Şimdi Ara

Oyun Mouse Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FPS oyunları için bir mouse almayı düşünüyorum.Elim biraz büyük şuankini bu yüzden değiştiriyorum.60TL gibi bir bütçem var.Aklıma x7 takıldı ama kararsızım.Önerilerinizi bekliyorum.

• mediamarkt ta gördüm bi tane x7 alıp almakta kararsızdım ama ergonomisi hoşuma gitti ele oturuyo fps değerleri de iyi ama bende kararsızım sen gibi
  • Logitech G300 var onu da düşünebilirsin
  • Teşekkürler yorumlar için.
    Güncel.

• Ne alırsanız alın Logitech ten şaşmayın.
  • Eğer Claw Grip stilinde oynuyorsanız Logitech G300 sizin için şuan piyasadaki en kullanışlı mouse.

Ama Palm Grip stilinde oynuyorsanız ve atanabilir tuş istiyorsanız A4 Tech X7.
    Ama kaliteli olsun gerek yok atanabilir tuşa filan diyorsanız Logitech G400.

Ama açıkçası benim önerim biraz daha ekleyip indirimle filan Logitech G500 almanızdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • G300 tavsiye ederim.
  • x7 diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Logitech G400'e bir bakın derim.

http://www.logitech.com/tr-tr/product/optical-gaming-mouse-g400

http://www.sanalmarketim.com/urun/9bb4f0e2d5b85ea99aa7ba897cfb8752/LOGITECH-G400-Optical-Gaming-Mouse-910-002279

g400 un angle snapping kapali modeli em iyi secim olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Seazers

Eğer Claw Grip stilinde oynuyorsanız Logitech G300 sizin için şuan piyasadaki en kullanışlı mouse.

Ama Palm Grip stilinde oynuyorsanız ve atanabilir tuş istiyorsanız A4 Tech X7.
    Ama kaliteli olsun gerek yok atanabilir tuşa filan diyorsanız Logitech G400.

Ama açıkçası benim önerim biraz daha ekleyip indirimle filan Logitech G500 almanızdır.

Palm grip şeklinde kullanıyorum ve atanabilir tuşlar vs. bf3 te çok önemli benim için.x7 şuanki kararım,bir değişiklik olmazsa.
  • x7 kalitesiz ama sen bilirsin..şuan xl-750 bh modelini kullnıyorum 2 haftada scrool tuşu saçmaladı,daha öncede kullanmıştım 6 ay gitti en fazla...piyango gibi fare herkes aynı kalite çıkmıyor...ben tavsiye etmiyorum A4Tech
  • Bana sanki A4Tech X7 Palm grip için çok iyi bir mouse'a benzemiyor...
    Ama Palm Grip için Logitech G400, Finger Claw için G300 tavsiye ederim.
  • 2 bucuk yıl kullandım x7 yi alırkende fiyatına göre en iyi mause du.
    haylada memnunum.iki kere meyve suyu dökmeme rağmen bozulmadı.yeni yeni malzeme kalitesi yüüzünden tıklama sorunu yaşıyorum.
    bence o fiyata alınacak en iyi mause hayla.
  • g300-g400-g500 modelleri

klavyede alıcaksan sanalmarketimde

g300+g105

g400+g110 ikilileri var çok uygun oluyor o zaman
  • x7 750BH modelini kullandım beğendiğim bi mouse :)
  •  Oyun Mouse Önerisi

kendim kullanıyorum çok memnunum vatan bilgisayardan 91 liraya aldım 1 ay önce

A4 Tech Bloody V3 Gaming Mouse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inf4ntry -- 20 Şubat 2013; 16:12:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inf4ntry

Oyun Mouse Önerisi

bu fareyi bende kullandım 2 hafta felan,fakat malzeme kalitesi hoşuma gitmedi sağ ve sol yanların plastikleri çok berbat oraya plastik yerine kauçuk felan koysalar daha iyi olurdu..sattım zaten,alıcak arkadaşlara A4Tech tavsiye etmiyorum malzemesi gerçekten çok berbat...

• quote:

Orijinalden alıntı: CloserTR

quote:

Orijinalden alıntı: inf4ntry

Oyun Mouse Önerisi

bu fareyi bende kullandım 2 hafta felan,fakat malzeme kalitesi hoşuma gitmedi sağ ve sol yanların plastikleri çok berbat oraya plastik yerine kauçuk felan koysalar daha iyi olurdu..sattım zaten,alıcak arkadaşlara A4Tech tavsiye etmiyorum malzemesi gerçekten çok berbat...

Bu kişiden kişiye değişiyor. Bende çok memnun kaldım. Şu dakika bozulsa aynısını tekrar alırım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.