Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.591
Cevap
150
Favori
466.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende 24-27'' monitör tavsiyelerine açığım

    ps5 de alacağım

    bütçe de sıkıntı yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ammarts

    bende 24-27'' monitör tavsiyelerine açığım

    ps5 de alacağım

    bütçe de sıkıntı yok
    27" de alacağın en iyi monitörlerden biridir. 2K, 144Hz ve IPS panel

    https://www.itopya.com/viewsonic-27-vx2758-2kp-mhd-144hz-1ms-2xhdmi-dp-qhd-freesync-gaming-monitor/
  • Herkese merhaba, 4 önce şu ürün elime geçti;https://www.incehesap.com/gamepower-gpr27c144-curved-gaming-monitor-fiyati-37452/.
    Bundan önce 23 inç 1080p 60hz tv kullanıyordum oyun oynarken, film izlerken bilgisayardan. Bu mönitörü 2 gündür kullanıyorum ve neden bilmiyorum gözümü aşırı yoruyor. Display port 144hz 1080p ile kullanıyorum.Parlaklığı kontrastı kısmama rağmen aynı sorun devam ediyor.Ekran aynı zamanda çok net de değil hafif bulanık. Aynı sorunu yaşayan var mıdır? Veya önerisi olan ayar konusunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertacbicikcii kullanıcısına yanıt
    Sadece göz yorması konusunda yorum yapayım: Blue light'tan büyük ihtimalle. Blue light filter açın veya RGB ayarlarında blue'yu düşürün, sıcak tonlarda izleyin monitoru. Bende de aynı sorun oldu yeni monitor alınca, bu şekilde çözdüm.
  • ikigai kullanıcısına yanıt
    Oncelikle teşekkürler. Blue filter modu yok ne yazikki mavi ışığı da kismayi denedim ama yine aynısı oldu. Biraz daha kullanmayı deneyip olmazda, 24inch bir modelle değiştirecegim. Öneriniz var mı maksimum 1500 tl olması şartıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertacbicikcii kullanıcısına yanıt
    Benim de aklımda 2. monitor olarak 1080p 24 inch bir monitor var, ne yazık ki tavsiye veremeyeceğim. HP 24x fiyat ve 144hz 1ms açısından düşünmüştüm mesela, göz de yormuyormuş fakat flicker free değildi almadım. Göz yormaması için TN panele yönelebilirsiniz fakat onun da ayrı eksi yanları oluyor. Aklımda olan birkaç modeli ise bizzat denemediğim için tavsiye edemiyorum.
    Maviyi düşürürken, kırmızı yükseltin, brightness ve contrast da mümkün olduğunca çok yüksek olmasın. Mutlaka gözü yormayan bir noktayı bulursunuz fakat çok karanlık veya çirkin renkte olabilir. Blue light filter zaten sapsarı oluyor kendiniz ayarlamanız daha iyi bence.
  • ikigai kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim birkaç gün daha. Dun mediamarktden biriyle konuştum curve olduğu icin de yoruyor olabilir dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackall mete kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Merhabalar,
    sadece age of empires falan oynadığım pc için daha geniş ekranlı bir monitör tavsiye eder misiniz? 4k seçince seçenek azalıyor karar veremedim. F/P ürünü ve ileriye dönük ne tavsiye edersiniz?

    teşekkürler.
  • Rez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başka bir kablo ile denediniz mi? bende daha önce benzer bir sorun yaşadım kablo değişince düzelmişti.
  • Yaklaşık 20 gün kadar önce aldığım 27 inç, 2K, 165 Hz, VESA, 1ms, HDR400, ASUS TUF VG27WQ monitörümden gayet memnun kaldım. Fiyat olarak halen aldığım fiyat devam ediyor, 3299 TL. Bu fiyat bandında belki de en fazla özelliğe sahip monitör. 90 derece sağa sola dönebilmesi muazzam. Öyle veya böyle hoparlör de ekstrası.

    Ölü piksel, sızma vs. şu ana kadar yok.

    Tavsiye isteyenlere bilgi vereyim dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda 2 farklı HDMI, 2 farklı DisplayPort ve 2 farklı Güç Kablosu ile 2 farklı bilgisayarda denediğimi belirtmiştim. Ürün şu an değişim onayı bekliyor, umarım yeni gelecek olan cihazda aynı sorun tekrarlanmaz.
  • Yaratmayacak hocam bunun garantisini vereyim sana buradan. Test edip yollayacaklar.
  • Arkadaşlar monitör almak yerine evdeki tv’yi kullansam ne kadar işimi görür? Evde Samsung 55 inç tv var. Modeli RU7300. Xbox’la gayet rahat oyun oynuyorum ama bazı oyunlar için fare gerekiyor. Ucuz yollu bir sistem toplasam, kablosuz klavye ve fare ile idare edilir mi? Maksat civilization tarzı oyunlar oynamak. Öyle çok performans beklentim yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tundra36

    Merhabalar,
    sadece age of empires falan oynadığım pc için daha geniş ekranlı bir monitör tavsiye eder misiniz? 4k seçince seçenek azalıyor karar veremedim. F/P ürünü ve ileriye dönük ne tavsiye edersiniz?

    teşekkürler.
    2K çözünürlükte bu monitörü tavsiye ederim hocam.


    https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vg3448-34-5ms-2xhdmi-dp-mini-dp-wqhd-monitor-p-HBV00000NAQHU?magaza=Hepsiburada




  • StormLab kullanıcısına yanıt
    3276 2k olanından sipariş geçtim teşekkürler.
  • 5600xt 1440p 144hz ve 1080p 144hz ips panel önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Va panel konusunda ve hangi çözünürlükte olacağı konusunda halen emin değilim. Önerilere göre tercih yapacağım.
  • JulienDuCasse kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer online fps oyunları oynuyorsanız 144hz 1080p daha uygun olur. Yok daha çok hikayeli single player oyunlar oynuyorsanız 1440p monitörler daha uygun olur görsellik açısından. 144 hz ve 1080p tercih edecekseniz va paneller ipse göre daha iyi olur. Ama 1440p alacaksanız yani single player hikaye odaklı oyunlar oynayacaksanız ips panel daha kaliteli renklere sahip.
    Ben genel olarak online fps oynuyorum. Benim ekran kartımda 5600xt ve samsung LC24FG73 144hz monitör kullanıyorum. Monitör yazılar hariç istediğim görüntüyü sunuyor açıkçası. Ekran kartı genel olarak 1080p 144hz oyunculuğa uygun 1440p de 144hz tercih etmenize gerek yok diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benimde bir tavsiyeye ihtiyacım var.
    Hem online hem single oyun oynuyorum 27" 2k bir monitör alma planım var, orta halli bir şey, fiyatlara biraz baktım ama bilgim olmadığından fikrimde olmadı maalesef.
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.