Şimdi Ara

Oyun mouse u counter strike oynarken ne kadar fark eder (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
6.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mouse 1tl + mouse pad 5 tl = 6 tl lik ekipmanımla steelseriescileri bekliyorum pmden ekleşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: XGL

quote:

Orijinalden alıntı: Urbanears

G300 + SteelSeries QcK mousepad işinizi görür ikisinin toplamı 100 TL gibi bi para. Üstüne de creativin falan mikrofonlu kulaklıkları var onlardan alırsınız 200 TLye ultra bi oyun deneyimi yaşatır size. Bu fiyat performans ürünleri tabi, yok benim bütçem 600-700 lira diyorsanız tavsiyem Razer'a SennHeiser'a falan yönelmeniz olur. Bu arada konu hort :))

Bana göre eğer düşük bir bütçeniz varsa başlangıçta bütçenizin çoğunu mouse ve mousepadde kullanın.Cs go'da sesler rahat duyuluyor, duyulmasa dahi ya info geliyor ya da belli bir yeri tuttuğunuz için fazla bir önemi olmuyor.Mouse ve mousepad'i hallettikten sonra imkan olunca daha iyi bir kulaklığa geçiş yapabilirsiniz.Yüksek bütçede ise mouse'un sensörüne,ergonomisine ve ağırlığına dikkat ederk alın.Deneme imkanınız varsa deneyerek alın.Almadan önce mouse'un nasıl sorunları var araştırın.

Hocam benim bi sorunum da monitör. 300 fps alıyorum ama monitör desen el kadar. Ne gibi bi monitör önerirsin-iz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ss rival ss qck mouse pad ss siberia v2 akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XGL

quote:

G300 + SteelSeries QcK mousepad işinizi görür ikisinin toplamı 100 TL gibi bi para. Üstüne de creativin falan mikrofonlu kulaklıkları var onlardan alırsınız 200 TLye ultra bi oyun deneyimi yaşatır size. Bu fiyat performans ürünleri tabi, yok benim bütçem 600-700 lira diyorsanız tavsiyem Razer'a SennHeiser'a falan yönelmeniz olur. Bu arada konu hort :))

Bana göre eğer düşük bir bütçeniz varsa başlangıçta bütçenizin çoğunu mouse ve mousepadde kullanın.Cs go'da sesler rahat duyuluyor, duyulmasa dahi ya info geliyor ya da belli bir yeri tuttuğunuz için fazla bir önemi olmuyor.Mouse ve mousepad'i hallettikten sonra imkan olunca daha iyi bir kulaklığa geçiş yapabilirsiniz.Yüksek bütçede ise mouse'un sensörüne,ergonomisine ve ağırlığına dikkat ederk alın.Deneme imkanınız varsa deneyerek alın.Almadan önce mouse'un nasıl sorunları var araştırın.

Hocam benim bi sorunum da monitör. 300 fps alıyorum ama monitör desen el kadar. Ne gibi bi monitör önerirsin-iz?

Eğer bütçeniz yüksekse 120-144 hz gaming monitörler var.Bunun dışında tepki süresi, renk kontrast oranına bakabilirsiniz.Sistem tavsiyelerinde konu açarsanız monitörleri kullanmış kişiler tarafından çok daha iyi bilgi alabilirsiniz.Cs içinse tepki süresini ve eğer düşük çözünürlükte oynuyorsanız ekran boyutu büyüdükçe görüntünün kötüleşeceğini göz önünde bulundurun.Bunun dışında cs'de renkleri canlandırmak için kullanılan digitalvibrance var.MM ve faceit'te kullanabiliyorsunuz, Esea gibi bazı yerlerde yasaklı ama.

• Steel Series Sensesi Raw aldım yeni gerçekten alıştıktan sonra çok fark oluyor aimnde
  • evet ifade biraz abarti kacmis:) uyku sersemi dusunmeden yazmisim ama simdiye kadar gordugum iyi oyuncularin hepsi dusuk sensivity takiliyor ben de 1000 dpi 1.1 sensivity kullaniyorum cs go da. yakin zamanda tanistigim bir arkadas var oyun mouse olmadan nasil harikalar yarattigini gördüm agzim acik kaldi:). neyse mesajda soylemek isdegim zaten mouse ile yapilan hareketin genisligi ve hizi arttikca mousenin teknik ozellikleri ön plana cikiyor oyun mousesi oldugu on plana cikiyor ki bu arkadas gene 500 dpi 2.30 la elindeki mousenin limitlerini zorluodu legendery eagle master kendisi:). tecrube-yetenek isin yuzde 80i ise yuzde 20si ekipmanda bitiyor bence ve cocugun da global olmak icin acikcasi o yuzde 20ye ihtiyaci var:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.