam bizim awper bir arkadaşımız var mm tanıstım ciiden iyi bir adam jersey muhtarı nicki ile takılıyor 300 dpi 8,5 sens ile oynuyor mousen sensorleride onemli,sen falan kendi ne rahat hısediyorsan en hızlı yoktem duvara daire seklind mermis sık,sağa sola git cros kaymaya kadar sns yuksel düşürür 12e 1 baslat ilk önce dpi adım dpi düşür.istediğin tus poziyonu olsundca kaymalar olduğunu hısediyorsan sens yavas yavas artır,sonunda sağa sola doğru gitiğinde daire tam odakta kalıyor ise idael ayarları yaparsın,dpi sens mantığı,gel görki iyi oynmak için ekipman + skil sart ekipman yok skil durmöu iyisi ise kızılayın dağıtığı mous ile iyi iş cıkarırsın,yetenek yok sıkı antreman ve fazla tercrübe ile oynuyorasn,ekipman sen,n daha iyi bir oyun cıkartman adına basamak olur, işin acı gerceği ama skil sart sürekli antreman gerekiyor.

• valla bi x7 var işimizi görüyor şimdilik ama bende daha iyi bişey almayı düşünüyorum 150-200 arası
  • G300 + SteelSeries QcK mousepad işinizi görür ikisinin toplamı 100 TL gibi bi para. Üstüne de creativin falan mikrofonlu kulaklıkları var onlardan alırsınız 200 TLye ultra bi oyun deneyimi yaşatır size. Bu fiyat performans ürünleri tabi, yok benim bütçem 600-700 lira diyorsanız tavsiyem Razer'a SennHeiser'a falan yönelmeniz olur. Bu arada konu hort :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Urbanears

G300 + SteelSeries QcK mousepad işinizi görür ikisinin toplamı 100 TL gibi bi para. Üstüne de creativin falan mikrofonlu kulaklıkları var onlardan alırsınız 200 TLye ultra bi oyun deneyimi yaşatır size. Bu fiyat performans ürünleri tabi, yok benim bütçem 600-700 lira diyorsanız tavsiyem Razer'a SennHeiser'a falan yönelmeniz olur. Bu arada konu hort :))

Bana göre eğer düşük bir bütçeniz varsa başlangıçta bütçenizin çoğunu mouse ve mousepadde kullanın.Cs go'da sesler rahat duyuluyor, duyulmasa dahi ya info geliyor ya da belli bir yeri tuttuğunuz için fazla bir önemi olmuyor.Mouse ve mousepad'i hallettikten sonra imkan olunca daha iyi bir kulaklığa geçiş yapabilirsiniz.Yüksek bütçede ise mouse'un sensörüne,ergonomisine ve ağırlığına dikkat ederk alın.Deneme imkanınız varsa deneyerek alın.Almadan önce mouse'un nasıl sorunları var araştırın.

• Mouse ve mousepad önemli, kulaklık da önemli.
    fakat klavye ve csgo için spesifik bir önem sanmıyorum.
  • Steelseries Rival kullanıyorum daha 2 ay olmadı alalı. Aldığımdan beri 5-6 rütbe atladım DMG'yim şuan yakın zamanda tekrar atlarım herhalde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.